Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 75 tema

@drij@,sitiek detaliu,skirtingu spalvu masiu doh.gif tik galiu isivaizduoti kokia kantrybe turit tureti,ir kruopstuma thumbup.gif
Atsakyti
@Adrija@, niekur neslėpiau, čia vakar dienos darbas blush2.gif šaldytuve ir balkone slėpėsi...ačiū už įvertinimą visoms, dar toks vienas valgomas buvo, ale jau visai nevertas viešumos, tai net nekišau lotuliukas.gif

orchidėjoms turiu pirkusi formeles iš E-bay metalines štai tokias, ir iš Wiltono plastamsinio rinkinio kartais retai bedarau, ten irgi principas panašus labai...pas Sal2 yra ir tas rinkinys... iš plastikinių tai labai klauskite dėl dydžių, nes labai skiriasi, mano tokios nedidelės tos metalinės formelės, o pas Sal2 yra įvairių, ir tos kur didelės, tai jau pats žiedas gigantinis gaunasi...

ūkininko tortui, jei kada dar teks man gyvenime tokį daryti, tai aš labai norėčiau ten įpinti laukinių gėlių, deja čia nelabai galėjau tai daryti, ir ta ramunė ten mano savivalė, bet man ten jos labai reikėjo, nes ta plika ražiena, man nelabai žiūrėjosi ax.gif man čia trūktų ir rugiagėlių ir smulkių ramunių, ar net aguonų, net matau tą vaizdą, kaip turėtų būti, deja deja, ne šį kartą 4u.gif

o Jūs kur slėpėt, tiek grožybių??? ale padaryk Tu man tiek detalių, nusišaučiau doh.gif wub.gif
Atsakyti
aciu uz pastebejima tongue.gif tongue.gif
Olesta - labai grazu.o jau tas ukininkui thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
@adrij@ - kaip visada be zodziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šiaip man patinka daryti vaikiškus , kad ir detalės yra , bet va žmonių veidai ( nehumoristiniai ) sunkiai einasi , skulptorė iš manęs būtų ne kokia doh.gif ( aš apie Ogiustą Rodeną pagalvojau dabar wub.gif ) , be to pas mane jų su saiku neprašo ( detalių ) , nori daug , turbūt reiks ....... ! supratot turbūt mintį lotuliukas.gif .

Na dar keli

user posted image... user posted image

user posted image....user posted image

Nepamenu dėjau barbę ar ne g.gif ???
Atsakyti
dėjot dėjot irnesakyk.gif keista, aš kelintą kartą žiūriu į tuos sparnus, lyg ir turėtų suteikti purumo, lengvumo jausmą, bet kaip tik juos pamatau, taip jie man tokie sunkūs atrodo g.gif o jei juos pablizginus g.gif
Atsakyti
Pablizginus jie tampa ne balti , jei deziku , o šiaip aš ant jų beriu blizgutį , sausą , tik jis matosi darant foto su blicu , o man blicas gadina natūralias torto spalvas , todėl to blizgesio ir nesimato , nes darau dienos šviesoje smile.gif .

O jie ir nėra lengvi , geras gabalas masės tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 11 19, 11:05)
nu ką aš Jums mergaitės galiu pasakyti, nuėjau į aną temą, kiek buvau nemačiusi, šią peržiūrėjau, neturiu žodžių, nesuprantu, kepu treti ar ketvirti metai, kada aš kažką panašaus išmoksiu kaip Dianočka, @Adrija@, Asseni, Monikutė???  wub.gif  wub.gif  wub.gif  nerealūs darbai, NEREALŪS...

Olesta, pritariu tau visu 100 %, tik tave irgi į tą sąrašiuką traukčiau net nesusimasčius mirksiukas.gif
Smagu matyti gražius tortus dar visai neseniai pradėjusių kepti mergaičių thumbup.gif šaunu, kad stengiatės ir tobulėjat.
Retai pavyksta čia užsukti, bet atgaiva sielai kokia pabuvus wub.gif

Atnešu vieną snikersiuką.
user posted image
Atsakyti
Neli, po šito torto užėjo noras megsti bigsmile.gif jau senai neturėjau virbalų rankose, kažin ar neteks prisiminti biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
@drija, Olesta, Neli - nepaprasta 4u.gif

turiu viena, kuriam labai norejau isbandyti papuosima su cukrumi (ruosiames ziemai po ciuciuka). Gerai, kad teoriskai savam naudojimui, kita karta truputi kitaip klijuociau cukru.

1 aukstas nevezis, 2 - napoleonas, pastilazas

user posted image
Atsakyti
Oj kokie tortukai grazus, pasaka.. Zinot pasiziuri i tokius tortukus ir savo nesinori rodyti lotuliukas.gif
Olesta, tavo begalo silti tortai, su meile padryti wub.gif
Adrijos, tai man atvirai pasakius kaip i paveikliuko, copy -paste biggrin.gif ,labai grazus.. wub.gif thumbup.gif, labai talentingi pirsciukai taipviska islipdyti,iki smulkiausiu detaliu rolleyes.gif .. Neabejoju uzsakovai ir sveciai pirma pastovi prie torto kelias akimirkas, ir tik tada sulaike zada pjauna, nes tikrai, bent jau man beproto gaila butu pjaut per toki sedevra blush2.gif
Siulu kamuoliukas,labai mielas,ir as prisiminiau kazkur nukistus virbalus lotuliukas.gif
Atsakyti
anber,jei mano gimtadieniui kas atneštų tokį tortą ir už lango kristų snaigės,iš viso susilydyčiau wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
@ADRIJ@ wub.gif wub.gif wub.gif manau viskas aisku.na be zodziu ,tikrai.
Papildyta:
Aciu OLESTA uz paaiskinima 4u.gif .taip supratau ,kad reikia tas mazas formas rinktis.
NELI,nu kokia sauni ideja ir labai grazus tortukas thumbup.gif
ANBER ,as taip laukiu ziemos,ir jus ja atneset cia wub.gif wub.gif
Atsakyti