Įkraunama...
Įkraunama...

***Kupiškietės***

QUOTE(Čili @ 2011 12 04, 14:53)
laukiam Daivos balso biggrin.gif

tai pas mane gathering.gif
Atsakyti
panos, o jūs nenorėtumėt nukelti savaitei į priekį susibėgimo, pasidarytume tokį kaip ir kalėdų tema blush2.gif Daiva irgi neprieštarauja sakė, šį antradienį man nebelabai ir gaunasi.. verysad.gif O kitą savaitę gal ir šiaip daugiau norinčių susirinkti būtų,a?
Atsakyti
Aš, jei kitai savaitei, tai pasuoju, egzui ruoštis blush2.gif ax.gif
Atsakyti
O kaip seiminykems geriau smile.gif Sintetika irgi mielai prisijungtu - susitike snektelėjom 4u.gif

Dekui, uz ivertinima mini neriniu fronte smile.gif
Virbalai ir siulai yra ir viskas padeta ramesniam periodui, o paskutiniai du menesiai labai darbingi, daug svenciu, renginiu ir kelioniu. Ir man tas vyksmas ŽIAURIAI patinka. thumbup.gif
Šį savaitgalį labai padėjau vienam Kalėdų seneliui, tad ramus tik vakarai su gydomosiomis arbatomis ir 10 min ramybes pries miega iki zadintuvo smile.gif
Puikios savaites visoms smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labutis,

Tai rytoj (antradienį) ~ 18 val. pas mane. Kas galit ir noro turit, prisijunkit ir vėliau. Produktus jau susipirkau, tad manyčiau Rafaelo bus mirksiukas.gif Su Čili kalbėjom, pažadėjo atlėkti.
Tad iki pasimatymo bigsmile.gif
Atsakyti
Atleksiu ir as jei kojos kas nepakis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2011 12 05, 14:42)
Atleksiu ir as jei kojos kas nepakis  biggrin.gif

nu jei kas pakištų gautumėt per ausenkes, dėl tavęs su |Kleoja gi tą tortą ir darys žmogus biggrin.gif

Aš atvarysiu bent trumpam 4u.gif
Atsakyti
Super, būsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleoja @ 2011 12 05, 19:17)
Super, būsiu drinks_cheers.gif

paknisk , gal dar knygų mano kokių turi:D
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2011 12 05, 20:13)
nu jei kas pakištų gautumėt per ausenkes, dėl tavęs su |Kleoja gi tą tortą ir darys žmogus biggrin.gif

Aš atvarysiu bent trumpam 4u.gif

Supratau, jei kis koja, griebsiu uz ausu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aledaiva, labai ačiū už priėmimą 4u.gif Mergikės, ačiū už šaunų vakarą smile.gif
Atsakyti
A čia visos nuo torto dar apsale? Kur užsikasę? biggrin.gif
Atsakyti