Įkraunama...
Įkraunama...

***Kupiškietės***

QUOTE(aledaiva @ 2012 05 07, 13:58)
Penktadieni ryte dar buvau darbe, o po pietų jau ant operacinio stalo. Esu gyva, nors visko galejo nutikti.  doh.gif viskas staiga netikėtai  doh.gif
Tad Jums rytoj smagaus pasisedejimo  drinks_cheers.gif

Eina sau blink.gif Tai ką išoperavo blink.gif Sveik greičiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikatos tau ir greiciau sveik. 4u.gif
Atsakyti
Sveik, stiprėk, mes su tavimi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms wub.gif

Jolantėlei smagaus tortadienio happybday.gif
Atsakyti
Daiva, sveik greičiau, nos pieštą balionėlį siunčiu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Aciu, Jolanta, uz priemima. Buvo labai faina pas tave pasisveciuot ir praleist linksmai laika.
Atsakyti
Party for evry bady dans biggrin.gif buvo nuostabus smile.gif MYLIU VISAS smile.gif LIUKS smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kleoja: 09 gegužės 2012 - 00:15
Tikrai labai faina buvo bigsmile.gif Ačiuks Jolanta už priėmimą 4u.gif Ir ačiū visoms už tai, kad esat 4u.gif 4u.gif 4u.gif
P.S Ali užsisedėjot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonatuole: 09 gegužės 2012 - 08:53
Mes su Ruta kaip visada, sedim iki pat pabaigos ir dar ilgiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2012 05 09, 11:48)
Mes su Ruta kaip visada, sedim iki pat pabaigos ir dar ilgiau  lotuliukas.gif

nu jo, kuklumu nepasižymim biggrin.gif ačiū jubiliatei,mano baletmeisteriui biggrin.gif Ir atskirai-LT pašto kurjeriams už išvežiojimą biggrin.gif
Atsakyti
padėka kaip apie kokį šou, skamba prabangiai:) svarbiausia viskas buvo naturalu:)
Taigi trys sportininkes is J. apžvalgė trasų variantus, padarė fotosesija ir toliau yra planas, kad kai kyla noras važiuoti, dideles reiksmes diena neturi, tiesiog pasiūloma važiuoti, įsimetama duonos, lasinio ir "cibulio" ir i trasa:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kleoja: 09 gegužės 2012 - 20:26
Sveikos visos mamos... Gal kuri patartu kur kupiski galimetu pasportuoti? Gal yra kur koks sporto klubas?
Atsakyti