Labas rytas,@ADRIJ@ grazus tortukas,siltas toks .noriu paklaust,o kaip jus tuos sniurelius padarot tokius lygius.yra koks specialius daiktas jiem,ar cia ranku igudziai?
p Raganyte as naudoju sviesta President, jis buna nesudytas ir nesijaucia sviesto skonio kaip isplaki ir aptepi torta
QUOTE(kr1stute @ 2011 11 20, 13:48)
Labas rytas,@ADRIJ@ grazus tortukas,siltas toks .noriu paklaust,o kaip jus tuos sniurelius padarot tokius lygius.yra koks specialius daiktas jiem,ar cia ranku igudziai?
va va ir aš norėjau paklaust, pvz kaip padaro plaukus tokiais siūleliais? gal kažkaip per žolės antgalį išspaudžia, nesupranta mano galva
pagooglinkit su vaizdu tokį daiktą -
sugarcraft gun
su juo galima daug reikalų išspręsti, prie jo yra ar tik ne 14 antgaliukų - plokščių, apvalių įvairių diametrų..
nežinau, ar taip daro Adrija.. bet bendrai paėmus, tai didelis pamačius yra tas puštolietas.
sugarcraft gun
su juo galima daug reikalų išspręsti, prie jo yra ar tik ne 14 antgaliukų - plokščių, apvalių įvairių diametrų..
nežinau, ar taip daro Adrija.. bet bendrai paėmus, tai didelis pamačius yra tas puštolietas.
QUOTE(kr1stute @ 2011 11 20, 11:48)
Šitie daryti rankomis , jei klausi apie žolės virveles , o taip yra pirkti tokiom juostom daryti pistoletas , ten tokios plokštelės pasikeičia su įvairiomis skylutėmis , bet aš pamirštu apie jį , rankomis įpratusi .
Atėjau prašydama patarimo:
Pasidariau torto dengimui pastiliažą, ir jis man limpa prie stalo, barsčiau cukraus pudra, ir krakmolu, ir aliejum tepiau, kai iskocioju norimo dydzio, jis nebeatsiplėšia nuo stalo nežinau ką daryti
Pasidariau torto dengimui pastiliažą, ir jis man limpa prie stalo, barsčiau cukraus pudra, ir krakmolu, ir aliejum tepiau, kai iskocioju norimo dydzio, jis nebeatsiplėšia nuo stalo nežinau ką daryti
QUOTE(naitas @ 2011 11 20, 14:11)
pagooglinkit su vaizdu tokį daiktą -
sugarcraft gun
sugarcraft gun
ačiū radau vyras sakė kalėdom jau žinos ką padovanoti
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 11 20, 13:53)
Atėjau prašydama patarimo:
ir visdar jis limpa,kai pridejot ten ir aliejaus ir krakmolo ir pudros..?suminkius ta mase i rutuliuka,ji visdar elastinga ?jei dar tinkama dengimui,pasibarstykit stala krakmolu ir vel bandykit kocioti.siek tiek pakocioji,pasuki,pajudini ta ''blyna'',vel pakocioji,vel pajudini...taip neleidi prilipti prie stalo
QUOTE(tinulia84 @ 2011 11 20, 15:03)
ačiū radau vyras sakė kalėdom jau žinos ką padovanoti
mjoo. žmonai - puštolietą.. simboliška
QUOTE(naitas @ 2011 11 20, 16:11)
mjoo. žmonai - puštolietą.. simboliška
tegul džiaugiasi, kad žmona ant šitokių pištalietų perėjo nes buvo laikas, kai žaidžiau su tikrais ir didesniais
QUOTE(p Raganyte @ 2011 11 20, 02:50)
Tssssssss... tokio nera. Cia as meginau sugudrauti ir panaudoti turima didoka gabala kepiniams skirto margarino.
ziurint koks margarinas...turetu butu viskas gerai...jeigu sutrauke truputy atsargiai pasildykit ir paplakit......neskubekit ismest....
kai kurios kepyklos irgi taip gudrauja.....vietoj sviesto margarina naudoja...
Sveikos
Atsinesu siandienos viena,namini pabandymui recepto
Oreo,sokoladas:
Raganyte - niekada nenaudoju margarino
To pistoleto ir as noreciau, esu su juo dirbusi,tik kad ne su cukrinem masem,o keramikos pamokose su moliu reikes nusipirkti,nes vyro prasyti tokios pigios dovanos nesamone radau po £5 su visais galiukais...
Atsinesu siandienos viena,namini pabandymui recepto
Oreo,sokoladas:
Raganyte - niekada nenaudoju margarino
To pistoleto ir as noreciau, esu su juo dirbusi,tik kad ne su cukrinem masem,o keramikos pamokose su moliu reikes nusipirkti,nes vyro prasyti tokios pigios dovanos nesamone radau po £5 su visais galiukais...