Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 75 tema

QUOTE(ramune.v @ 2011 11 18, 18:45)
as tepu grietinele jei jos pertepimai ir sonus ir virsu, po to  tepu sviestiniu, kur aptepiau man matosi nes sviestinis buna baltesnis nei grietineles kremas. Sviestas+kondensuotas man labiausiai patinka dazniausiai ji naudoju nes jis man gerai padengia ir skaniausias smile.gif netepu jo daug reik tik gerai islyginti. kad vandenytu dar nebuvo, gal sviestas blogas ar ne taip kas  g.gif

aišku negrynas sviestas mišinys, bet su juo darydavau budavo viskas gerai. ai nežinau. o tai kaip tau tepasi sviestas ant grietinėlės? man abu jie susimaišo grietinėlė su špaklium
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 11 18, 20:05)
aišku negrynas sviestas mišinys, bet su juo darydavau budavo viskas gerai. ai nežinau. o tai kaip tau tepasi sviestas ant grietinėlės? man abu jie susimaišo grietinėlė su špaklium

man viskas ok, na tortas buna taip apteptas ir dar saldytuve pastovejes, grietinele kiek apziuna, o sviestinis labai purus, minkstas tepasi puikiai. svarbu tepant grietinele jau pakankamai lygiai sutepti tada svietinio nedaug reik ir lygiai gaunasi, jei biskvitas labai sulietas ar grietinele svieziai uztepta-tada taip kelias ir maisos, bet jei ne-liuks.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 11 18, 19:38)
man viskas ok, na tortas buna taip apteptas ir dar saldytuve pastovejes, grietinele kiek apziuna, o sviestinis labai purus, minkstas tepasi puikiai. svarbu tepant grietinele jau pakankamai lygiai sutepti tada svietinio nedaug reik ir lygiai gaunasi, jei biskvitas labai sulietas ar grietinele svieziai uztepta-tada taip kelias ir maisos, bet jei ne-liuks.

vadinasi pergreit tepiau svietą, sutepiau ir po kokių 4 valandų tepiau sviesta
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 18, 13:08)
As visada is aisingo mazas detalytes dziovinu ant kepimo popieriaus , kokl kas nebuvo problemos su nuemimu  4u.gif .

Aciu 4u.gif Kita savaite bandysiu zaist.siaip pabandymui biggrin.gif
Atsakyti
Gaila nemačiau laidos, o Rivera tortas su gėlytėm, tiesiog pavyzdys, kaip paprastom formelėm, be didelių ten pribumbasų padaryti SKONINGAI gražų tortą, šaunuolė.

Atsakyti
QUOTE(sweetsosweet @ 2011 11 18, 13:34)
o jei is aisingo detales dar darysiu,nusiims man jos nuo popieriaus g.gif klausiu ne tik del karunos.noriu bandyti padaryti aisingu pagrazinimus i skyles smile.gif pvz jei eina dvi juostos mases,tarp ju tarpas ir uzpildyta kokiais nors ornamentais is aisingo.galvoju,gal geriau nusipiesti ant popieriaus rasta ir paskui uzdeti plevele g.gif lengviau nusiims...
nzn ar suprasit ka rasau,labai jau pinas mintys lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Lijana as irgi darau viska ant popieriaus is aisingo tikrai viskas nusiima ir detales susiklijuoja graziausiai bandyk tikrai iseis
Atsakyti
@Adrija@, labai ačiū už az ir paaiškinimą visos situacijos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

nu ką aš Jums mergaitės galiu pasakyti, nuėjau į aną temą, kiek buvau nemačiusi, šią peržiūrėjau, neturiu žodžių, nesuprantu, kepu treti ar ketvirti metai, kada aš kažką panašaus išmoksiu kaip Dianočka, @Adrija@, Asseni, Monikutė??? wub.gif wub.gif wub.gif nerealūs darbai, NEREALŪS, bandau įsivaizduoti, kiek laiko užtruko pagaminti Jūsų papuošimus...Jus turėtų dievinti wub.gif ir ką sako „ekspertas“ per TV, tai tegu jis pabando atsitūpęs bent musele ant sienos, kiek sugaištama laiko ir kiek reikia pastangų, kad tas tortas atrodytų taip kaip atrodo, ir kad jo skonis po savaitės būtų vis dar torto skonis, tada manau „ekspertinė kalba“ būtų kitokia... aš jaučiuosi irgi šiokia tokia ekspertė, čia aukštos klasės tortai demonstruojami... yra gėlių, kurios žydi per 100 metų vieną kartą, ar dėl to jos yra mažiau įspūdingesnės??? Jūs stebukladarės ir tai reikėtų vertinti 4u.gif wub.gif

be šių šedevrų kūrėjų, atradau, kad turime ir naujai kepančių nuostabių tortukų kepėjų...bijau sumeluoti niką, bet regis Cool Mama tortas paliko tikrai „cool“ įspūdį, labai fainas torčiukas thumbup.gif negalėčiau išskirti nei vieno, vis labai šaunūs wub.gif wub.gif wub.gif

aš turbūt jau labai nusibodau su besikartojančiais dalykais, bet jei leisite patarimą duosiu: nėr geresnio sviestinio kremo išlyginimui, kaip sviestinis kremas plius sausainių ar medučio lakštelių trupiniais (aišku sijotais)[I], vien su sviestiniu sunku tobulai išlyginti, reikia paruošti „špaklių“... užsirašykite kur nors, jei šiandien nereikia, prireiks galbūt rytoj 4u.gif 4u.gif 4u.gif sviestas + kondensuotas (šiaip 1:1, bet aš darau iš akies + trupinių irgi iš akies, kad gautųsi špaklius, čia gaspadinės intuicija) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 19 lapkričio 2011 - 10:08
Sveikos 4u.gif
prisiziurejus jusu grozybiu wub.gif pati nusprendziau iki sunaus pirmojo gimtadienio ismokt padaryti grazu tortuka tongue.gif
Atiduodu jusu teismui savo du tortukus biggrin.gif

pirmas - snikersas, pastilazas (apdengimui patiko sita mase, bet kazkaip figureles nesilipde, tai teko suktis is padeties biggrin.gif )

user posted image

antras - medutis, mmg (figurelem lipdyt super mase, bet apdengti kazkaip nesigavo graziai, nes nespejau islygint torto, viska ant greicio dariau, kol vaikas miegojo biggrin.gif )

user posted image

snd darysiu rafaelo torta rytojuj ir bandysiu puost sokoladine tvorele, idomu kaip seksis g.gif
Atsakyti
Imesiu ir as kelis savo darbelius smile.gif
Sokoladiniai biskvitai su grietinele,slapia beze
user posted image
Taip pat sokoladiniai biskvitai su grietinele,pastiliazas
user posted image
Rafaelo biskvitai,grietinele su persikais,pastiliazas
user posted image
Balti biskvitai su grietinele ir persikais,pastiliazas,slapia beze
user posted image
Papildyta:
Tiesa,niekada ju nesveriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 11 19, 12:05)
ir ką sako „ekspertas“ per TV, tai tegu jis pabando atsitūpęs bent musele ant sienos, kiek sugaištama laiko ir kiek reikia pastangų, kad tas tortas atrodytų taip kaip atrodo, ir kad jo skonis po savaitės būtų vis dar torto skonis, tada manau „ekspertinė kalba“ būtų kitokia...

Olestuk, įsivaikink mane ar ką .. aš irgi noriu išmokti taip diplomatiškai kalbėt user posted image

QUOTE(kristiene @ 2011 11 19, 13:10)
Atiduodu jusu teismui savo du tortukus  biggrin.gif

pirmas - snikersas, pastilazas (apdengimui patiko sita mase, bet kazkaip figureles nesilipde, tai teko suktis is padeties  biggrin.gif )

antras - medutis, mmg (figurelem lipdyt super mase, bet apdengti kazkaip nesigavo graziai, nes nespejau islygint torto, viska ant greicio dariau, kol vaikas miegojo  biggrin.gif )

che che.. tai todėl ir skiriasi masės dengimui ir masės lipdymui 4u.gif Gražūs tortukai wub.gif

QUOTE(dome @ 2011 11 19, 13:39)

dome, kokie mieli, gražučiai ir šiltučiai tortai wub.gif o tą su Saule tai ant ciongo nusikopinau user posted image

nežinau.. reik Žiogelių grupei tortuko.. bet kokį jį čia padaryt.. nu kad nedaug laiko sugaišt blush2.gif
Atsakyti
dome saulytė kokia miela, pavasariu padvelkė thumbup.gif Spalvytė labai graži smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Noriu padekoti OLESTAI uz toki grazu musu darbu ivertinima 4u.gif visada pastebes, visada patars ir geru zodziu mines.... notworthy.gif

pasta222 - labai idomus torciukas, toks berniukiskas:)
juratel- toks tvarkingas, saikingas:)
rivera - patiko pirmas torciukas, gelyciu spalvyte labai grazi smile.gif
kristine - simpatiski torciukai smile.gif
dome - grazus tortai, ypac saulute labai patiko thumbup.gif

na kad netusciom cia mano keli:

1. juodasis miskas, aisingas ir MMG...

user posted image

2. Varskes su persikais, aisingas ir MMG...

user posted image
Atsakyti