Labas rytas, provincija.
Nu tokios tingios pasidarėm, arba darbščios. Pakeliu temelę viršun, gal dar kuri pakeliui užklysit.
Važiuoju į kaimą. Pažiūrėt, padirbėt, gal pailsėt...
Aš Ventės ragą, Šilutę aplankiau bet jau koks vėjuotas savaitgalis buvo
Nu ir kaip gyvenam ? Kaip šeima, kaip vaikai, kaip biznis?
Gyvenam. Su visais gyvenimiškais ypatumais
QUOTE(dzūkė @ 2012 05 28, 08:22)
Gyvenam. Su visais gyvenimiškais ypatumais
Ypatumai yra gerai.
Va pažiūrėjau per langą - dangus toks ypatingais debesais aptrauktas. Manau tai pakilęs rytinis rūkas. Einu pasižmonėt (atostogos dar vis ), tai nenorėčiau tokio ypatumo kaip sulyt.
Su tuo pačiu,apie tą patį
Sveikos,vakar bulves pasisodinau turi kaimas apie ką šnekėt
QUOTE(GAGA @ 2012 05 28, 21:59)
Su tuo pačiu,apie tą patį
užaugs, o derlius gal didesnis bus nei kaimo, irgi turės ką kalbėt
Šeima yra, darbą dar turiu, bizniui nesutverta tai gal viskas ir gerai, ką
QUOTE(Agatas1 @ 2012 05 28, 21:06)
užaugs, o derlius gal didesnis bus nei kaimo, irgi turės ką kalbėt
Tai jau vienais metais taip ir buvo kažkaip kai jie pasisodino labai lijo ,o aš prieš Jonines pasisodinau,tai rugsėjo gale ,bulves ocho kokias verčiau ,o jų didžiuma supuvo,tai vienas kaimynas užmatęs ,ka aš verčiu kitą kaimyną kvietė pažiūrėt,o tas dyvinosi ,kad iš jo sėklos tokios bulbos užaugo,o neužaugs tai ir gerai ,nereikės kast nespėju nieko
Nu užaugs tos bulbos, ne kur dėsis
O aš ryt su žole kovot važiuosiu. Prauliavojau savaitę, tai žolė jau mane praaugs. O ir daržą gerai apžiūrėt reikia, gal auga ko nenoriu ir neaugo ko noriu
O aš ryt su žole kovot važiuosiu. Prauliavojau savaitę, tai žolė jau mane praaugs. O ir daržą gerai apžiūrėt reikia, gal auga ko nenoriu ir neaugo ko noriu
Labas rytas.
Dalyvaujam, dalyvaujam, nemiegam...
Kepu duoną. Tik raugas nesakė pššššš kai atsukau dangtelį, kaži kaip čia bus, kad tik nesuzmegtų. Nors puode tai tešla iškilo gerai
Nu kaip liūdna, ką tik pagalvojau, kad pirmadienį į darbą Net šiurpas nukratė. Reiškia mažai buvo atostogų. Nepasiilgau...
Dalyvaujam, dalyvaujam, nemiegam...
Kepu duoną. Tik raugas nesakė pššššš kai atsukau dangtelį, kaži kaip čia bus, kad tik nesuzmegtų. Nors puode tai tešla iškilo gerai
Nu kaip liūdna, ką tik pagalvojau, kad pirmadienį į darbą Net šiurpas nukratė. Reiškia mažai buvo atostogų. Nepasiilgau...
aha, mano gerąjąm platelių raugui irgi galas jau...nekepiau ir ....o gaila .visai skani duonelė buvo praeitą vasarą.