@Adrija@, niekur neslėpiau, čia vakar dienos darbas šaldytuve ir balkone slėpėsi...ačiū už įvertinimą visoms, dar toks vienas valgomas buvo, ale jau visai nevertas viešumos, tai net nekišau
orchidėjoms turiu pirkusi formeles iš E-bay metalines štai tokias, ir iš Wiltono plastamsinio rinkinio kartais retai bedarau, ten irgi principas panašus labai...pas Sal2 yra ir tas rinkinys... iš plastikinių tai labai klauskite dėl dydžių, nes labai skiriasi, mano tokios nedidelės tos metalinės formelės, o pas Sal2 yra įvairių, ir tos kur didelės, tai jau pats žiedas gigantinis gaunasi...
ūkininko tortui, jei kada dar teks man gyvenime tokį daryti, tai aš labai norėčiau ten įpinti laukinių gėlių, deja čia nelabai galėjau tai daryti, ir ta ramunė ten mano savivalė, bet man ten jos labai reikėjo, nes ta plika ražiena, man nelabai žiūrėjosi man čia trūktų ir rugiagėlių ir smulkių ramunių, ar net aguonų, net matau tą vaizdą, kaip turėtų būti, deja deja, ne šį kartą
o Jūs kur slėpėt, tiek grožybių??? ale padaryk Tu man tiek detalių, nusišaučiau
orchidėjoms turiu pirkusi formeles iš E-bay metalines štai tokias, ir iš Wiltono plastamsinio rinkinio kartais retai bedarau, ten irgi principas panašus labai...pas Sal2 yra ir tas rinkinys... iš plastikinių tai labai klauskite dėl dydžių, nes labai skiriasi, mano tokios nedidelės tos metalinės formelės, o pas Sal2 yra įvairių, ir tos kur didelės, tai jau pats žiedas gigantinis gaunasi...
ūkininko tortui, jei kada dar teks man gyvenime tokį daryti, tai aš labai norėčiau ten įpinti laukinių gėlių, deja čia nelabai galėjau tai daryti, ir ta ramunė ten mano savivalė, bet man ten jos labai reikėjo, nes ta plika ražiena, man nelabai žiūrėjosi man čia trūktų ir rugiagėlių ir smulkių ramunių, ar net aguonų, net matau tą vaizdą, kaip turėtų būti, deja deja, ne šį kartą
o Jūs kur slėpėt, tiek grožybių??? ale padaryk Tu man tiek detalių, nusišaučiau
aciu uz pastebejima
Olesta - labai grazu.o jau tas ukininkui
@adrij@ - kaip visada be zodziu
Olesta - labai grazu.o jau tas ukininkui
@adrij@ - kaip visada be zodziu
Šiaip man patinka daryti vaikiškus , kad ir detalės yra , bet va žmonių veidai ( nehumoristiniai ) sunkiai einasi , skulptorė iš manęs būtų ne kokia ( aš apie Ogiustą Rodeną pagalvojau dabar ) , be to pas mane jų su saiku neprašo ( detalių ) , nori daug , turbūt reiks ....... ! supratot turbūt mintį .
Na dar keli
Nepamenu dėjau barbę ar ne ???
Na dar keli
Nepamenu dėjau barbę ar ne ???
dėjot dėjot keista, aš kelintą kartą žiūriu į tuos sparnus, lyg ir turėtų suteikti purumo, lengvumo jausmą, bet kaip tik juos pamatau, taip jie man tokie sunkūs atrodo o jei juos pablizginus
QUOTE(Olesta @ 2011 11 19, 11:05)
nu ką aš Jums mergaitės galiu pasakyti, nuėjau į aną temą, kiek buvau nemačiusi, šią peržiūrėjau, neturiu žodžių, nesuprantu, kepu treti ar ketvirti metai, kada aš kažką panašaus išmoksiu kaip Dianočka, @Adrija@, Asseni, Monikutė??? nerealūs darbai, NEREALŪS...
Olesta, pritariu tau visu 100 %, tik tave irgi į tą sąrašiuką traukčiau net nesusimasčius
Smagu matyti gražius tortus dar visai neseniai pradėjusių kepti mergaičių šaunu, kad stengiatės ir tobulėjat.
Retai pavyksta čia užsukti, bet atgaiva sielai kokia pabuvus
Atnešu vieną snikersiuką.
Neli, po šito torto užėjo noras megsti jau senai neturėjau virbalų rankose, kažin ar neteks prisiminti
@drija, Olesta, Neli - nepaprasta
turiu viena, kuriam labai norejau isbandyti papuosima su cukrumi (ruosiames ziemai po ciuciuka). Gerai, kad teoriskai savam naudojimui, kita karta truputi kitaip klijuociau cukru.
1 aukstas nevezis, 2 - napoleonas, pastilazas
turiu viena, kuriam labai norejau isbandyti papuosima su cukrumi (ruosiames ziemai po ciuciuka). Gerai, kad teoriskai savam naudojimui, kita karta truputi kitaip klijuociau cukru.
1 aukstas nevezis, 2 - napoleonas, pastilazas
Oj kokie tortukai grazus, pasaka.. Zinot pasiziuri i tokius tortukus ir savo nesinori rodyti
Olesta, tavo begalo silti tortai, su meile padryti
Adrijos, tai man atvirai pasakius kaip i paveikliuko, copy -paste ,labai grazus.. , labai talentingi pirsciukai taipviska islipdyti,iki smulkiausiu detaliu .. Neabejoju uzsakovai ir sveciai pirma pastovi prie torto kelias akimirkas, ir tik tada sulaike zada pjauna, nes tikrai, bent jau man beproto gaila butu pjaut per toki sedevra
Siulu kamuoliukas,labai mielas,ir as prisiminiau kazkur nukistus virbalus
Olesta, tavo begalo silti tortai, su meile padryti
Adrijos, tai man atvirai pasakius kaip i paveikliuko, copy -paste ,labai grazus.. , labai talentingi pirsciukai taipviska islipdyti,iki smulkiausiu detaliu .. Neabejoju uzsakovai ir sveciai pirma pastovi prie torto kelias akimirkas, ir tik tada sulaike zada pjauna, nes tikrai, bent jau man beproto gaila butu pjaut per toki sedevra
Siulu kamuoliukas,labai mielas,ir as prisiminiau kazkur nukistus virbalus
anber,jei mano gimtadieniui kas atneštų tokį tortą ir už lango kristų snaigės,iš viso susilydyčiau
@ADRIJ@ manau viskas aisku.na be zodziu ,tikrai.
Papildyta:
Aciu OLESTA uz paaiskinima .taip supratau ,kad reikia tas mazas formas rinktis.
NELI,nu kokia sauni ideja ir labai grazus tortukas
ANBER ,as taip laukiu ziemos,ir jus ja atneset cia
Papildyta:
Aciu OLESTA uz paaiskinima .taip supratau ,kad reikia tas mazas formas rinktis.
NELI,nu kokia sauni ideja ir labai grazus tortukas
ANBER ,as taip laukiu ziemos,ir jus ja atneset cia