Labutis
Labas
Nu kuku, kokie vėjai pas jus pučia?
Atėjau langų nuvalyt, saulės įleist. Pamiršom taką čia, apleidom provinciją...
Pas mane kaip ir pridera provincijoje - palangės pelargonijom, daigais apkrauti. Ir fikusas kampe stovi, tik kažko lapeliai gelst pradėjo. Gal pasijautė apleistas, kaip ir šie namai... Reiks persodint, palepint.
Kaip gyvenat? Apie kitas tai FB naujienas sužinau, bet yra tokių, kurių feisbukinių pasivadinimų nežinau
Nu atsiliepkit, aūūūūūūūūūūūūū........
Nu kuku, kokie vėjai pas jus pučia?
Atėjau langų nuvalyt, saulės įleist. Pamiršom taką čia, apleidom provinciją...
Pas mane kaip ir pridera provincijoje - palangės pelargonijom, daigais apkrauti. Ir fikusas kampe stovi, tik kažko lapeliai gelst pradėjo. Gal pasijautė apleistas, kaip ir šie namai... Reiks persodint, palepint.
Kaip gyvenat? Apie kitas tai FB naujienas sužinau, bet yra tokių, kurių feisbukinių pasivadinimų nežinau
Nu atsiliepkit, aūūūūūūūūūūūūū........
Jau taip garsiai rėkiau, vis vien nieks negirdi. Tai ar jum su ausim negerai, ar mano balsas pridusęs.
nepridusęs. Visos turbūt savų trobų kampus kuopia. Saulytė laukan išvadino
QUOTE(Agatas1 @ 2013 04 21, 18:26)
nepridusęs. Visos turbūt savų trobų kampus kuopia. Saulytė laukan išvadino
Nuuuuu pagaliau, nors viena išgirdo, o jau žadėjau dūdų orkestrą samdyt, kad garsų sukeltų, jum ramybės neduotų.
Tai aš irgi , kad ir šventą dieną, ale vistiek vieną langą valiau, dar likusių turiu po žiemos |Pelargonijas balkonan iškomandiravau, tegul maudosi saulutėje, tegul grūdinasi, nakčiai parnešiu, nežinau koks šaltumas nakties bus.
Nu kas dar atsišauks?
QUOTE(dzūkė @ 2013 04 21, 20:55)
Ko taip kukliai?
Aš tai jau savo atostogų pradėjau laukti jau balandis baigiasi, nebetoli ir jonai
Man Jonų nereik laukt. Už pustrečios savaitės jau atostogausiu. Tik kad oras leistu daržan eit. Nes pas mus tai dabar kaip čia pasakius - vėjas kaip vėlyvą rudenį.
Nu va, ir lietaus sulaukėm, jau beldžia palangėn.
Dzūke, ko pokia paniberna. Tik liežuvė kyšt ir daugiau nieko. Nors koją įkelk per slenkstį.
Nu va, ir lietaus sulaukėm, jau beldžia palangėn.
Dzūke, ko pokia paniberna. Tik liežuvė kyšt ir daugiau nieko. Nors koją įkelk per slenkstį.
Pas mus irgi dar ne visi šiltnamiuose gali kapstytis, bet jau girdžiu kaip viena kita kolegė barsto ridikėlių ir salotų sėklas buvom miške vakar, jau kur ne kur viepiasi žibutės, bet dar šlapia labai. Aplankiau mamą, pas ją jau narcizai žydi. Kažkaip neįprastai tas pavasaris žengia šįmet
Labas visoms, nors nedrąsiai ateinančioms.
Lyja, gerai, kad dar darbe šildo, o tai seni mūrai, tuoj šalta kaip rūsy būtų.
Ryt ir aš jau žadėjau darže pasikapstyt, ale kad prilis, bus per šlapia.
Mąsčiau mąsčiau darže atsistojus, ką esu vienoje vietoje iš rudens pasėjus, nu niekaip neatgaminu. Šalia žinau - česnakai, ale kas ten, tai galvosūkis buvo. Ir tik vieną naktį prabudus nušvitimas atėjo - ten gi irgi česnakai, bet sėkliukėmis O esu lapais apkasus storai, reiks nuimt, nes ten žiema dar po jais.
Lyja, gerai, kad dar darbe šildo, o tai seni mūrai, tuoj šalta kaip rūsy būtų.
Ryt ir aš jau žadėjau darže pasikapstyt, ale kad prilis, bus per šlapia.
Mąsčiau mąsčiau darže atsistojus, ką esu vienoje vietoje iš rudens pasėjus, nu niekaip neatgaminu. Šalia žinau - česnakai, ale kas ten, tai galvosūkis buvo. Ir tik vieną naktį prabudus nušvitimas atėjo - ten gi irgi česnakai, bet sėkliukėmis O esu lapais apkasus storai, reiks nuimt, nes ten žiema dar po jais.
Rudenėlis atkeliavo, o pas mus dar tik pavasaris.
pajudinu temą
pajudinu temą
QUOTE(arabeska @ 2013 10 28, 14:07)
Labas.
Judinkim pamažu, gal įpūsim gyvybės
Rudens vakarais gal bus daugiau laiko SM pabūt.