Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 75 tema

Sveikutes!
Negaliu atsistebeti kaip greitai cia viskas vyksta.Kiek vel graziu tortuku pridejot!
Dianocka -pasirodei puikiai. 4u.gif
Asseni -jusu tortukai man labai,labai..........patinka,juose visko taip saikinga
ir skoninga.super wub.gif wub.gif wub.gif
Divia- labai vaikiskas,grazus tortukas
dome- labai grazi saulyte
Kristiene- 4u.gif
Pasta222- grazi barbe 4u.gif
Jurate.L- 4u.gif labai siltas
Rivera- tas su gelytem labai thumbup.gif
Na kad nebutu tusciai rodau ir as savo blush2.gif
Turtingas kavos, pastilazas,jaunuoliui 20 meciui
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Visu tortai tikrai labai gražūs 4u.gif
Dome - man irgi saulutė labiausiai patiko thumbup.gif
Kristienės irgi labai gražūs - kad man taip išeitų rolleyes.gif
Dianocka - super, nė vieno brokelio turbūt nepadarai, labai labai gražu... wub.gif

O užrašą tu darai tokį gražų piriausiai ant popieriaus atsispausdinus? g.gif

Aš kepu irgi dabar, nežinau kas gausis.
Atsakyti
Dianočka, konvejerinę pavarą įjungus blink.gif blink.gif blink.gif pilnos temos tortų, visi nuostabūs, visi kruopštūs, o jau figūrėlės wub.gif wub.gif wub.gif kad man taip, ėėėėccchhhhh...

Dome, labai šiltučiai tortukai, o prie saulytės kiek darbo blink.gif netingėjimas wub.gif 4u.gif

Tikakva, anoj temoj mačiau Jūsų tortuką, ir čia matau, labai šaunūs darbeliai 4u.gif

ir Kristienė liuks padirbėjus thumbup.gif

kadangi viskas kaip ir vėl tyku, tai parodysiu ir aš ką nuveikiau blush2.gif

svočios kriaušinis karamelinis, pastilažas ir dekorgelis

user posted image

nuotakos, braškių fanams, bananinis-persikinis, ir Glacee braškių tortas, pastilažas ir aisingas

user posted image

pamergės tortas, mišrus, pastilažas
user posted image

vyšninis karamelinis, pastilažas, šokolado drožlės
user posted image

tortas ūkininkui, snikersas ir kriaušinis karamelinis, pastilažas
user posted image

Rafaelo svajonė, pastilažas

user posted image

kriaušinis karamelinis, grietinėlė ir trupiniai, pastilažas

user posted image
Atsakyti
oho, Olesta, kiek gražių torčiukų pridėjusi smile.gif labai gražu wub.gif
Atsakyti
oo, tas ūkininkui tortas tai super. Gražus labai wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,OLESTA labai grazus tortukai ,Ukininko wub.gif .Ar Jus orchidejas su formelem darot ar paciai taip wub.gif iseina? nusiziurejau SAL2 turi formeles.gal patartumet ar verta?
Atsakyti
Dianacka wub.gif labai miela ziureti.Niekaip nerandu sau logisko paaiskinimo kodel visada maniau kad tu gyveni kazkur uzsieny,maniau UK g.gif blink.gif
QUOTE(tikakva @ 2011 11 19, 14:20)
Turtingas kavos, pastilazas,jaunuoliui 20 meciui

thumbup.gif as dariau tik mazus ratus traktoriukui,ir tai uzsiknisau,labai nepatinka dirbti su juoda mase,bet tau graziai gavosi thumbup.gif
Olesta, visi thumbup.gif nu bet man mieliausias su persikinem orchidejom,gal kad cia mano megstamiausia spalva wub.gif wub.gif
Atsakyti
doh.gif Olesta , kur tiek slėpei , tiesiog masė tortų thumbup.gif .

Man irgi ūkininkui labai įdomus tortas , gražus tortas .....visi dailūs wub.gif .

------------------------------------------------------------------------------------------

Aš kelis savo parodysiu , visi šią savaitę vaikiški buvo , daug lipdymo doh.gif , pavargau su jais .

user posted image...user posted image

user posted image....user posted image

Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 19, 16:44)
Aš kelis savo parodysiu , visi šią savaitę vaikiški buvo , daug lipdymo  doh.gif , pavargau su jais .

O dieve,koks gozis bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
dinocka geras pasirodimas 4u.gif tortukai tai pat wub.gif

@adrija@ Jūsų tortukai kaip visada jega thumbup.gif

dome saulyte graži, tokia šilta 4u.gif

Olesta na ir padirbėjai su orhidėjom, kaip gražuuuuuu wub.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif

Dar keli blush2.gif

Su saldainukais mamytė prašė ypač ryškaus , nes dukrytė tipiška fyfačka biggrin.gif .

Atsakyti
bigsmile.gif cia mano megstamiausia tema ziureciau ir ziureciau...visi tortukai faini, o Olestos -ukininkui, tai kazkaip pagalvojau,kad tiktu ir neukininkui visai, tos auksines varpos tai kazkaip kaip brandos simbolis..labai grazi mintis:)
o vat Adrijos ir Dianockos tortukai tai "NEVALGOMI " ir cia komplimentas!! as ziuriu ikisus nosi ir nesuprantu ,kaip taip kruopsciai imanoma padaryti...as nupiesti taip tiesiai nesugebeciau bigsmile.gif visgi priejau minti, kad cia talentas...kaip muzikine klausa, kaip gebejimas piesti... duota arba neduota !!
Atsakyti