Įkraunama...
Įkraunama...

***Kupiškietės***

QUOTE(Čili @ 2012 01 29, 11:43)
Matuk, su 8-uoju gimtadieniu 4u.gif  wub.gif Tik neseniai atrodo buvom tavo 2 ar trečiam gimtadieny, o jau visas vyrukas smile.gif
laba, gerai visai,sveika, bet į darželį nevedu,šalta, gaila kažkaip biggrin.gif

Dėl čiuožyklos visada ugniagesiai pirmieji sužino biggrin.gif Nes patys ją lieja hihihi.gif Kolkas dar neliejama schmoll.gif

A 4u.gif CIU LABAI
Atsakyti
QUOTE(Katinėlis @ 2012 01 29, 09:49)
Tą darbą savivaldybių ugniagesiai atlieka. Maniškis kitai organizacijai priklauso. g.gif

a,tai čia jie ne vieni Kupiškį gesina doh.gif Nu tada tie kiti išlieja žodžiu biggrin.gif Kol kas tyku ramu,gal finansavimo nėra ir nebus čiuožyklų šiemet,kas čia žino..
Atsakyti
Pasigedot ciuozyklos? As siandien is kaimo vaziuodama vaikus ant piliakalnio nuveziau. Mes ten neilgai bet smagiai su rogutem nusileidom.
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2012 01 29, 21:14)
Pasigedot ciuozyklos? As siandien is kaimo vaziuodama vaikus ant piliakalnio nuveziau. Mes ten neilgai bet smagiai su rogutem nusileidom.

nuo piliakalnio sunkiai su pačiūžom biggrin.gif kalniukas pas mus nemažas yra prie čiuožyklos smile.gif
Atsakyti
Suradom ir mes čiuožyklą, tai ir su rogėm, ir su pačiūžom pasisekė pačiaužyti:)smile.gif
Atsakyti
Mes paciuzu neturim ir nemokam su jomis. Uztenka roguciu.
Atsakyti
QUOTE(Katinėlis @ 2012 01 29, 21:52)
Suradom ir mes čiuožyklą, tai ir su rogėm, ir su pačiūžom pasisekė pačiaužyti:)smile.gif

ir neišduosi kur ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2012 01 29, 22:14)
ir neišduosi kur ane? biggrin.gif

Kažkokį užšalusį vandens telkinuką radom važiuodami į Biržų pusę. Kaip jis vadinasi, nepasakysiu.
Papildyta:
QUOTE(jo-vita7 @ 2012 01 29, 22:13)
Mes paciuzu neturim ir nemokam su jomis. Uztenka roguciu.

Pas mus irgi tik vienas iš visų temoka mirksiukas.gif
Atsakyti
Liabas, kaimynkos 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif mirksiukas.gif Ar šaltukas nosyčių nesušaldė? Manau daugumos vaikučiai džiaugiasi, kad nereikės ryt į mokyklėlę, jei žada tokį šaltį.
O šiaip aš turiu klausimą- gal kartais kas žinote ar kur Kupiškyje nuomoją butą?? Reikia mano kolegei, sakau paklausiu jūsų, nes jūsų (KATINĖLIO) mirksiukas.gif dėka aš radau savąjį kampą. ačiū už informaciją.
Atsakyti
QUOTE(linyte25 @ 2012 01 31, 12:55)
Labas mergaitės  4u.gif  mirksiukas.gif  Ar šaltukas nosyčių nesušaldė? Manau daugumos vaikučiai džiaugiasi, kad nereikės ryt į mokyklėlę, jei žada tokį šaltį.
O šiaip aš turiu klausimą- gal kartais kas žinote ar kur Kupiškyje nuomoją butą?? Reikia mano kolegei, sakau paklausiu jūsų, nes jūsų (KATINĖLIO)  mirksiukas.gif  dėka aš radau savąjį kampą. ačiū už informaciją.

Šeštadieniniam laikrašty atrodo skelbimas buvo 4u.gif Pas mani tik toks informacijos šaltinis ax.gif
Atsakyti
Taip salta, o ir papramogaut spejat smile.gif As tai dziaugiuos, kad galiu labaiu su savo vaikais uzsiimt, jau ir kina koki paziuriu, kai siaip vakarais tam laiko nebuna smile.gif
O ka jus? Koki sedevra nauja Jovita numezge? smile.gif
Atsakyti