Įkraunama...
Įkraunama...

***Kupiškietės***

QUOTE(*Nerutė * @ 2011 11 28, 10:30)
Labas rytas  4u.gif

Labas rytas biggrin.gif
Kaip po audros jaučiatės?
Atsakyti
Kaip ir gerai smile.gif
Klausimėlis: Kas be Neniškio Kupišky traukia dantis, nes anas serga, greit nedirbs, o moterytes poliklinikoj nelabai tuo uzsiima...?
Atsakyti
QUOTE(Kleoja @ 2011 11 22, 14:34)
Prisijungsiu, kad ir po 18h kažkiek, nes turiu svarbų pranešimą šios SM veiklos bei aktyvaus bendravimo mėgėjoms, gerbėjoms bei bičiulėms ( realioms ir virtualioms) thumbup.gif  ax.gif  smile.gif

Oho, kaip čia paslaptinga. Įdomu ir man g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinėlis @ 2011 11 28, 21:54)
Oho, kaip čia paslaptinga. Įdomu ir man g.gif

Paslaptis ir liks ko gero paslaptim unsure.gif
Labas , mirksiukas.gif kuom kaimynkos užsiėmusios g.gif
Atsakyti
Dirbam cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2011 11 29, 18:33)
Paslaptis ir liks ko gero paslaptim  unsure.gif
Labas , mirksiukas.gif  kuom kaimynkos užsiėmusios  g.gif

Klauskit, Kleojos ir manau ji paaiskins.

Dirbam doh.gif
Atsakyti
Oho, kiek dėmesio paslaptingumui:)Tiesiog vyksta tam tikri žygiai, pokalbiai, informacijos ieskojimas, kad iš NIEKO su kitų žmonių pagalba sukurčiau KAŽKĄsmile.gif Kol iki tikslo daug eigos, tad nėra ko plačiai ir garsiai kalbėti. Reikia tik Jūsų palaikymo, kad užtektų kantrybės:) drinks_cheers.gif ax.gif g.gif Juk čia PAKANKAMAI GERA IR SUSICEMENTAVUSI KOMPANIJA, kuri nesiskundžia gyvenimu bei nelieka abejinga, kai reikia kažkam pagalbos ar paorganizuoti smile.gif

Beje, antradienį Rafaelo degustavimo vakaras wub.gif 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
Reikia reikia, jei žmogus ką nors daro tai nėra ko slėptis.
Nors maždaug žinant kuria linkme judama aiškiau už kurios vietos palaikyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleoja @ 2011 11 30, 15:17)
Beje, antradienį Rafaelo degustavimo vakaras  wub.gif  4u.gif  tongue.gif

o, kas čia vaišina? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pirštais nerodysim bigsmile.gif
Atsakyti
A gal aš pati norėjau kvietimą čia parašyt? ax.gif Žodžiu visas norinčias ir galinčias kitą antradienį kviečiu pas save, gavosi ekspromtu toks planas paragaut rafaelo tortuko mirksiukas.gif NEpažadu,kad gerai gausis,ale hihihi.gif Pratusioms prie mano gazuotų tortų nebūtų naujiena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2011 11 30, 20:34)
A gal aš pati norėjau kvietimą čia parašyt? ax.gif Žodžiu visas norinčias ir galinčias kitą antradienį kviečiu pas save, gavosi ekspromtu toks planas paragaut rafaelo tortuko mirksiukas.gif

Labukas bigsmile.gif
Kažkas buvo pažadėjęs, bet taip ir neiškepė to rafaelo blush2.gif O tai gal pas mane? Nes antradienį, kažkur išlėkti nelabai aš galiu.
Atsakyti