Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 75 tema

anber, labai gražu, o kaip reikia šitaip padaryt? ant drėgno pastilažo cukrų užbert? ar ne taip suprantu? 4u.gif
Atsakyti
nu joa, sikart pabandziau sudrekinti ir tada lipinti. smile.gif kaip is tiesu daroma - nezinau. rytoj bus aisku, ar gerai padariau. tikiuosi nenubires bevezant unsure.gif
mane nuotraukos nepaprastai suzavejo tokio papuosimo. wub.gif
Atsakyti
wacko.gif tas ziemos vaizdelis... super..
Atsakyti
velnias... nėr į ką žiūrėti.. nei vieno taip gražiai nepadaryčiau user posted image
Atsakyti
anber, koks įspūdingas tortas bigsmile.gif Labai įdomiai padarytas.

QUOTE(naitas @ 2011 11 19, 22:24)
velnias... nėr į ką žiūrėti.. nei vieno taip gražiai  nepadaryčiau user posted image

padarytum, tikrai padarytum, ir darai mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas zino tikslesnes proporcijas ir tikslesne gaminimo eiga:
,,papuošimo kremas - sviestinis kremas su kondensuotu pienu"???

pROPORCIJAS EMIAU: 1;1.
Kambario temperaturos margarina (ne sviesta!) ir kamb.temp. kondencuota piena islpakiau su mikseriu ir padejau i saldytuva. Po 1 val ziuri - kazkokiais gabaliukais sutrauke man ta mase. Dar meginau paplakti mikseriu - dar labiau sutrauke. doh.gif

Medutis jau kepa - neturiu su kuo tepti... unsure.gif
DEKUI LABAI UZ ATSAKYMUS! 4u.gif

P.S. ta krema naudosiu ir aptepimui - kad cukrine mase priliptu prie torto. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 19 lapkričio 2011 - 22:16
QUOTE(p Raganyte @ 2011 11 19, 23:13)
Gal kas zino tikslesnes proporcijas ir tikslesne gaminimo eiga:
,,papuošimo kremas - sviestinis kremas su kondensuotu pienu"???

pROPORCIJAS EMIAU: 1;1.
Kambario temperaturos margarina (ne sviesta!) ir kamb.temp. kondencuota piena islpakiau su mikseriu ir padejau i saldytuva. Po 1 val ziuri - kazkokiais gabaliukais sutrauke man ta mase. Dar meginau paplakti mikseriu - dar labiau sutrauke.  doh.gif

Medutis jau kepa - neturiu su kuo tepti...  unsure.gif
DEKUI LABAI UZ ATSAKYMUS!  4u.gif


aš kaip supratau jums reikia sutepti tortui kremo, tai siūlyčiau naudoti grietinėlę (paprastai išplakti su cukrumi). O torto papuošimui naudojamas kremas (išplaktas sviestas su kondensuotu pienu) naudojamas torto aptepimui prieš dengiant tortą mase. Šio kremo nereikia dėti į šaldytuvą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 19 lapkričio 2011 - 22:18
kiek groziu, Adreja, Olesta, Anber wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(p Raganyte @ 2011 11 19, 23:13)
Gal kas zino tikslesnes proporcijas ir tikslesne gaminimo eiga:
,,papuošimo kremas - sviestinis kremas su kondensuotu pienu"???


as margarino niekada nenaudoju, man jis nesiderina prie tortu visai unsure.gif
Darau sviestini sviestas + kondensuotas dalim 1 dalis sviesto ir puse tos dalies kondensuoto i saldytuva nededu. eiga paprasta kambario temp. sviesta isplakam iki pabals ir padauges, pilam kond.piena, dar plakam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 19 lapkričio 2011 - 23:09
p Raganyte, margarininio kremo papuošimui dar neteko girdėti 4u.gif receptai tam ir duoti, kad jų neiškraipytume... 4u.gif papuošimui tinka Šarlot sviestinis kremas ir sviestinis morenginis kremas, abu jie ir jų gaminimo eiga aprašyti viršutinėje papuošimų temoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 11 20, 00:12)
p Raganyte, margarininio kremo papuošimui dar neteko girdėti 4u.gif  receptai tam ir duoti, kad jų neiškraipytume... 4u.gif  papuošimui tinka Šarlot sviestinis kremas ir sviestinis morenginis kremas, abu jie ir jų gaminimo eiga aprašyti viršutinėje papuošimų temoje  4u.gif


Olesta 4u.gif , bukit gera pasufleruokite, ar daug to kremo gaunasi is parasytos šarlot sviestinio kremo normos (250gr.sviesto,kiausinis,st.cukraus..) .. Ar uzteks aptepti nedideli torciuka, ir maziems dzibukams aplink tortuka, ar visgi daryti dviguba norma? Aciu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 11 19, 23:17)
aš kaip supratau jums reikia sutepti tortui kremo, tai siūlyčiau naudoti grietinėlę (paprastai išplakti su cukrumi). O torto papuošimui naudojamas kremas (išplaktas sviestas su kondensuotu pienu) naudojamas torto aptepimui prieš dengiant tortą mase. Šio kremo nereikia dėti į šaldytuvą  4u.gif

Dekui visoms uz atsakymus!!! 4u.gif
As ta krema noriu ne torto pertepimui, o torto aptepimui pries dengiant cukrine mase. blush2.gif
Tai itariu reiks rytoj zygiuot i parduotuve ir pirkti sviesta, o ne margarina. Turiu margarino kepimui/tepimui gera gabala, tai maniau panaudosiu... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2011 11 20, 00:07)
kiek groziu, Adreja, Olesta, Anber   wub.gif  wub.gif  wub.gif

as margarino niekada nenaudoju, man jis nesiderina prie tortu visai unsure.gif
Darau sviestini sviestas + kondensuotas dalim 1 dalis sviesto ir puse tos dalies kondensuoto i saldytuva nededu. eiga paprasta kambario temp. sviesta isplakam iki pabals ir padauges, pilam kond.piena, dar plakam.

Ar nesijaucia sviestas, dedant tokiomis dalimis? unsure.gif
Mazdaug kiek laiko reikia plakti sviesta kol pabala? apie 2 min? apie 10 min? unsure.gif
Kiek pastebejau, radau tik viena sviesto rusi, kuri NESUDYTA. Kogero nesudyta sviesta reiketu naudoti tortams (jei recepte druskos nera)? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2011 11 20, 00:12)
p Raganyte, margarininio kremo papuošimui dar neteko girdėti 4u.gif  receptai tam ir duoti, kad jų neiškraipytume... 4u.gif  papuošimui tinka Šarlot sviestinis kremas ir sviestinis morenginis kremas, abu jie ir jų gaminimo eiga aprašyti viršutinėje papuošimų temoje  4u.gif

Tssssssss... tokio nera. Cia as meginau sugudrauti ir panaudoti turima didoka gabala kepiniams skirto margarino. doh.gif biggrin.gif
Su Sarlot sviestiniu irgi kazko nepavyko man is pirmo karto susidaugauti. Padariau Tingini is jo. cool.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms prisijungusioms smile.gif .

Neli puikus siūlų kamuoliukas thumbup.gif su katinėliais wub.gif

anber su cukrumi koks įdomus , nuostabios chrizantemos wub.gif .

Aš savo rytinį parodau ir einu pailsėti , gerai , kad kiti tik trupinukais buvo , nes su šituo teko pažaisti , varliui nebe užteko jėgų , visas princesė atėmė doh.gif .

user posted image....user posted image
Atsakyti