Įkraunama...
Įkraunama...

***Kupiškietės***

Labukas,

tai gal darom meetą bigsmile.gif Pas mane laisvas plotas mirksiukas.gif Siūlykit dieną drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai kur visa seimyna iskomandiravai? Tai ir as sakau, kad reikia susibegt. Siulau ir as pas save. Pas mane nors ir ne laisvas plotas, bet kieme vietos visiems uzteks.
Diena kol kas man tinka bet kuri.
Atsakyti
Labukas,

Ketvirtadienį meet'as pas mane po darbo (po 17.10 val.)

gathering.gif

Atsakyti
QUOTE(aledaiva @ 2012 08 08, 08:04)
Labukas,

Ketvirtadienį meet'as pas mane po darbo (po 17.10 val.)

gathering.gif

pioneer.gif
Atsakyti
Labas , gal jau ir žinot , ale vistiek parašysiu ax.gif Kupiškyje mokslo metai prasidės rugsėjo 3 d. t.y. pirmadienį mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2012 08 21, 18:46)
Labas , gal jau ir žinot , ale vistiek parašysiu  ax.gif Kupiškyje mokslo metai prasidės rugsėjo 3 d. t.y. pirmadienį  mirksiukas.gif  4u.gif

Smagu,Matas jau laukia,ypac krepsinio treniruociu :DGal kuri turit isaugta krepsininko apranga 140 ugiui.Nupirkciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitag: 21 rugpjūčio 2012 - 17:57
user posted image

Kazkas norejo sportuot,prasom registruotis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitag: 25 rugpjūčio 2012 - 17:13
sveikos,

su mokslo ir žinių diena mūsų Tamstas ir mokinukus bigsmile.gif

Niekaip nesuprantu kelintą val mūsų mokykloj šventė vyks, visur skelbimuose parašyta tik,kad 9val mišios, o po jų šventė mokyklose doh.gif Melstis nelabai ruošiamės, tai net nežinau kada ir reiks eiti į klasę biggrin.gif
Statybininkai iškasę bunkerius prie mūsų mokyklėlės, nei prieit nei privažiuot doh.gif
Atsakyti
I Kupos pradine mokykla reikia pirmadieni 10 val, prie mokyklos yra parasyta... Visiems mokinukams kuribingu ir sekmingu mokslo metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ungute369 @ 2012 09 01, 15:52)
I Kupos pradine mokykla reikia pirmadieni 10 val, prie mokyklos yra parasyta... Visiems mokinukams kuribingu ir sekmingu mokslo metu  4u.gif

vakar prasukau kaip tik pro mokyklą, buvo parašytas tik tas bendras skelbimukas, kad 9 į mišias doh.gif Dėkui, žinosiu biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės, gal kuri turtinga paprikom? blush2.gif Nupirkčiau kokį maišelį, šiemet striuka man su jom biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas , tema visai numirus , tai nors kilstersiu į viršų 4u.gif
Atsakyti