Įkraunama...
Įkraunama...

***Kupiškietės***

QUOTE(Armana @ 2012 06 18, 14:08)
Sveikos mergaitės smile.gif

Esu Kupiškėnė  Dabar tik atradau šitą temelę. Nežinau, gal ką pažįstu ir realybėj  ax.gif

Parašysiu į optimizmo temą  biggrin.gif Esu fotografė. Jau 4 metus. Bet tik šiemet pradėjau galvoti apie pajamas, kurias galėčiau gauti fotograufodama kitus žmones. Kol kas viskas juda lėtai, bet tikiuosi ir labai viliuosi, kad viskas pamažu įsivažiuos  smile.gif

Sveiki, as manau, kad tikrai isivaziuos smile.gif pabandikyte daugiau pasireklamuoti, dabar labai populiarios asmenines kokibyskos fotosesijos... As pati savo mergaitei gimtadienio proga, kaip tik ketinu samdyti fotografa, kad surengtu idomia fotosesija...
O gal galimetu suzinoti, kiek Jus imate uz 1 val fotosesijos, nuotraukas atiduodant irasant flesiuke, arba kompakte?
Atsakyti
QUOTE(ungute369 @ 2012 06 18, 14:18)
Sveiki, as manau, kad tikrai isivaziuos smile.gif pabandikyte daugiau pasireklamuoti, dabar labai populiarios asmenines kokibyskos fotosesijos... As pati savo mergaitei gimtadienio proga, kaip tik ketinu samdyti fotografa, kad surengtu idomia fotosesija...
O gal galimetu suzinoti, kiek Jus imate uz 1 val fotosesijos, nuotraukas atiduodant irasant flesiuke, arba kompakte?

Reklamuojuosi po truputį, kiek man pačiai išeina smile.gif Turiu blogą ČIA ir Facebooko puslapį ČIA

Visą kitą informaciją parašysiu a.ž. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2012 06 18, 14:08)
Sveikos mergaitės smile.gif

Esu Kupiškėnė  Dabar tik atradau šitą temelę. Nežinau, gal ką pažįstu ir realybėj  ax.gif

Parašysiu į optimizmo temą  biggrin.gif Esu fotografė. Jau 4 metus. Bet tik šiemet pradėjau galvoti apie pajamas, kurias galėčiau gauti fotograufodama kitus žmones. Kol kas viskas juda lėtai, bet tikiuosi ir labai viliuosi, kad viskas pamažu įsivažiuos  smile.gif

sveika, tavo nuotraukos kalba pačios už save smile.gif Patiko paroda ir nuotraukos facebooke wink.gif Iš matymo tai pažįstu tamstelę blush2.gif Į vieną grupę mūsų damačkos ėjo daržely biggrin.gif
Atsakyti
Armana, sveika prisijungusi. Apziurejau ir as tavo nuotraukas ir man jos labai patiko. Jei prireiks fotografo paslaugu, kreipsiuos. Sekmes fotografuojant
Atsakyti
Mija,sveikinimai gimtadienio proga
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitag: 18 birželio 2012 - 17:47
Mijuk, su gimtadieniu!
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2012 06 18, 15:45)
sveika, tavo nuotraukos kalba pačios už save smile.gif Patiko paroda ir nuotraukos facebooke wink.gif Iš matymo tai pažįstu tamstelę blush2.gif Į vieną grupę mūsų damačkos ėjo daržely biggrin.gif

Ačiū smile.gif O kodėl ėjo biggrin.gif Gi eis gal dar nuo rugsėjo, ar ne ax.gif Ar ne Godutė taviškė?

QUOTE(jo-vita7 @ 2012 06 18, 16:02)
Armana, sveika prisijungusi. Apziurejau ir as tavo nuotraukas ir man jos labai patiko. Jei prireiks fotografo paslaugu, kreipsiuos. Sekmes fotografuojant

Ačiū blush2.gif Būtinai kreipkis smile.gif

Atsakyti
Ačiū už sveikinimus smile.gif

planuojam parduoti savo kompą, veikia liuks,tik vietos sumetimais pirksim nešiojamą. Jei kam reiktų rašykit smile.gif su visu stalu bus biggrin.gif
QUOTE(Armana @ 2012 06 18, 23:05)
Ačiū  smile.gif O kodėl ėjo  biggrin.gif  Gi eis gal dar nuo rugsėjo, ar ne  ax.gif Ar ne Godutė taviškė? 
Ačiū  blush2.gif  Būtinai kreipkis smile.gif

aha biggrin.gif
Atsakyti
Tautvilyte, su gimtadieniu tave, pupa smile.gif

user posted image
Atsakyti
Na ką, ir Igniuką, mūsų būrelio "Joniuką", su gimtadieniu 4u.gif biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2012 06 24, 13:15)
Na ką, ir Igniuką, mūsų būrelio "Joniuką", su gimtadieniu 4u.gif  biggrin.gif

Ačiū mieloji :-)
Atsakyti
Cia visa gimtadienių - vardadienių fiesta, sveikinam visus paaugus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Armana, puiku, kad prisijungei, tikrai tavo kompanija mūsų būrį paįvairins. Mes pažįstamos iš facebooko, ten kalbėjom apie fotografų klubo perspektyvas mūsų mieste:) Tad drąsiai ir dažniau bendrauk čia, bus smagu. Mes švenčiam realiai gimtadienius, darom temines šventes tarp merginų, įgyvendinam kokią aktyvesnę idėją arba dalinamės kas kuo - gyvenimiška patirtim įvairiais klausimais, receptais,knygomis, rankdarbių idėjomis, gėlių atžalomis, duonos raugu ar dar kuo nors, viena kitos vaikus pažiūrim, jei reikia :)Tinka?
Beje, merginos, tai kur gi ta vasara? Net sinoptikai sako, kad yra KAŽKAS PANAŠAUS į vasarą, bet to laiko neįvardina. Daugelis atostogauja, kai kas turi laiko po 18 h, po darbų, noriu paskatinti vasarinį susibėgimą kur nors gamtoje, nes jau mėnuo geras, kai visos nesusitikom. Taigi kas už, siūlykit vietą, datą, laiką. Drąsos ir paraginkit drauges, kurios relaksuoja be interneto, nes suprantu, kad vasarą to nesinori taip daznai kaip žiemą. Aš prisiderinsiu, labai visų pasiilgau:)
Atsakyti