dzokada grazuciai lapukai nes torto tai nelabai matosi
QUOTE(dzokada @ 2011 11 20, 16:28)
nes vyro prasyti tokios pigios dovanos nesamone radau po £5 su visais galiukais...
QUOTE(p Raganyte @ 2011 11 20, 03:50)
Ar nesijaucia sviestas, dedant tokiomis dalimis?
Mazdaug kiek laiko reikia plakti sviesta kol pabala? apie 2 min? apie 10 min?
Kiek pastebejau, radau tik viena sviesto rusi, kuri NESUDYTA. Kogero nesudyta sviesta reiketu naudoti tortams (jei recepte druskos nera)?
Papildyta:
Mazdaug kiek laiko reikia plakti sviesta kol pabala? apie 2 min? apie 10 min?
Kiek pastebejau, radau tik viena sviesto rusi, kuri NESUDYTA. Kogero nesudyta sviesta reiketu naudoti tortams (jei recepte druskos nera)?
Papildyta:
na jauciasi jis juk sviestinis ir yra bet man pats skaniausias
Kiek plakti tai priklauso nuo to kokiu tempu, rankom ar mikseriu ir kiek to sviesto, bet paplakus matosi jsi spalva pakeicia-pabala ir padaugeja jo. Del surumo...jei ne LT nepatarsiu nieko, nes as naudoju arba "saulute" arba normalu sviesta (ne misini).
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 11 20, 13:53)
Atėjau prašydama patarimo:
Pasidariau torto dengimui pastiliažą, ir jis man limpa prie stalo, barsčiau cukraus pudra, ir krakmolu, ir aliejum tepiau, kai iskocioju norimo dydzio, jis nebeatsiplėšia nuo stalo nežinau ką daryti
Pasidariau torto dengimui pastiliažą, ir jis man limpa prie stalo, barsčiau cukraus pudra, ir krakmolu, ir aliejum tepiau, kai iskocioju norimo dydzio, jis nebeatsiplėšia nuo stalo nežinau ką daryti
turejau toki "reikala" ir namuose nebebuvo krakmolo o mase ir ner ka daryt, iseit negaliu nupirkti...tai dariau taip-kociojimo padekliuka istepiau aliejum (pas mane tas didelis TW) iskociojau mase ir aukstelnyka ant torto tada graziai jis man nulipo nuo padekliuko ir psio liko tik uzglostyti