aš pamokas ruošiu
gal turit kokių minčių...reikia pasakos apie bebaimį kuris laimės ieškojo visiškai išsisėmus .perverčiau pasakų knygą ten nieko panašaus nėr.o gal nėr bebaimių
sveikos gyvos
parsivžė MB iš druskininkų savaitgaliui kaip išlepau ,valgyt paduota,kambarys sutvarkytas,gražu visur.o svarbiausia,nugara prėjo skaudėt
irvel,graži senoviška sodyba
apsinge,o kuriam rašinėlį darai
dar nežiūrėjau bernū įvertinimų ,jaučiu ,vėl ką nors įsiskaudės pavarčius
parsivžė MB iš druskininkų savaitgaliui kaip išlepau ,valgyt paduota,kambarys sutvarkytas,gražu visur.o svarbiausia,nugara prėjo skaudėt
irvel,graži senoviška sodyba
apsinge,o kuriam rašinėlį darai
dar nežiūrėjau bernū įvertinimų ,jaučiu ,vėl ką nors įsiskaudės pavarčius
QUOTE(apsinge @ 2011 11 19, 14:46)
aš pamokas ruošiu
gal turit kokių minčių...reikia pasakos apie bebaimį kuris laimės ieškojo visiškai išsisėmus .perverčiau pasakų knygą ten nieko panašaus nėr.o gal nėr bebaimių
Tai gi turėtų tikti bet kuri, kurioj yra trys broliai- du protingi, o trečias kvailiukas
Siaudukes sveikatytės tau.
čia vyresnėliams reikia atsinešt tą pasaką i pamoką.nežinau kaip jis suksis.mane tokios užduotys iš proto veda kažką lyg rado,bet pradėjo parintis, nebežinau ar nešis...
Labas rytas. Visas su sveikinimosi diena
Laba dienelė
Užsuku nors pasilabinti
Užsuku nors pasilabinti
ir aš sveikinuosi
Sveikinuosi, žemai lenkiuosi
Kol visos pasisveikinsim, pirmosioms jau bus laikas atsisveikint, taip ir puslapis pilnas.
Kol visos pasisveikinsim, pirmosioms jau bus laikas atsisveikint, taip ir puslapis pilnas.
sveikoss...ir viso.lova traukia
Aaa, na tai sveikutės, sveikutės
Mes šiandien labai teisingos. Per radiją girdėjau, kad sveikinimosi diena yr šitoji. Nu tai ir labonamės nuo dūšios. Bet aš jau einu Šeimininkių žiūrėt ir megzt, tai labos.
DAR SPEJAU laba ir viso