Asseni, dar karta grizau prie tavo tortuko lagamino noreciau panasu padaryti, ar nesupiksi ? o su ko padaroma ta gelezes spalvyte ?
minejau kad kai kada nauduoji aptepimui sviesta + sokolada,kaip ta sokolada paruosti ?
Aciu
-----------------------
--------------------
Ir atnesu jusu teismui savo tortuka kaskas jam perdaug prideta, bet ko ?
Leliukas pirktinis, ACIU vienai mamytei
2,5kg. snikersas, pastilazas pagal cipciuka (si karta idejau 2 saukstus glicerino is vaistines + 3v.s. alyvuogiu alieju ir ziupsneli trakagano, lig mase daug geresne buvo, tokia kaip plastelinas minkant, o iskociavus labiau elastinga)
Kaspinuka dariau pirma karta, gaila kad video pries tai nepaziurejau
! | Bet kokios komercinės žinutės taip pat siūlymas pirkti prekes yra griežtai draudžiama. |
moderatorė irmulia
dzokada o ant kokios gelytes lapuku sokolada tepet? nu labai man jie
aura. grazuciai
man gal tu burbuliuku ant sono nereiktu na bet ir taip kaspinukas labai
aura. grazuciai
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 20, 18:59)
man gal tu burbuliuku ant sono nereiktu na bet ir taip kaspinukas labai
man ir tu burbuliuku nereiks, nes mase ant mases manes nezavi
nu va kad atejau reik kaska parodyti , nelabai ka turiu mokslai prasidejo, kepiniai i sali . turiu kelis siokius tokius
medaus tortas,pastiliazas.
gaibus varskes, medaus, pastiliazas ,trupiniai
varskes, pastilazas, slape beze, vaflis perteptas sviestiniu kremu.
tortas buvo skirtas dvinukams. krakmola paskuj apvaliau kai pamaciau ant foto,o seip realei nesimate
nu va kad atejau reik kaska parodyti , nelabai ka turiu mokslai prasidejo, kepiniai i sali . turiu kelis siokius tokius
medaus tortas,pastiliazas.
gaibus varskes, medaus, pastiliazas ,trupiniai
varskes, pastilazas, slape beze, vaflis perteptas sviestiniu kremu.
tortas buvo skirtas dvinukams. krakmola paskuj apvaliau kai pamaciau ant foto,o seip realei nesimate
Valio! Pagaliau isejo ikelt nuotrauka Taigi mano pirmasis tortas jusu teismui, torta kepiau ne as, bet puosiau as (MMG mase)
ogo net nesitiki kad pirmas, lazi kas bus toliau
Aciu Naitui ir @Adrij@ uz atsakyma del sniureliu .is manes tai tokia puoseja,tortus kepu tik sau ,kiekviena savaitgali,o puos patingiu...nors esu visokio velnio prisipirkus papuosimam.bet kita savaite darysiu pusseserei torta jubiliejaus proga,tai tikrai pasirodysiu.
ERIKIUX,kaip visada originalu
NEVUTE,nieko sau pirmas
VITMETIL,man antras liuks toks
Papildyta:
Mergaites ,gal zinot kur pirkt dekorgelio.kita treciadieni busiu Lt ir jo man reik penktad.bandziau daryt is virsutines papuosimu temos ,bet nesigavo.labai jautes zelatina,ir siaip neskanu ir ne tokia konsistencija ,kokios norejau
ERIKIUX,kaip visada originalu
NEVUTE,nieko sau pirmas
VITMETIL,man antras liuks toks
Papildyta:
Mergaites ,gal zinot kur pirkt dekorgelio.kita treciadieni busiu Lt ir jo man reik penktad.bandziau daryt is virsutines papuosimu temos ,bet nesigavo.labai jautes zelatina,ir siaip neskanu ir ne tokia konsistencija ,kokios norejau
QUOTE(kr1stute @ 2011 11 21, 00:35)
Aciu Naitui ir @Adrij@ uz atsakyma del sniureliu
tai nėr už ką.. bet.. ar tikrai verta tas aparatas turėt.. juk galima ir rankytėmis pakočiot, jeigu reikia vieną ar kitą kartą..
Be to.. reikia įgusti spausti per tą aparatą šniūrelius. NEbūtinai gausis iš pirmo karto
dėl dekorgelio. LT parduodamas dideliais kiekiais, po 5 kg atrodo.. nusipirkus, neaišku, ar patiks to pirktinio skonis.
Nezinau net nuo kurio torto pradeti komentuoti tortukus. Visi be isimties - isskirtiniai, idomus, kurybingi ir puikus
Ypatingai isskirciau nepriekaistingus Asseni, Olestos, Dianockos, erikiuxxx, Nevutes, @adrij@ tortus. Nu SUPER, TOBULA, YPATINGA!!!
Dar labai ispudi paliko riveros su violetinemis gelytemis
Ir Dzokada su tais sokoladiniais lapais isties padare ispudi - regis paprasta, bet grazu
Kelis savus idesiu, kad parodyciau, jog neprapuoliau ir kartais kepu
2.7kg. snikersiukas, puostas sokoladine mase.
4kg. Amadeus tortas, puostas popieriumi
2.5kg. Napoleonas is vaikystes. Puosta Cipciuko pastiliazu dengimui (darant rozytes dadejau gum tragachan).
Ypatingai isskirciau nepriekaistingus Asseni, Olestos, Dianockos, erikiuxxx, Nevutes, @adrij@ tortus. Nu SUPER, TOBULA, YPATINGA!!!
Dar labai ispudi paliko riveros su violetinemis gelytemis
Ir Dzokada su tais sokoladiniais lapais isties padare ispudi - regis paprasta, bet grazu
Kelis savus idesiu, kad parodyciau, jog neprapuoliau ir kartais kepu
2.7kg. snikersiukas, puostas sokoladine mase.
4kg. Amadeus tortas, puostas popieriumi
2.5kg. Napoleonas is vaikystes. Puosta Cipciuko pastiliazu dengimui (darant rozytes dadejau gum tragachan).
eda.dita kopinu maišą , nuostabus darbas .... o paskutinio torto niekaip neperkandu , kas ? ...kaip ? .... iš kurios pusės ? ...kokios formos ? .... kažkas labai gražaus , bet aš nesuprantu kas tai ....jau ir ant galvos atsistojau , ir ant stalo guliausi ...nežinau kaip dar sukiotis .... jokios naudos , kupstas gėlių ir viskas , o tortas kur ?
erikiuxxx , irgi nuostabus tortas , rutuliai labai įdomūs šonuose , man gražu .
Paprastutis dzokados su šokoladiniais lapais ....bet jis toks elegantiškas .
Nevute .... pirmas ? .... drąsiai žygiuok pirmyn .
VitMetil šaunuolė .
O aš dabar va tokioj būsenoj .... ir nenoriu iš jos išeiti
erikiuxxx , irgi nuostabus tortas , rutuliai labai įdomūs šonuose , man gražu .
Paprastutis dzokados su šokoladiniais lapais ....bet jis toks elegantiškas .
Nevute .... pirmas ? .... drąsiai žygiuok pirmyn .
VitMetil šaunuolė .
O aš dabar va tokioj būsenoj .... ir nenoriu iš jos išeiti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 20, 23:43)
eda.dita kopinu maišą , nuostabus darbas .... o paskutinio torto niekaip neperkandu , kas ? ...kaip ? .... iš kurios pusės ? ...kokios formos ? .... kažkas labai gražaus , bet aš nesuprantu kas tai ....jau ir ant galvos atsistojau , ir ant stalo guliausi ...nežinau kaip dar sukiotis .... jokios naudos , kupstas gėlių ir viskas , o tortas kur ?
Na, jei labai trumpai, tai:
1.Iskepiau napoleono lakstus trapecijos formos, t.y. apacioje siauresne, virsuje platesne. Pertepiau, aptepiau sviestiniu kremu ir kai jau dejau ant padekliuko, po apacia patiesiau celofano gabala, kuris platesnis uz padekliuka po 20cm is visu pusiu.
2. aplink sonus uzdengiau zalia mase, pries tai padarius roziu lapeliu ispaudukus ant jos.
3. vietoje kotuku irgi uzdengiau apie 10-12cm. tokios pat zalios mases su ispaustais lapiukais.
4. dariau rosytes, ju apacia pjoviau siek tiek skypai ir guldziau ant torto virsaus tisiog ant sviestinio kremo. Kai suguldziau visas rozytes, tarpukus uzpildziau lapukais.
5. Galiausiai susiauciau celofana, atseit puokste ir uzrisau su juostele. Idejau sveikinimo kortele, atspausdinus ja ant valgomo popieriuko vagomais dazais.
Tai stai tokia puokste. Torto svoris be papuosimo buvo apie 1.9kg.
Aciu
.... jetau , nėra smailo galo , tai ir nematau , kad puokštė ( nors įtariau ją ) , įdomi idėja , reik kopinti į smegeninę , gal nepamiršiu .
Papildyta:
..... prašyčiau nelipti ant mozolio .
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2011 11 20, 22:53)
tai nėr už ką.. bet.. ar tikrai verta tas aparatas turėt.. juk galima ir rankytėmis pakočiot, jeigu reikia vieną ar kitą kartą..
Be to.. reikia įgusti spausti per tą aparatą šniūrelius. NEbūtinai gausis iš pirmo karto
..... prašyčiau nelipti ant mozolio .
QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 21, 02:01)
tuoj išspausiu inkštirą, tai žinosi