Įkraunama...
Įkraunama...

***Kupiškietės***

QUOTE(dailele @ 2012 05 18, 10:43)
Optimizmo reikia ir dideliais kiekiais. Linkiu to visoms, nes kažkaip ir pas mane pradeda jo atsargos sekti, nors dar yra ir nemažai likę (buvau įsitikinusi, kad mano optimizmo užmušt neįmanoma). Tiesiog žinau, kad kažkaip viskas bus gerai tik reikia sudėlioti tą tarpinę grandį nuo Noriu iki Turiu  biggrin.gif

As tai nesiskundziu,ko noriu ta turiu.Esu laiminga mama ir zmona ,to ir linkiu visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2012 05 18, 10:09)
As tai nesiskundziu,ko noriu ta turiu.Esu laiminga mama ir zmona  ,to ir linkiu visoms  4u.gif

thumbup.gif
Kupiškyje reikia ilgiau pagyventi, kad suprastum subtilybes, bet visiškai sutinku su jolitag, vien tikėjimo, optimizmo ir ryžto nepakanka, mažai kas čia vyksta ir išvystyti veiklą labai sunku dėl tam tikrų aplinkybių, kurių iš pirmo žvilgsnio nesimato. Ankstyvoje jaunystėje labai sirgau pilietiškumo, partiotiškumo ligom, bet dabar jau išsigydžiau biggrin.gif išvažiuojam ir kažkodėl širdies neskauda, visai schmoll.gif, nes mąstai žmogus, ką galėsi duoti savo vaikams, na bent man tai svarbiausia. O svajojantiems tai tik sėkmės, nes kaip gi be tų šviesių svajonių wub.gif
Atsakyti
Ungute369, smagu, kad atsinešei naujo vėjo į mūsų būrelį, duok penkis už optimizmą. smile.gif
Esu taip pat tos minties, kad gyvenimu galima pilnavertiškai džiaugtis ir čia, save realizuoti, jei tik taip atrodo ir norisi. Tikrai daug puikių žmonių, veiksmo visose srityse. O pasižmonėti, kažką išbandyti kitur tiesiog būtina, kad vertintum, ką reiškia gimta žemė, ne virtualus pokalbis su mama ar krikšto vaiku, geras žodis ar gyvenimiška pamoka iš interneto nesugadinto senolio. Pinigas - dar ne viskas, bet protas ir pasaulėžiūra, bendravimas yra visada svarbiau.

Taigi sėkmės randant savų pliusų ir minusų tam mūsų miestelio gyvenime esant jame ar kitur, miestelio dabartis, ateitis yra ir mūsų rūpestis bei kasdienis neakivaizdus darbas.
Atsakyti
QUOTE(Kleoja @ 2012 05 22, 15:13)
Ungute369, smagu, kad atsinešei naujo vėjo į mūsų būrelį, duok penkis už optimizmą. smile.gif
Esu taip pat tos minties, kad  gyvenimu galima pilnavertiškai džiaugtis ir čia, save realizuoti, jei tik taip atrodo ir norisi. Tikrai daug puikių žmonių, veiksmo visose srityse. O pasižmonėti, kažką išbandyti kitur tiesiog būtina, kad vertintum, ką reiškia gimta žemė, ne virtualus pokalbis su mama ar krikšto vaiku, geras žodis ar gyvenimiška pamoka iš interneto nesugadinto senolio. Pinigas - dar ne viskas, bet protas ir pasaulėžiūra, bendravimas yra visada svarbiau.

Taigi sėkmės randant savų pliusų ir minusų tam mūsų miestelio gyvenime esant jame ar kitur, miestelio  dabartis, ateitis yra ir mūsų rūpestis bei kasdienis neakivaizdus darbas.

Spaudziu penkis ir Jums smile.gif labai smagu skaitytis toki pasisakyma kuris nuteikia gerai... Sėkmes ir Jums siekiant savu tikslu thumbup.gif
Atsakyti
Gyvenimas - tarsi žvakė:
Sužibo, nukrito, užgeso...

Ačiū jums labai už palaikimą , užuojautą ir nuoširdumą sunkią mums valandą .
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2012 05 24, 08:24)
Gyvenimas - tarsi žvakė:
Sužibo, nukrito, užgeso...

Ačiū jums labai  už  palaikimą , užuojautą ir nuoširdumą sunkią mums valandą .

Laikykis,drauge console.gif
Atsakyti
Nerute, stiprybės tau smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos... Ir vel as su prasymu patarti biggrin.gif Gal galite suteikti daugiau info apie latvijos kurortinius miestelius... Norisi juros 4u.gif visada atostogaudavome Nidoje, o siemet norisi pakyciu...
Gal galite kuri nors pasakyti kuris latvijos miestelis labiausiai tiktu puolsiui su vaikais, gal zinote kokia saune vieta apsistojimui, ar jauku kempinga... Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ungute369 @ 2012 06 01, 07:53)
Gal galite kuri nors pasakyti kuris latvijos miestelis labiausiai tiktu puolsiui su vaikais, gal zinote kokia saune vieta apsistojimui, ar jauku kempinga... Aciu  smile.gif

Labukas,

Mes už Ventspilį thumbup.gif Yra ir kempingas, ir vaikų žaidimų aikštelių (nemokamų) daug, ir šiaip daug ką galima nuveikti bigsmile.gif
Atsakyti
Pritariu Aledaivai. Tikrai Ventspilyje labai grazu ir yra daug vietu kur galima su vaikais nueiti ir nenuobodziauti. Siemet planuojam ir mes ten lekti su vaikais.
Atsakyti
dekui, reikes tuomet ir man daugiau informacijos susirasti apie venspili ir bandyti planuoti atostogas ten....
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif

Esu Kupiškėnė Dabar tik atradau šitą temelę. Nežinau, gal ką pažįstu ir realybėj ax.gif

Parašysiu į optimizmo temą biggrin.gif Esu fotografė. Jau 4 metus. Bet tik šiemet pradėjau galvoti apie pajamas, kurias galėčiau gauti fotograufodama kitus žmones. Kol kas viskas juda lėtai, bet tikiuosi ir labai viliuosi, kad viskas pamažu įsivažiuos smile.gif

Atsakyti