Kur jūs ten gyvenat, kad Kalėdos, pas mus tai Velykos
Labas, provincija.
Su Velykom.
Toks pat vaizdelis ir pas mus buvo, bet vakar saulė nutirpdė. Šiandien tik pašalę stipriai.
O man š...... šventė. Virusas prispaudė, tai visai be gyvenimo džiaugsmo dienas leidžiu.
Su Velykom.
Toks pat vaizdelis ir pas mus buvo, bet vakar saulė nutirpdė. Šiandien tik pašalę stipriai.
O man š...... šventė. Virusas prispaudė, tai visai be gyvenimo džiaugsmo dienas leidžiu.
Kuo provincija gyvena? Ką veikiat?
Pavasario sulaukiau, bet kaip vasaros dabar noriu tiesiog atostogų, nes labai sunku į darbą eit pasidarė...
Pavasario sulaukiau, bet kaip vasaros dabar noriu tiesiog atostogų, nes labai sunku į darbą eit pasidarė...
Dabar toks visuotinis atostogų laukimas prasidės. Manosios gegužėje. Jau ne už kalnų.
Labai graži ir šilta deina, o žadėjo lietaus.
QUOTE(Irvel @ 2012 04 22, 19:45)
Dabar toks visuotinis atostogų laukimas prasidės. Manosios gegužėje. Jau ne už kalnų.
Pas mus visą dieną lijo
Mano atostogos prasidės su Jonais. Laukiu nesulaukiu...
QUOTE(Agatas1 @ 2012 04 22, 21:24)
Pavasarinės atostogos labiau daržinės, bet va rudenį dar turiu porą savaičių, tai norėtusi tokių klajoklinių.
QUOTE(Irvel @ 2012 04 23, 10:03)
Pavasarinės atostogos labiau daržinės, bet va rudenį dar turiu porą savaičių, tai norėtusi tokių klajoklinių.
Tai jau daržinės atostogos ,ar dar ne
Ką kita provincijos dalis veikiat?
QUOTE(Agatas1 @ 2012 05 04, 23:21)
Da ne, po savaitės bus jau.
O šį kart tik daržinis savaitgalis. Susikroviau sėklų terbeles ir iškylu.
Gražios šventės provincijos mamytėms
Visoms mamytėms
Mama,visos geles Tau siandiena zydi. Uz naktis bemieges,lopsines mazyciui. Niekad nepamirsim Tavo veido mielo, Visada sugrysim basomis per pieva. Pas Tave skubesim i namus siltus. Apkalbet susedus savo vargelius. Tu,zinau,paguosi,asara nubrauksi. Patarimu duosi ir vel gryztant lauksi. Lenkiame mes galvas pries Tave,Mamyte. Tavo karstos maldos saugo mus ir gydo. Sveikinu visas mamas
[URL=http://keep4u.ru/full/be069be6dc63c2e1a0a8064f3cdc423b.html][/UR
[URL=http://keep4u.ru/full/be069be6dc63c2e1a0a8064f3cdc423b.html][/UR