Labutis,va sitai reik mano barborina ismokint,tai MB visa i medziokle veztusi,o dabar nabagas vis ant foteliu guli
http://www.youtube.c...player_embedded
mane ikalbejo sudalyvaut projekte,,susildyk vieniso zmogaus sirdi,, padaryt tapkes,nu ka susikirpau ir ka jus manot nesiuva mano masinka streikuoja (kai kuriose vietose net 7 sluoksniai gaunasi).Jei nepades man kas tai kaip ir nebedalyvausiu.
sitaip tapciai atrodo dabar
Taigi, aš ten dedu, dedu sveikatą , o čia tik sukirpai, dar radai kas susiūna ir še tau-prabangios šlepetės
Aš tam FB, (kai pakeitė), svarbiausių dalykų nematau. Ar ten galima kaip nors atkeist
Aš tam FB, (kai pakeitė), svarbiausių dalykų nematau. Ar ten galima kaip nors atkeist
QUOTE(dzūkė @ 2011 11 22, 15:00)
Taigi, aš ten dedu, dedu sveikatą , o čia tik sukirpai, dar radai kas susiūna ir še tau-prabangios šlepetės
fb nelabai moku,reiktu vaiku paklausinet,juk jie viska moka
niekada daugiau nesiuciau,vien nervai,nesiuva masina per storai
paziurekit,net per langa matosi kokia ,, draugyste,, .Barbui visai stogas ciuozia kates i virtuve neleidzia,o jei ileidzia tai taip saugo ,kad ant kedes guletu
QUOTE(Irvel @ 2011 11 21, 22:53)
einu Šeimininkių žiūrėt ir megzt, tai labos.
Ką mezgi?
Kokių grožių prikėlėt
Aš su siuvimu visiškai susipykus, bet teko šią savaitę dukrai pasiūt maišelį gerumo pupoms susidėti nervinausi, bet kažkoks išėjo... Geriau jau megzt dukrai blauzdines raitau, tikiuosi, kad ant kojos laikysis, nesmuks.
QUOTE(plateliai @ 2011 11 22, 14:59)
paziurekit,net per langa matosi kokia ,, draugyste,, .Barbui visai stogas ciuozia kates i virtuve neleidzia,o jei ileidzia tai taip saugo ,kad ant kedes guletu
Turi tvarka būt
laba diena.sergu aukstas kraujo spaudimas ,bloga kardeograma,sukasi galva.leido i vena vaistus,bet nieko cia man geriau.dabar siuncia pas neurologa.metai savo daro jau sena ir ligos visokios kimba
O neurologas nusiųs pas psichologą , aišku kaip dieną
nenoriu as pas joki psichologa man su protu viskas gerai tik galva svaigsta
cha cha dzūkę siuntė tai greičiausiai ir tave siųs
tu jau sena einu metrikų ieškot
tu jau sena einu metrikų ieškot
Nu , o atrodo su protu viskas gerai
sveikos
noriu pati issikept kuciuku.ar kepat kuri nors pati ?pagal koki recepta ?niekaip neissirenku pagal koki bandyt kept
noriu pati issikept kuciuku.ar kepat kuri nors pati ?pagal koki recepta ?niekaip neissirenku pagal koki bandyt kept