Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 75 tema

@adrij@ tobula visiskai wub.gif wub.gif wub.gif
dzokada grazuciai lapukai thumbup.gif nes torto tai nelabai matosi blush2.gif
QUOTE(dzokada @ 2011 11 20, 16:28)
nes vyro prasyti tokios pigios dovanos nesamone  cool.gif radau po  £5 su visais galiukais...

lotuliukas.gif thumbup.gif
QUOTE(p Raganyte @ 2011 11 20, 03:50)
Ar nesijaucia sviestas, dedant tokiomis dalimis?  unsure.gif
Mazdaug kiek laiko reikia plakti sviesta kol pabala? apie 2 min? apie 10 min?  unsure.gif
Kiek pastebejau, radau tik viena sviesto rusi, kuri NESUDYTA. Kogero nesudyta sviesta reiketu naudoti tortams (jei recepte druskos nera)?  g.gif
Papildyta:

na jauciasi jis juk sviestinis ir yra biggrin.gif bet man pats skaniausias ax.gif
Kiek plakti tai priklauso nuo to kokiu tempu, rankom ar mikseriu ir kiek to sviesto, bet paplakus matosi jsi spalva pakeicia-pabala ir padaugeja jo. Del surumo...jei ne LT nepatarsiu nieko, nes as naudoju arba "saulute" arba normalu sviesta (ne misini).
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 11 20, 13:53)
Atėjau prašydama patarimo:

Pasidariau torto dengimui pastiliažą, ir jis man limpa prie stalo, barsčiau cukraus pudra, ir krakmolu, ir aliejum tepiau, kai iskocioju norimo dydzio, jis nebeatsiplėšia nuo stalo  verysad.gif  nežinau ką daryti  verysad.gif

turejau toki "reikala" ir namuose nebebuvo krakmolo o mase doh.gif ir ner ka daryt, iseit negaliu nupirkti...tai dariau taip-kociojimo padekliuka istepiau aliejum (pas mane tas didelis TW) iskociojau mase ir aukstelnyka ant torto biggrin.gif tada graziai jis man nulipo nuo padekliuko ir psio liko tik uzglostyti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 20 lapkričio 2011 - 16:01
QUOTE(ramune.v @ 2011 11 20, 14:55)
@adrij@ tobula visiskai wub.gif  wub.gif  wub.gif
dzokada grazuciai lapukai  thumbup.gif nes torto tai nelabai matosi  blush2.gif

lotuliukas.gif  thumbup.gif

na jauciasi jis juk sviestinis ir yra  biggrin.gif bet man pats skaniausias  ax.gif
Kiek plakti tai priklauso nuo to kokiu tempu, rankom ar mikseriu ir kiek to sviesto, bet paplakus matosi jsi spalva pakeicia-pabala ir padaugeja jo. Del surumo...jei ne LT nepatarsiu nieko, nes as naudoju arba "saulute" arba normalu sviesta (ne misini).

aaaa,reikia ir torto? biggrin.gif nu prasom, tik kad nieko blatno biggrin.gif

http://i534.photobuc...da/IMG_3380.jpg

http://i534.photobuc...da/IMG_3395.jpg

Tik va kas kas,bet biskvitas arba neisejo arba jis toks turejo buti,nezinau doh.gif neissipute,nepasidare purus,as isivaizduoju kad turejo buti purus,o cia toks sunkus gavosis. ai bet vistiek skanu irnesakyk.gif

Del sviesto,tai perku Unsalted Butter ir vsio smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2011 11 20, 14:55)

turejau toki "reikala" ir namuose nebebuvo krakmolo o mase doh.gif ir ner ka daryt, iseit negaliu nupirkti...tai dariau taip-kociojimo padekliuka istepiau aliejum (pas mane tas didelis TW) iskociojau mase ir aukstelnyka ant torto biggrin.gif tada graziai jis man nulipo nuo padekliuko ir psio liko tik uzglostyti thumbup.gif

daaaaar viena tw-iste doh.gif drauge mane irgi tempia i ta liuna doh.gif gal tokiu principu ir su kepimo popierium pavyktu jeigu neturi to kilimelio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 11 20, 14:53)

Pasidariau torto dengimui pastiliažą, ir jis man limpa prie stalo, barsčiau cukraus pudra, ir krakmolu, ir aliejum tepiau, kai iskocioju norimo dydzio, jis nebeatsiplėšia nuo stalo  verysad.gif  nežinau ką daryti  verysad.gif

laba, is manes menka patareja, bet man kai lipo tai as tiesiog dali stalo uzdengiau plievele maistine, tada mase uzdengiau plievele ir taip tarp plieveliu issikociojau blyna, beje labai patogu buvo su ta apatine plievele blyna atkelti ir perkelti ant torto.. ax.gif
Atsakyti
TIK dienele nepasirodziau, o jau tortu grazumas wub.gif JOMAJO dienele buvo bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 11 18, 18:59)
tai kad čia nespėjat parašyti, kai pusė ištrinama, tada ir gaunasi ratai ir batai  4u.gif

drinks_cheers.gif
buvai pamineta tik geru zodziu, kaip ir kitos mergaites thumbup.gif

Olesta Tortai kaip visada nuostabus thumbup.gif SUPER kad sugrizai bigsmile.gif

rivera koks fainas tortukas su gelytemis bigsmile.gif thumbup.gif spalva labai labai wub.gif

kristiene, Saunuole kad pati kepsi tortuka sunaus gimtadieniui thumbup.gif linku sekmes 4u.gif

dome visi trtukai nuostabus wub.gif o saulute pati paciausia wub.gif wub.gif wub.gif

Papildyta:

tikakva, Tortas jaunuoliui 20 meciui nuostabus thumbup.gif

dzokada kokia gele sokoladine bigsmile.gif thumbup.gif

Dianocka, Tortukai fantastiski thumbup.gif o tas su ferma negaliu atsiziureti bigsmile.gif man jis labai labai kaip is atviruko wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Super atrodei per laida, saunuole kad pati viska ismokai bigsmile.gif thumbup.gif o as buvau isitikinus kad ismokai SM pagalba kaip ir visos mergaites ax.gif gal isduotum paslapti MG mases receptuka bigsmile.gif nes tortai su jo fantastiski wub.gif

Papildyta:
naitas kaip visada su savo jumoru thumbup.gif

@adrij@ wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Idomu ar su saldainukais uzsako berniukams tortukus ? ar tik mergaitems wub.gif

neli su katineliais labai labai wub.gif wub.gif wub.gif

anber Nuostabus zieminis tortukas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 20 lapkričio 2011 - 16:28
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 20, 17:30)
saunuole kad pati viska ismokai bigsmile.gif thumbup.gif  o as buvau isitikinus kad ismokai SM pagalba

as tai irgi ivardinu,kad visa tai,ka jau moku,ismokau pati. na tai yra viskas sm pagalba,bet ''pati'' suprantu kaip ne kazkokioj mokykloj,o tiesiog PATI sedejau prie pc ir rinkau visa info
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 11 20, 12:53)

Jej kocioji ilgai kol iskocioji, tai man irgi prilimpa, bet kai pora kart pakocioji o paskui po apacia truputi su krachmolu paglostai, tai viskas super tada
as tai dabar ant TW kilimelio kociuju, tai prie jo nieks nelimpa, labai geras daikciukas, tik gaila kad vaikai truputi pazeide ant jo doh.gif , na palamde kieliose vietose verysad.gif tai tas rastas lamdymo ir lieka ant mases ax.gif

Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 11 20, 17:06)
aaaa,reikia ir torto? biggrin.gif nu prasom, tik kad nieko blatno biggrin.gif

http://i534.photobuc...da/IMG_3380.jpg

http://i534.photobuc...da/IMG_3395.jpg

Tik va kas kas,bet biskvitas arba neisejo arba jis toks turejo buti,nezinau  doh.gif neissipute,nepasidare purus,as isivaizduoju kad turejo buti purus,o cia toks sunkus gavosis. ai bet vistiek skanu irnesakyk.gif
Del sviesto,tai perku Unsalted Butter ir vsio smile.gif

Papildyta:
daaaaar viena tw-iste  doh.gif drauge mane irgi tempia i ta liuna  doh.gif gal tokiu principu ir su kepimo popierium pavyktu jeigu neturi to kilimelio  g.gif

aisku reik foto biggrin.gif koks fainuolis, dabar matau thumbup.gif sokoladas, sokoladas essen.gif
del tw...neee as netapsiu ta "-iste" lotuliukas.gif man ten kainos kosmosas uz paprastus daiktus be kuriu apseinu (sutinku kad gal jie ir super bet...) turiu tik kelis-jais patenkinta-tiek man gana biggrin.gif jei ner kilimelio is tw biggrin.gif nebeda yra daug pakaitalu kur motulej maximoj parduoda po lekstem pasideti (tik jie ne tokie dideli, bet puikus), maistine plevele o ir kepimo popierius manau tiktu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 20 lapkričio 2011 - 16:40
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 11 20, 16:35)
as tai irgi ivardinu,kad visa tai,ka jau moku,ismokau pati. na tai yra viskas sm pagalba,bet ''pati'' suprantu kaip ne kazkokioj mokykloj,o tiesiog PATI sedejau prie pc ir rinkau visa info

O as tai ivardinu kad mano pirmas mokytojas tai SM, net 2 menesius skaiciau visa info kol pati pradejau, bet be sm mergaiciu padrasinimo vistiek taip gerai neiseitu man ax.gif zinoma google daugiausiai info atradau, nes ten daug vazdines medziagos yra thumbup.gif bigsmile.gif Gerai kad tiek daug zmoniu visam pasauly dalinasi info bigsmile.gif thumbup.gif baisu net pagalvokiti, jej kiekvienas prof. konditeris ir kiti kepejai uzdarytu savo blogus, albumus, video, tai nieks niekada nesugebetu kurti tokiu sedevru ax.gif na gal kelios isimtis butu, bet tokiu groziu vistiek manau kad nebutu, nes dauguma mergaiciu o tai nepaslaptis ima pavyzdzius is uzsienetisko saitu biggrin.gif saunu kad zmones dalinasi savo patirtimi thumbup.gif

ACIU jums visiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 20 lapkričio 2011 - 17:23
ehh draugavau su baze ax.gif mažei gimtadieniui dariau tortą (mintis nukopijuota blush2.gif ) [attachmentid=217737]
o kitą dariau draugės sunui, nesisekė žolę daryt, o dar plius mažė serga labai dėmesio reikėjo ...
gal sakau reikėjo žalia baze aptept tortą o tada žolę daryt nebut matesi tortas... na aišku reik išmokt su šiuo antgaliu dirbt [attachmentid=217738]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aura.: 20 lapkričio 2011 - 16:53
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 11 20, 14:54)
ir visdar jis limpa,kai pridejot ten ir aliejaus ir krakmolo ir pudros..?suminkius ta mase i rutuliuka,ji visdar elastinga ?jei dar tinkama dengimui,pasibarstykit stala krakmolu ir vel bandykit kocioti.siek tiek pakocioji,pasuki,pajudini ta ''blyna'',vel pakocioji,vel pajudini...taip neleidi prilipti prie stalo

QUOTE(ramune.v @ 2011 11 20, 16:55)

QUOTE(ryto_rasa @ 2011 11 20, 17:10)
laba, is manes menka patareja, bet man kai lipo tai as tiesiog dali stalo uzdengiau plievele maistine, tada mase uzdengiau plievele ir taip tarp plieveliu issikociojau blyna, beje labai patogu buvo su ta apatine plievele blyna atkelti ir perkelti ant torto.. ax.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 20, 17:37)
Jej kocioji ilgai kol iskocioji, tai man irgi prilimpa, bet kai pora kart pakocioji o paskui po apacia truputi su krachmolu paglostai, tai viskas super tada
as tai dabar ant TW kilimelio kociuju, tai prie jo nieks nelimpa, labai geras daikciukas, tik gaila kad vaikai truputi pazeide ant jo doh.gif , na palamde kieliose vietose verysad.gif  tai tas rastas lamdymo ir lieka ant mases ax.gif

Ačiū merginos už patarimus, tačiau jau viskas, procesas baigtas, nes man skubiai reikėjo torto šiam vakarui. doh.gif na nieko, nervai jau nurimę, atšalę... blush2.gif biggrin.gif
Iš tikrųjų, tai net nežinau, kas tas TW padėkliukas. Gal kas parodysit?
Paskui bandžiau aš atrodo visaip, na, su maistine plėvele nepabandziau. Paskui dar radau internete, jog geriausiai minkosi ir tampa paklusni ši masė pastovėjusi parą laiko. Ar čia tiesa?? Nes kitaip tai tragedija, man tiesiog niekaip nepavyko!
Tačiau vistiek aš tą tortą papuošiau. Nesąmonių tokių pridariau ir papuošiau iš tos pačios masės. Žodžiu, man dar tik mokintis ir mokintis... Bet nieko, suvalgysim blush2.gif

Kitą tortą pasistengsiu papuošti gražiau rolleyes.gif
Papildyta:
Aura, gražus torčiukas, ypač pirmasis. O aš senai irgi bandžiau beze daryti, bet nepavyko man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 11 20, 16:52)
ehh draugavau su baze  ax.gif  mažei gimtadieniui  dariau tortą (mintis nukopijuota  blush2.gif )

Tortukai superiniai thumbup.gif

QUOTE(Šarka-Li @ 2011 11 20, 17:08)
Ačiū merginos už patarimus, tačiau jau viskas, procesas baigtas, nes man skubiai reikėjo torto šiam vakarui.  doh.gif na nieko, nervai jau nurimę, atšalę...  blush2.gif   biggrin.gif
Iš tikrųjų, tai net nežinau, kas tas TW padėkliukas. Gal kas parodysit?
Paskui bandžiau aš atrodo visaip, na, su maistine plėvele nepabandziau. Paskui dar radau internete, jog geriausiai minkosi ir tampa paklusni ši masė pastovėjusi parą laiko. Ar čia tiesa?? Nes kitaip tai tragedija, man tiesiog niekaip nepavyko!
Tačiau vistiek aš tą tortą papuošiau. Nesąmonių tokių pridariau ir papuošiau iš tos pačios masės. Žodžiu, man dar tik mokintis ir mokintis... Bet nieko, suvalgysim  blush2.gif

Kitą tortą pasistengsiu papuošti gražiau  rolleyes.gif

o foto nebus torciuko ? ax.gif

Padekliukas sis user posted image
nezinau kaip kocelas (nes nepirkau, turiu is marmuro), bet padekliukas superinis, bet ji reikia sauguoti kad nebutu jokiu ilenkimu ir ibrozimu, nes viskas atspindes ant pacios mases mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 20 lapkričio 2011 - 17:17
dzokada labai grazi jusu sokoladine gele, kaip tuos lapelius tokius grazius padaret? smile.gif
Atsakyti