anber, labai gražu, o kaip reikia šitaip padaryt? ant drėgno pastilažo cukrų užbert? ar ne taip suprantu?
nu joa, sikart pabandziau sudrekinti ir tada lipinti. kaip is tiesu daroma - nezinau. rytoj bus aisku, ar gerai padariau. tikiuosi nenubires bevezant
mane nuotraukos nepaprastai suzavejo tokio papuosimo.
mane nuotraukos nepaprastai suzavejo tokio papuosimo.
tas ziemos vaizdelis... super..
anber, koks įspūdingas tortas Labai įdomiai padarytas.
padarytum, tikrai padarytum, ir darai
QUOTE(naitas @ 2011 11 19, 22:24)
padarytum, tikrai padarytum, ir darai
Gal kas zino tikslesnes proporcijas ir tikslesne gaminimo eiga:
,,papuošimo kremas - sviestinis kremas su kondensuotu pienu"???
pROPORCIJAS EMIAU: 1;1.
Kambario temperaturos margarina (ne sviesta!) ir kamb.temp. kondencuota piena islpakiau su mikseriu ir padejau i saldytuva. Po 1 val ziuri - kazkokiais gabaliukais sutrauke man ta mase. Dar meginau paplakti mikseriu - dar labiau sutrauke.
Medutis jau kepa - neturiu su kuo tepti...
DEKUI LABAI UZ ATSAKYMUS!
P.S. ta krema naudosiu ir aptepimui - kad cukrine mase priliptu prie torto.
,,papuošimo kremas - sviestinis kremas su kondensuotu pienu"???
pROPORCIJAS EMIAU: 1;1.
Kambario temperaturos margarina (ne sviesta!) ir kamb.temp. kondencuota piena islpakiau su mikseriu ir padejau i saldytuva. Po 1 val ziuri - kazkokiais gabaliukais sutrauke man ta mase. Dar meginau paplakti mikseriu - dar labiau sutrauke.
Medutis jau kepa - neturiu su kuo tepti...
DEKUI LABAI UZ ATSAKYMUS!
P.S. ta krema naudosiu ir aptepimui - kad cukrine mase priliptu prie torto.
QUOTE(p Raganyte @ 2011 11 19, 23:13)
Gal kas zino tikslesnes proporcijas ir tikslesne gaminimo eiga:
,,papuošimo kremas - sviestinis kremas su kondensuotu pienu"???
pROPORCIJAS EMIAU: 1;1.
Kambario temperaturos margarina (ne sviesta!) ir kamb.temp. kondencuota piena islpakiau su mikseriu ir padejau i saldytuva. Po 1 val ziuri - kazkokiais gabaliukais sutrauke man ta mase. Dar meginau paplakti mikseriu - dar labiau sutrauke.
Medutis jau kepa - neturiu su kuo tepti...
DEKUI LABAI UZ ATSAKYMUS!
,,papuošimo kremas - sviestinis kremas su kondensuotu pienu"???
pROPORCIJAS EMIAU: 1;1.
Kambario temperaturos margarina (ne sviesta!) ir kamb.temp. kondencuota piena islpakiau su mikseriu ir padejau i saldytuva. Po 1 val ziuri - kazkokiais gabaliukais sutrauke man ta mase. Dar meginau paplakti mikseriu - dar labiau sutrauke.
Medutis jau kepa - neturiu su kuo tepti...
DEKUI LABAI UZ ATSAKYMUS!
aš kaip supratau jums reikia sutepti tortui kremo, tai siūlyčiau naudoti grietinėlę (paprastai išplakti su cukrumi). O torto papuošimui naudojamas kremas (išplaktas sviestas su kondensuotu pienu) naudojamas torto aptepimui prieš dengiant tortą mase. Šio kremo nereikia dėti į šaldytuvą
kiek groziu, Adreja, Olesta, Anber
as margarino niekada nenaudoju, man jis nesiderina prie tortu visai
Darau sviestini sviestas + kondensuotas dalim 1 dalis sviesto ir puse tos dalies kondensuoto i saldytuva nededu. eiga paprasta kambario temp. sviesta isplakam iki pabals ir padauges, pilam kond.piena, dar plakam.
QUOTE(p Raganyte @ 2011 11 19, 23:13)
Gal kas zino tikslesnes proporcijas ir tikslesne gaminimo eiga:
,,papuošimo kremas - sviestinis kremas su kondensuotu pienu"???
,,papuošimo kremas - sviestinis kremas su kondensuotu pienu"???
as margarino niekada nenaudoju, man jis nesiderina prie tortu visai
Darau sviestini sviestas + kondensuotas dalim 1 dalis sviesto ir puse tos dalies kondensuoto i saldytuva nededu. eiga paprasta kambario temp. sviesta isplakam iki pabals ir padauges, pilam kond.piena, dar plakam.
p Raganyte, margarininio kremo papuošimui dar neteko girdėti receptai tam ir duoti, kad jų neiškraipytume... papuošimui tinka Šarlot sviestinis kremas ir sviestinis morenginis kremas, abu jie ir jų gaminimo eiga aprašyti viršutinėje papuošimų temoje
QUOTE(Olesta @ 2011 11 20, 00:12)
p Raganyte, margarininio kremo papuošimui dar neteko girdėti receptai tam ir duoti, kad jų neiškraipytume... papuošimui tinka Šarlot sviestinis kremas ir sviestinis morenginis kremas, abu jie ir jų gaminimo eiga aprašyti viršutinėje papuošimų temoje
Olesta , bukit gera pasufleruokite, ar daug to kremo gaunasi is parasytos šarlot sviestinio kremo normos (250gr.sviesto,kiausinis,st.cukraus..) .. Ar uzteks aptepti nedideli torciuka, ir maziems dzibukams aplink tortuka, ar visgi daryti dviguba norma? Aciu...
QUOTE(*monikute* @ 2011 11 19, 23:17)
aš kaip supratau jums reikia sutepti tortui kremo, tai siūlyčiau naudoti grietinėlę (paprastai išplakti su cukrumi). O torto papuošimui naudojamas kremas (išplaktas sviestas su kondensuotu pienu) naudojamas torto aptepimui prieš dengiant tortą mase. Šio kremo nereikia dėti į šaldytuvą
Dekui visoms uz atsakymus!!!
As ta krema noriu ne torto pertepimui, o torto aptepimui pries dengiant cukrine mase.
Tai itariu reiks rytoj zygiuot i parduotuve ir pirkti sviesta, o ne margarina. Turiu margarino kepimui/tepimui gera gabala, tai maniau panaudosiu...
Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2011 11 20, 00:07)
kiek groziu, Adreja, Olesta, Anber
as margarino niekada nenaudoju, man jis nesiderina prie tortu visai
Darau sviestini sviestas + kondensuotas dalim 1 dalis sviesto ir puse tos dalies kondensuoto i saldytuva nededu. eiga paprasta kambario temp. sviesta isplakam iki pabals ir padauges, pilam kond.piena, dar plakam.
as margarino niekada nenaudoju, man jis nesiderina prie tortu visai
Darau sviestini sviestas + kondensuotas dalim 1 dalis sviesto ir puse tos dalies kondensuoto i saldytuva nededu. eiga paprasta kambario temp. sviesta isplakam iki pabals ir padauges, pilam kond.piena, dar plakam.
Ar nesijaucia sviestas, dedant tokiomis dalimis?
Mazdaug kiek laiko reikia plakti sviesta kol pabala? apie 2 min? apie 10 min?
Kiek pastebejau, radau tik viena sviesto rusi, kuri NESUDYTA. Kogero nesudyta sviesta reiketu naudoti tortams (jei recepte druskos nera)?
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2011 11 20, 00:12)
p Raganyte, margarininio kremo papuošimui dar neteko girdėti receptai tam ir duoti, kad jų neiškraipytume... papuošimui tinka Šarlot sviestinis kremas ir sviestinis morenginis kremas, abu jie ir jų gaminimo eiga aprašyti viršutinėje papuošimų temoje
Tssssssss... tokio nera. Cia as meginau sugudrauti ir panaudoti turima didoka gabala kepiniams skirto margarino.
Su Sarlot sviestiniu irgi kazko nepavyko man is pirmo karto susidaugauti. Padariau Tingini is jo.
Labas rytas visoms prisijungusioms .
Neli puikus siūlų kamuoliukas su katinėliais
anber su cukrumi koks įdomus , nuostabios chrizantemos .
Aš savo rytinį parodau ir einu pailsėti , gerai , kad kiti tik trupinukais buvo , nes su šituo teko pažaisti , varliui nebe užteko jėgų , visas princesė atėmė .
Neli puikus siūlų kamuoliukas su katinėliais
anber su cukrumi koks įdomus , nuostabios chrizantemos .
Aš savo rytinį parodau ir einu pailsėti , gerai , kad kiti tik trupinukais buvo , nes su šituo teko pažaisti , varliui nebe užteko jėgų , visas princesė atėmė .