Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 75 tema

Asseni, dar karta grizau prie tavo tortuko lagamino wub.gif noreciau panasu padaryti, ar nesupiksi ? blush2.gif o su ko padaroma ta gelezes spalvyte ?

minejau kad kai kada nauduoji aptepimui sviesta + sokolada,kaip ta sokolada paruosti ?
Aciu 4u.gif

-----------------------

--------------------

Ir atnesu jusu teismui savo tortuka biggrin.gif kaskas jam perdaug prideta, bet ko ?
Leliukas pirktinis, ACIU vienai mamytei aciuks.gif 4u.gif

2,5kg. snikersas, pastilazas pagal cipciuka smile.gif (si karta idejau 2 saukstus glicerino is vaistines + 3v.s. alyvuogiu alieju biggrin.gif ir ziupsneli trakagano, lig mase daug geresne buvo, tokia kaip plastelinas minkant, o iskociavus labiau elastinga)
Kaspinuka dariau pirma karta, gaila kad video pries tai nepaziurejau unsure.gif
user posted image
user posted image
user posted image

! 
Bet kokios komercinės žinutės  taip pat siūlymas pirkti prekes  yra griežtai draudžiama.

moderatorė irmulia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 lapkričio 2011 - 18:21
dzokada o ant kokios gelytes lapuku sokolada tepet? nu labai man jie thumbup.gif
aura. grazuciai smile.gif
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 20, 18:59)

wub.gif wub.gif wub.gif man gal tu burbuliuku ant sono nereiktu g.gif na bet ir taip thumbup.gif kaspinukas labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 20 lapkričio 2011 - 18:04
man ir tu burbuliuku nereiks, nes mase ant mases manes nezavi ax.gif
nu va kad atejau reik kaska parodyti , nelabai ka turiu blush2.gif mokslai prasidejo, kepiniai i sali ax.gif . turiu kelis siokius tokius
user posted image

medaus tortas,pastiliazas.

user posted image
gaibus varskes, medaus, pastiliazas ,trupiniai

user posted image

varskes, pastilazas, slape beze, vaflis perteptas sviestiniu kremu.
tortas buvo skirtas dvinukams. krakmola paskuj apvaliau kai pamaciau ant foto,o seip realei nesimate
Atsakyti
Valio! Pagaliau isejo ikelt nuotrauka doh.gif Taigi mano pirmasis tortas jusu teismui, torta kepiau ne as, bet puosiau as smile.gif (MMG mase)

user posted image
Atsakyti
ogo net nesitiki kad pirmas, lazi kas bus toliau thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Naitui ir @Adrij@ uz atsakyma del sniureliu 4u.gif .is manes tai tokia puoseja,tortus kepu tik sau ,kiekviena savaitgali,o puos patingiu...nors esu visokio velnio prisipirkus papuosimam.bet kita savaite darysiu pusseserei torta jubiliejaus proga,tai tikrai pasirodysiu.
ERIKIUX,kaip visada originalu wub.gif
NEVUTE,nieko sau pirmas thumbup.gif
VITMETIL,man antras liuks toks 4u.gif
Papildyta:
Mergaites ,gal zinot kur pirkt dekorgelio.kita treciadieni busiu Lt ir jo man reik penktad.bandziau daryt is virsutines papuosimu temos ,bet nesigavo.labai jautes zelatina,ir siaip neskanu ir ne tokia konsistencija ,kokios norejau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2011 11 21, 00:35)
Aciu Naitui ir  @Adrij@ uz atsakyma del sniureliu

tai nėr už ką.. bet.. ar tikrai verta tas aparatas turėt.. juk galima ir rankytėmis pakočiot, jeigu reikia vieną ar kitą kartą..
Be to.. reikia įgusti spausti per tą aparatą šniūrelius. NEbūtinai gausis iš pirmo karto rolleyes.gif rolleyes.gif

dėl dekorgelio. LT parduodamas dideliais kiekiais, po 5 kg atrodo.. nusipirkus, neaišku, ar patiks to pirktinio skonis.
Atsakyti
Nezinau net nuo kurio torto pradeti komentuoti tortukus. Visi be isimties - isskirtiniai, idomus, kurybingi ir puikus 4u.gif
Ypatingai isskirciau nepriekaistingus Asseni, Olestos, Dianockos, erikiuxxx, Nevutes, @adrij@ tortus. Nu SUPER, TOBULA, YPATINGA!!! wub.gif wub.gif wub.gif

Dar labai ispudi paliko riveros su violetinemis gelytemis bigsmile.gif
Ir Dzokada su tais sokoladiniais lapais isties padare ispudi - regis paprasta, bet grazu thumbup.gif

Kelis savus idesiu, kad parodyciau, jog neprapuoliau ir kartais kepu smile.gif
2.7kg. snikersiukas, puostas sokoladine mase.

user posted image

4kg. Amadeus tortas, puostas popieriumi

user posted image

2.5kg. Napoleonas is vaikystes. Puosta Cipciuko pastiliazu dengimui (darant rozytes dadejau gum tragachan).

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda.dita: 20 lapkričio 2011 - 23:29
eda.dita kopinu maišą , nuostabus darbas wub.gif .... o paskutinio torto niekaip neperkandu unsure.gif , kas ? ...kaip ? .... iš kurios pusės ? ...kokios formos ? .... kažkas labai gražaus , bet aš nesuprantu kas tai ....jau ir ant galvos atsistojau , ir ant stalo guliausi ...nežinau kaip dar sukiotis .... jokios naudos , kupstas gėlių ir viskas , o tortas kur ? bigsmile.gif

erikiuxxx , irgi nuostabus tortas , rutuliai labai įdomūs šonuose , man gražu thumbup.gif .

Paprastutis dzokados su šokoladiniais lapais bigsmile.gif ....bet jis toks elegantiškas wub.gif .

Nevute .... pirmas ? .... drąsiai žygiuok pirmyn thumbup.gif .

VitMetil šaunuolė thumbup.gif .

O aš dabar va tokioj būsenoj user posted imageuser posted image.... ir nenoriu iš jos išeiti
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 20, 23:43)
eda.dita kopinu maišą , nuostabus darbas  wub.gif .... o paskutinio torto niekaip neperkandu  unsure.gif , kas ? ...kaip ? .... iš kurios pusės ? ...kokios formos ? .... kažkas labai gražaus , bet aš nesuprantu kas tai ....jau ir ant galvos atsistojau , ir ant stalo guliausi ...nežinau kaip dar sukiotis .... jokios naudos  , kupstas gėlių ir viskas , o tortas kur ?  bigsmile.gif

Na, jei labai trumpai, tai:
1.Iskepiau napoleono lakstus trapecijos formos, t.y. apacioje siauresne, virsuje platesne. Pertepiau, aptepiau sviestiniu kremu ir kai jau dejau ant padekliuko, po apacia patiesiau celofano gabala, kuris platesnis uz padekliuka po 20cm is visu pusiu.
2. aplink sonus uzdengiau zalia mase, pries tai padarius roziu lapeliu ispaudukus ant jos.
3. vietoje kotuku irgi uzdengiau apie 10-12cm. tokios pat zalios mases su ispaustais lapiukais.
4. dariau rosytes, ju apacia pjoviau siek tiek skypai ir guldziau ant torto virsaus tisiog ant sviestinio kremo. Kai suguldziau visas rozytes, tarpukus uzpildziau lapukais.
5. Galiausiai susiauciau celofana, atseit puokste ir uzrisau su juostele. Idejau sveikinimo kortele, atspausdinus ja ant valgomo popieriuko vagomais dazais.
Tai stai tokia puokste. Torto svoris be papuosimo buvo apie 1.9kg.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif .... jetau , nėra smailo galo , tai ir nematau , kad puokštė ( nors įtariau ją ) , įdomi idėja thumbup.gif , reik kopinti į smegeninę , gal nepamiršiu .
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2011 11 20, 22:53)
tai nėr už ką.. bet.. ar tikrai verta tas aparatas turėt.. juk galima ir rankytėmis pakočiot, jeigu reikia vieną ar kitą kartą..
Be to.. reikia įgusti spausti per tą aparatą šniūrelius. NEbūtinai gausis iš pirmo karto rolleyes.gif  rolleyes.gif

..... prašyčiau nelipti ant mozolio bebe.gif .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 21, 02:01)

..... prašyčiau nelipti ant mozolio  bebe.gif .

tuoj išspausiu inkštirą, tai žinosi nail.gif
Atsakyti