as turiu tris megstamiausius kokteiliukus:
1. martinis + ananasu sultys + sviezio ananaso skiltele ( saldu ir super spalvyte )
2. martinis + granatu - spanguoliu sultys ( kam patinka truputi rugstumas)
3. martinis + spraitas + ledukai (klasika)
manau dar "skonio priduoda" taure, laaabai skanu megautis kokteiliais is placiu kokteiliniu tauriu
skanus, bet "mirtinas" kokteilis: martinis+degtine+sprite+ledukai
QUOTE(leduke @ 2006 04 22, 20:25)
martinis,sprite,citrina ir ledukų dar galima
visad toki darau ir man labai patinka
QUOTE(aurena @ 2008 02 05, 23:49)
skanus, bet "mirtinas" kokteilis: martinis+degtine+sprite+ledukai
as irgi darau, arba be degtisnes su toniku arba martinis+tonikas+avieciu sirupas, jis taip graziai nuseda ant dugno - graziai atrodo pateikiant
QUOTE(leduke @ 2006 04 22, 22:25)
martinis,sprite,citrina ir ledukų dar galima
sitas isbandytas ir geriauses
Papildyta:
QUOTE(matrioshka69 @ 2008 01 23, 18:57)
as turiu tris megstamiausius kokteiliukus:
1. martinis + ananasu sultys + sviezio ananaso skiltele ( saldu ir super spalvyte )
manau dar "skonio priduoda" taure, laaabai skanu megautis kokteiliais is placiu kokteiliniu tauriu
mhm su granatom skanei skamba
QUOTE(arabeska @ 2007 06 03, 12:46)
Man skaniausia: martinis , citrina(citrinos sultys) ir ledukai o labiausia vasarą
QUOTE(Indijaa @ 2008 01 01, 22:17)
martini banco ir sampanas ( saldus) lygiom dalim ... labai skanu ir svaigu ir neskauda galvele nuo jo ryte
Skamba viliojančiai, reiks pabandyti
O mano mėgstamiausias, tai martinis su raudonųjų apelsinų sultimis ir dar ledukų mmm ir jei dar kokteilis geriamas iš martinio taurių tai išvis, skanumėlis
QUOTE(joguste @ 2009 01 09, 21:37)
norejau paklaust - o jus ledukus grustus dedat ar 'cielus'?
Aš dedu negrūstus ledukus. Su grūstais dar nebandžiau, bet būtų įdomu pamėginti
Gal kas mėginote?
Martinis( sviesusis)+Shweppes tonic+degtine+pora konservuotu zaliuju alyvuogiu+citrinos griezinelis+ledukai. Plakama kokteiliu plaktuve. skanu ax.gif
QUOTE(J.P. @ 2008 12 29, 17:52)
O mano mėgstamiausias, tai martinis su raudonųjų apelsinų sultimis ir dar ledukų mmm ir jei dar kokteilis geriamas iš martinio taurių tai išvis, skanumėlis
Aha šitas labai skanus Kažkaip tonikas ir sprite' as jau pabodę, tai atradau raudonų apelsinų sultis
QUOTE(ANDI @ 2009 01 21, 19:12)
Aha šitas labai skanus Kažkaip tonikas ir sprite' as jau pabodę, tai atradau raudonų apelsinų sultis
Superinis skonis ir spalvytė graži. Senai beragavau martinio, reiktu savaitgali pasivaišinti, kaip tik svečių laukiu