Įkraunama...
Įkraunama...

Provincija

Pasenom... unsure.gif

Net nežinau kas čia geriau, ar ruduo, ar pavasaris g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2013 10 28, 20:48)
Pasenom... unsure.gif

Net nežinau kas čia geriau, ar ruduo, ar pavasaris g.gif  biggrin.gif

Ale tikrai biggrin.gif Jei jau ruduo už pavasari geriau, sakyčiau tikrai esam brandžios. jauniems gi pavasariniai vėjai...

O pas mus už lango tikra audra. Vėjas tik trankosi. Žada neramią naktį.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
ax.gif man geriau pavasaris biggrin.gif

Šiemet ruduo nepaparastai gražus ir šiltas wub.gif dabar už lango vėjuota, bet saulėta ir šilta thumbup.gif

Šią savaitę atostogauju, turėjau dar neišnaudotų...nerūpestingas pabuvimas namuose ir poilsis nuo darbų yra toks gėris thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif Tuk tuk tuk ...
kur prapuolusios ax.gif

Žiemužė atkeliavo
Atsakyti
QUOTE(arabeska @ 2013 12 06, 16:57)
biggrin.gif Tuk tuk tuk ...
kur prapuolusios ax.gif

Žiemužė atkeliavo

Labukas.

Gal su žiemuže ir privincialės parsiras, ar jau taip į didmiesčius iškeliavusios visos biggrin.gif
Atsakyti
Pasenom blush2.gif
Atsakyti
Su pavasariu biggrin.gif ir artėjančiom šventėm wub.gif
Atsakyti
Su pavasariu biggrin.gif
arabeska, vis dar šoki biggrin.gif , aš tai vis sėdžiu ir į debesėlį žiūriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2014 04 04, 19:35)
Su pavasariu biggrin.gif
arabeska, vis dar šoki biggrin.gif , aš tai vis sėdžiu ir į debesėlį žiūriu rolleyes.gif

Su pavasariu biggrin.gif
Ir pati šoku, ir kitus šokdinu ax.gif
Atsakyti
Labutis,ar dar pamenat mane blush2.gif

uj kiek visokiu nesamoniu pas mane ivyko doh.gif : gruodzio 21d,,gavau i galą prie švėsaforo,gerai,kad ant stabdzių koją laikiau tai buciau ilekusi i sankryza,nors ir taip kokius 2 metrus stryktelejau (aš pirma stovejau).Mano masinai nieko,nes kablys apsaugojo.Įvarė baimės ir tiek,tuoj po avarijos laikiau egz. apsaugos islaikiau 10 tukui,bet rankos drebejo policajus priėjes sako gal jum duot papūst,bet kai paaiskinau kad pries 10min i rūra gavau tai liepe pasedet ramiai apsiramint .
Įsidarbinau ne pagal specelybę,vazinejau i mokymus,bet tiek bijodavau svesaforų jūs turbūt net neisivaizduojat ir aisku nebereikalo,vasario 28d vaziuojat per zalią pilna ta zodzio prasme nuskyne greitosios pagalbos automobilis (taranavo jis pripazintas kaltu).Automobilis netaisomas taip draudimas pripazino,o man itare kaklo lūzį,bet atsipirkau kaklo raiscių patempimu ir nerviniu šoku.
atrodo kad jau ir taip nemazai ,,gavau,, doh.gif ,kovo 11 nuvykau pas mama ji apziurejo mano petį (mano mama medike) rado sutraukta raumenį petyje,tai atmasazavo (skausmas nerelus).Nuejau sesers aplankyt ji antram aukste gyvena ir gryztant slystelejau kai liko 2 laiptukai,sedziu dabar po operacijos langetei (luzo prie ciurnos) ir dar dvi laukia.Negava to darba praradau,dar esu biliotenyje bet kai grysiu is jo darbo vietos man nebus.

po juodo laikotarpio tikiu ,kad ir pašvesejimas turi būt ax.gif
Atsakyti
Oooooo, temelė gyvybės įgavo bigsmile.gif

Labas visoms. 4u.gif

Apgaulinga diena šiandien. Per langą žiūriu - nu saulė, atrodo vos ne vasara, o išėjau, kad pūstelėjo toks šiaurys doh.gif

Plateliai 4u.gif

Vakar pas mus Velykinė mugė buvo, bet toks juodulys šlapias kaip iš kibiro plūstelėjo, žiūriu mugininkai išsibėgiojo. rolleyes.gif Gaila, žmonės iš toliau atvažiavę, o nei tų pirkėjų, nei pelno.

Atsakyti
user posted image
Atsakyti