Labutis
Ir vėl sninga
ką visos veikiat?
reiks užkalt trobos duris
reiks užkalt trobos duris
Taigi pavasaris, reikia atvert langines , o ji greičiau lantų,cvekų, užkalc...
Aš tai tingiu
Aš tai tingiu
QUOTE(apsinge @ 2012 04 04, 22:17)
Dirbam ir dauuuuug
Laukiam ir ruošiamės Velykom ir dvasiškai ir kūniškai
Užkalt tai jau neeee
QUOTE(arabeska @ 2012 04 05, 10:19)
Laukiam ir ruošiamės Velykom ir dvasiškai ir kūniškai
Kaip ten kūniškai ruošiatės?
QUOTE(dzūkė @ 2012 04 05, 14:14)
Kaip ten kūniškai ruošiatės?
nu kokia materialistė...
Nekalkim, nekalkim... Ar žibučių jau yr jūsų krašte? Pas mus tik namuose kur atokaitoj, miške dar ne...
Dirbam, o dirbt labai nebesinori...laukiu švenčių Gal turit pasiūlymų, kaip margint margučius
QUOTE(Agatas1 @ 2012 04 05, 16:03)
Kaip tai materialistė , sakyčiau kūniškistė
Na ką, apie kiaušinius , tept lept ir viskas
Davai, visos sugrįžtat ir parodot savo kiaušinius
tai...dar nėr ko rodyt
Tai kai bus
Šiandien kokį sapną sapnavau , kad kažkoks žinomas žmogus(prezidentė ar kas ) krepšelyje padovanojo margutį. Kažkaip jis atsirado pas mane ant stalo, su mintim, kad nuo kažko tokio...
Rudas, vašku išmargintas.Paimu pažiūrėt, pridėjau prie ausies- ogi ten cipsi Iš tos nuostabos atitraukdama nuo ausies net lukštą sutraiškiau Paleidau aš tą kiaušinį ant stalo ir išlipo paukščiukas su ilga uodega
O, sakau, čia turbūt poviukas - užaugs povas
Va
Šiandien kokį sapną sapnavau , kad kažkoks žinomas žmogus(prezidentė ar kas ) krepšelyje padovanojo margutį. Kažkaip jis atsirado pas mane ant stalo, su mintim, kad nuo kažko tokio...
Rudas, vašku išmargintas.Paimu pažiūrėt, pridėjau prie ausies- ogi ten cipsi Iš tos nuostabos atitraukdama nuo ausies net lukštą sutraiškiau Paleidau aš tą kiaušinį ant stalo ir išlipo paukščiukas su ilga uodega
O, sakau, čia turbūt poviukas - užaugs povas
Va
labutis
Ei,po velniu!pavasari ijunkit!
Ar ragint jus dar negana?
Ir saules lauza danguje uzkurkit,
igriso iki kaulo jau ziema!
Na,susimilkite,nebukit smikiai
ir duokit pagaliau mums silumos!
o tai gandrai,parskride tykiai
atgal vel i Egipta emigruos!
Ir issimezt prasyciau sniega!
seniai jau laikas seti zibutes!
snieguoles zadinkit is miego,
nes jau ziemos emiau nekest!
Pavasario ir vistos pasiilgo
Velykas greit turesim svest
Kiausiniai bus...kaip seno vilko,
jeigu negaus zoles uzlest!
Ei,po velniu!pavasari ijunkit!
Ar ragint jus dar negana?
Ir saules lauza danguje uzkurkit,
igriso iki kaulo jau ziema!
Na,susimilkite,nebukit smikiai
ir duokit pagaliau mums silumos!
o tai gandrai,parskride tykiai
atgal vel i Egipta emigruos!
Ir issimezt prasyciau sniega!
seniai jau laikas seti zibutes!
snieguoles zadinkit is miego,
nes jau ziemos emiau nekest!
Pavasario ir vistos pasiilgo
Velykas greit turesim svest
Kiausiniai bus...kaip seno vilko,
jeigu negaus zoles uzlest!
Labutis ,su kaledom ,nu visai nebejuokinga nors imk ir puosk eglute,islidejou uosvius tai tuoj lekiu su klinbirbiu po kiema,nes sniego liezuvai iki kelieniu
Urologas apžiūri pacientą. Apžiūrai einant į pabaigą, paima jo kapšelį, kilstelį į viršų, pajudina į vieną šoną, į kitą, pamaigo, susimąstęs pakraipo galvą, tada paima buteliuką "zelionkos", ja ištepa vieną kiaušinėlį, kažką užrašo ant popieriaus lapelio ir nusiunčia vyriškį su tuo rašteliu į gretimą kabinetą pasikonsultuoti. Tas užeina į šalia esantį kabinetą, jame esantis gydyto...jas perskaito, kas parašyta raštelyje, paprašo jo nusimauti kelnes. Žvilgtelėjęs į kapšelį, šypsodamasis linksi galva, tada paima buteliuką jodo tirpalo, juo ištepa kitą kiaušinėlį, nieko pacientui nesakęs kažką užrašo ant to paties popieriaus lapelio ir liepia jam grįžti pas pirmąjį gydytoją. Vyriškis suglumęs išeina į koridorių ir nusprendžia perskaityti, kad gi tame raštelyje parašyta. O ten:
"Su Šventom Velykom, daktare!" -- "Jus taip pat, kolega!"
Urologas apžiūri pacientą. Apžiūrai einant į pabaigą, paima jo kapšelį, kilstelį į viršų, pajudina į vieną šoną, į kitą, pamaigo, susimąstęs pakraipo galvą, tada paima buteliuką "zelionkos", ja ištepa vieną kiaušinėlį, kažką užrašo ant popieriaus lapelio ir nusiunčia vyriškį su tuo rašteliu į gretimą kabinetą pasikonsultuoti. Tas užeina į šalia esantį kabinetą, jame esantis gydyto...jas perskaito, kas parašyta raštelyje, paprašo jo nusimauti kelnes. Žvilgtelėjęs į kapšelį, šypsodamasis linksi galva, tada paima buteliuką jodo tirpalo, juo ištepa kitą kiaušinėlį, nieko pacientui nesakęs kažką užrašo ant to paties popieriaus lapelio ir liepia jam grįžti pas pirmąjį gydytoją. Vyriškis suglumęs išeina į koridorių ir nusprendžia perskaityti, kad gi tame raštelyje parašyta. O ten:
"Su Šventom Velykom, daktare!" -- "Jus taip pat, kolega!"