Prisijungsiu, kad ir po 18h kažkiek, nes turiu svarbų pranešimą šios SM veiklos bei aktyvaus bendravimo mėgėjoms, gerbėjoms bei bičiulėms ( realioms ir virtualioms)
Oho, kiek dėmesio paslaptingumui:)Tiesiog vyksta tam tikri žygiai, pokalbiai, informacijos ieskojimas, kad iš NIEKO su kitų žmonių pagalba sukurčiau KAŽKĄ Kol iki tikslo daug eigos, tad nėra ko plačiai ir garsiai kalbėti. Reikia tik Jūsų palaikymo, kad užtektų kantrybės:) Juk čia PAKANKAMAI GERA IR SUSICEMENTAVUSI KOMPANIJA, kuri nesiskundžia gyvenimu bei nelieka abejinga, kai reikia kažkam pagalbos ar paorganizuoti
A gal aš pati norėjau kvietimą čia parašyt? Žodžiu visas norinčias ir galinčias kitą antradienį kviečiu pas save, gavosi ekspromtu toks planas paragaut rafaelo tortuko NEpažadu,kad gerai gausis,ale Pratusioms prie mano gazuotų tortų nebūtų naujiena
A gal aš pati norėjau kvietimą čia parašyt? Žodžiu visas norinčias ir galinčias kitą antradienį kviečiu pas save, gavosi ekspromtu toks planas paragaut rafaelo tortuko
Labukas Kažkas buvo pažadėjęs, bet taip ir neiškepė to rafaelo O tai gal pas mane? Nes antradienį, kažkur išlėkti nelabai aš galiu.