Sveikos mamos
Gal kuri nors is Jusu gali parekomanduoti kokia nors aukle? Drauge iesko aukles savo 5 metu dukrytei... Aukle gali buti ir kokia jauna panele... MERGAITE yra svarankiska prieziura butu tokia, kad paduoti valgyt, iseiti i lauka, pasivaikscioti...
Žinau šaunia moteri, kuri gera aukle, bet nezinau ar siuo metu užimta ar ne; ir zinau drauge, kuri mano mazaji priziuredavo priziuredavo kartu su savo 2.5 m berniuku, tai vaikai kartu zaisdavo, irgi galima tartis ar siuo metu ji nori ir gali tai dirbti ar ne, rasykit i AZ, jei reikia kontaktu
QUOTE(Kleoja @ 2012 06 27, 23:00)
Žinau šaunia moteri, kuri gera aukle, bet nezinau ar siuo metu užimta ar ne; ir zinau drauge, kuri mano mazaji priziuredavo priziuredavo kartu su savo 2.5 m berniuku, tai vaikai kartu zaisdavo, irgi galima tartis ar siuo metu ji nori ir gali tai dirbti ar ne, rasykit i AZ, jei reikia kontaktu
Sveiki, nelabai norisi aukles su vaiku, viena is priezasciu, kad vaikai serga... bet vistiek aciu
Sveikos, gal kam truksta ir reikia maximos lipduku? Turiu 39 ir ruosiuosi juos ismest. Jei kam reikia atiduosiu.
Sveikos kupiskietes, suradau tema supermama ir nutariau parasyti, mes ieskome 2-3 kambariu buto nuomai, geriausiais variantas su visais baldais ir buitine technika, esame tvarkinga seima, mazu vaiku neturime,esami jauni, tavrkingi zmones, issinuomotumem su kontraktu arba kaip pageidaujate ilgesniam laikui pradziai pusei metu tai tikrai, ieskome nes remontuojames savo busta ir kol baigsime norime pagyventi svariai ir be rupesciu todel ir ieskome busto su tecnika ir bent jau butiniausiais baldais...kad nieko nereiktu pirkti..jei kas turite koki vairianta prasau parasyti i AZ.lauksiu atsakymo..nuomotumemes nuo rugpjucio menesio
Deja apie nuomą padėt negaliu. Mano name yra 3 k. butas su baldais kiek zinau, bet seimininkai užsienyje ir kol kas 3 m jo nenuomavo...
Sveikos visos, seniai girdetos ir kai kurios seniai matytos. Ka beveikiat? Kuo gyvenat? Laikas gal butu kai kur susibekt?
As tai, po nezinau keliu metu, paimiau i rankas knyga. Tai dabar sunkiai atsitraukiu nuo skaitymo. Ateinu su klausimu ir is karto prasymu. Gal kas turit Stephenie Meyer ketvita knyga "Brekstanti ausra"? Jau baigiu perskaityti trecia ir aisku jei kas turit, prasysiu, kad dutumet paskaityt ir ja.
Ir dar viena klausima turiu. gal kas turit 34 dydzio baltas ceskes mano merginai? Perpirkciau.
As tai, po nezinau keliu metu, paimiau i rankas knyga. Tai dabar sunkiai atsitraukiu nuo skaitymo. Ateinu su klausimu ir is karto prasymu. Gal kas turit Stephenie Meyer ketvita knyga "Brekstanti ausra"? Jau baigiu perskaityti trecia ir aisku jei kas turit, prasysiu, kad dutumet paskaityt ir ja.
Ir dar viena klausima turiu. gal kas turit 34 dydzio baltas ceskes mano merginai? Perpirkciau.
sveikos
gaila, bet šitų serijinių knygų neperku, o češkės pas Miją irgi 34 dydžio,bet dar geros bus gal rudenį, tai niekaip Maximoj pirkom, jei ieškai
o šiaip,panos, seniai matėmės jei ką gal kurį vakarą parkely, a?
QUOTE(jo-vita7 @ 2012 07 23, 12:05)
Gal kas turit Stephenie Meyer ketvita knyga "Brekstanti ausra"? Jau baigiu perskaityti trecia ir aisku jei kas turit, prasysiu, kad dutumet paskaityt ir ja.
gaila, bet šitų serijinių knygų neperku, o češkės pas Miją irgi 34 dydžio,bet dar geros bus gal rudenį, tai niekaip Maximoj pirkom, jei ieškai
o šiaip,panos, seniai matėmės jei ką gal kurį vakarą parkely, a?
QUOTE(jo-vita7 @ 2012 07 23, 13:05)
Sveikos visos, seniai girdetos ir kai kurios seniai matytos. Ka beveikiat? Kuo gyvenat? Laikas gal butu kai kur susibekt?
Labas , knygos tai neturiu , o češkes savo merginos radau - padovanočiau tavo panelei , tik nerandu niekur parašyto dydžio , bet manau kad turėtų būt arba 34 arba 35 , tik kaip man tau jas paduot , nors jeigu susiplanuosit parkelį susitikimą - prisijungčiau
Papildyta:
QUOTE(Čili @ 2012 07 23, 19:09)
galim kad ir rytoj
QUOTE(*Nerutė * @ 2012 07 24, 18:23)
galim kad ir rytoj
nu davai, aš susisukčiau kažkaip iki 18 kokių kas dar?
Nerute, kaip nors pasiimsiu iki rugsejo
Jei ryt spesiu grist iki 18 val tai ir as prisijungsiu. Siaip tai galvojau kuria diena pas save visas pasikviest. Nes ziema pas mane vietos mazoka, o vat dabar galetumem lauke pasisedet, issikept kokio saslo ar siaip ko. Tik si sestadieni islekiu i ledu svente.
Jei ryt spesiu grist iki 18 val tai ir as prisijungsiu. Siaip tai galvojau kuria diena pas save visas pasikviest. Nes ziema pas mane vietos mazoka, o vat dabar galetumem lauke pasisedet, issikept kokio saslo ar siaip ko. Tik si sestadieni islekiu i ledu svente.