Įkraunama...
Įkraunama...

***Kupiškietės***

QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 03 22, 15:23)
Nu ir man gaila, bet kas daryt, bijau net skelbimą kur nors dėti... kaip pradės eit kokie raudonanosiai doh.gif čia viena pažįstama iš patirties sakė  lotuliukas.gif
kurią dieną padarysiu nuotraukas visų kambarių su tuom, kas bus ( baldai, virtuvės technika, skalbimo mašina, nu vienu žodžiu viskas, nes pasižiūrėjau vežėjų kainas, tai man daugiau kainuoja nuvežimas nei daiktas ...  gal tikrai kas užsuks ir čia , nes ir aš ieškodama informacijos apie nuomas Kupiškyje va pas jus ir užklydau  ax.gif

Tai matai,kad ir iesko cia kas,tai nelabai nori moket daug,o jei palieki su viskuom,tai nemanau,kad nuomos mazai noresi.Vis gi devisi daiktai.....Na,sekmes ieskant 4u.gif
Atsakyti
Ziogelis, o kiek jūs daugiausia mokėdavot už šildymą šią žiemą? Mano kolegės sūnus su šeima ieško kaip tik buto nuomai ilgalaikei.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2012 03 23, 14:14)
Ziogelis, o kiek jūs daugiausia mokėdavot už šildymą šią žiemą? Mano kolegės sūnus su šeima ieško kaip tik buto nuomai ilgalaikei.. smile.gif

šiandien turiu svečių, vaikas apsirgo doh.gif , surašysiu rytoj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 23 kovo 2012 - 20:44
na va,nuotraukų dar neturiu, o šildymo (vien tik šildymo) išlaidos tokios. Buto naudingas plotas yra 62.79 kv.m
Spalis 115.67
Lapkritis 161.40
Gruodis 233.54
Sausis 292.55
Vasaris 416.97
Paprastai vienas mėnuo tai būna toks brangesnis, turiu visas sąskaitas gal visų 9 metų kiek čia gyvenam. Nežinau, kažkaip man nebūdavo problema tas šildymas. Šiaip butas šiltas, išorinės sienos apšiltintos. Nu kai išvažiuos sesė, nebebus tiek rakandų pafotografuosiu. Pas mus yra išgriauta, tai irgi ne visiems gali patikti. Yra miegamasis. Tas didelis kambarys, kur dažniausiai svetainė - tai vaikų kambarys, o virtuvė ir mažesnis kambarys sujungti, kaip ir svetainė su virtuve...
Atsakyti
tai sąlyginai nedaug mokat už šildymą tikrai smile.gif Už vasarį daugelis 2kamb butų mokėjo pliko šildymo 450-500lt smile.gif Jei ką susisieksiu, pirmadienį pakalbėsiu su kolege smile.gif
Atsakyti
sveikos, merginos, šiaip tai kvepia baliuku, nejaučiat? biggrin.gif kaip ten pirtis anam gale kaimo? biggrin.gif
Atsakyti
Na taip, ypatingai pavasarėja, moterys pražysta kaip tulpės, o pusnis ir sniegą reik tirpdyt, saulei sunkoka, gal pirtis ir pagelbėtųbiggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleoja @ 2012 04 03, 18:18)
Na taip, ypatingai pavasarėja, moterys pražysta kaip tulpės, o pusnis ir sniegą reik tirpdyt, saulei sunkoka, gal pirtis ir pagelbėtųbiggrin.gif

Kažin ar pirtis ištirbdys tą sniegą. smile.gif
Kantrybės merginos. Tikrai ateis pavasaris, pas mane jis jau atėjo...
Atsakyti
QUOTE(Katinėlis @ 2012 04 03, 19:45)

Kantrybės merginos. Tikrai ateis pavasaris, pas mane jis jau atėjo...

kur pas tave? biggrin.gif gal išskridai kur į Ispaniją? biggrin.gif tai kaip supratom neįsipiršim į svečius hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2012 04 03, 20:54)
kur pas tave? biggrin.gif gal išskridai kur į Ispaniją? biggrin.gif tai kaip supratom neįsipiršim į svečius hihihi.gif

Na ne, neišskridau, bet vistiek pavasaris biggrin.gif
Žinoma galit užsukti. Man labiausiai tiktų ir patiktų 11 d., bus laisvas plotas. mirksiukas.gif
Ar jums tiktų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinėlis: 04 balandžio 2012 - 06:07
QUOTE(Katinėlis @ 2012 04 04, 06:06)
Na ne, neišskridau, bet vistiek pavasaris biggrin.gif
Žinoma galit užsukti. Man labiausiai tiktų ir patiktų 11 d., bus laisvas plotas. mirksiukas.gif
Ar jums tiktų?

aš už biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif, tik sulaukt reik prisivelykavus:)
Atsakyti