QUOTE(Armana @ 2012 06 18, 14:08)
Sveikos mergaitės
Esu Kupiškėnė Dabar tik atradau šitą temelę. Nežinau, gal ką pažįstu ir realybėj
Parašysiu į optimizmo temą Esu fotografė. Jau 4 metus. Bet tik šiemet pradėjau galvoti apie pajamas, kurias galėčiau gauti fotograufodama kitus žmones. Kol kas viskas juda lėtai, bet tikiuosi ir labai viliuosi, kad viskas pamažu įsivažiuos
Esu Kupiškėnė Dabar tik atradau šitą temelę. Nežinau, gal ką pažįstu ir realybėj
Parašysiu į optimizmo temą Esu fotografė. Jau 4 metus. Bet tik šiemet pradėjau galvoti apie pajamas, kurias galėčiau gauti fotograufodama kitus žmones. Kol kas viskas juda lėtai, bet tikiuosi ir labai viliuosi, kad viskas pamažu įsivažiuos
Sveiki, as manau, kad tikrai isivaziuos pabandikyte daugiau pasireklamuoti, dabar labai populiarios asmenines kokibyskos fotosesijos... As pati savo mergaitei gimtadienio proga, kaip tik ketinu samdyti fotografa, kad surengtu idomia fotosesija...
O gal galimetu suzinoti, kiek Jus imate uz 1 val fotosesijos, nuotraukas atiduodant irasant flesiuke, arba kompakte?