@Adrija@, labai ačiū už az ir paaiškinimą visos situacijos
nu ką aš Jums mergaitės galiu pasakyti, nuėjau į aną temą, kiek buvau nemačiusi, šią peržiūrėjau, neturiu žodžių, nesuprantu, kepu treti ar ketvirti metai, kada aš kažką panašaus išmoksiu kaip
Dianočka, @Adrija@, Asseni, Monikutė???
nerealūs darbai, NEREALŪS, bandau įsivaizduoti, kiek laiko užtruko pagaminti Jūsų papuošimus...Jus turėtų dievinti
ir ką sako ekspertas per TV, tai tegu jis pabando atsitūpęs bent musele ant sienos, kiek sugaištama laiko ir kiek reikia pastangų, kad tas tortas atrodytų taip kaip atrodo, ir kad jo skonis po savaitės būtų vis dar torto skonis, tada manau ekspertinė kalba būtų kitokia... aš jaučiuosi irgi šiokia tokia ekspertė,
čia aukštos klasės tortai demonstruojami... yra gėlių, kurios žydi per 100 metų vieną kartą, ar dėl to jos yra mažiau įspūdingesnės??? Jūs stebukladarės ir tai reikėtų vertinti
be šių šedevrų kūrėjų, atradau, kad turime ir naujai kepančių nuostabių tortukų kepėjų...bijau sumeluoti niką, bet regis
Cool Mama tortas paliko tikrai
cool įspūdį, labai fainas torčiukas
negalėčiau išskirti nei vieno, vis labai šaunūs
aš turbūt jau labai nusibodau su besikartojančiais dalykais, bet jei leisite patarimą duosiu: nėr geresnio sviestinio kremo išlyginimui, kaip sviestinis kremas plius sausainių ar medučio lakštelių trupiniais (aišku sijotais)[I], vien su sviestiniu sunku tobulai išlyginti, reikia paruošti špaklių... užsirašykite kur nors, jei šiandien nereikia, prireiks galbūt rytoj
sviestas + kondensuotas (šiaip 1:1, bet aš darau iš akies + trupinių irgi iš akies, kad gautųsi špaklius, čia gaspadinės intuicija)