Įkraunama...
Įkraunama...

***Kupiškietės***

QUOTE(Katinėlis @ 2012 01 13, 19:13)

Aš matyt ir šį kartą nesudalyvausiu schmoll.gif Sorry

Čili, gražiai tavo panelytė šoko spektaklyje thumbup.gif

o ką ryt poryt veiksi, mokslai? Atvarytumėt iki mūsų gal ax.gif

Taviškę sakė irgi ten matė bigsmile.gif
Atsakyti
Jo-vita, kas yra, amo netekai? ar kas? blink.gif biggrin.gif
Katinėli, tikrai pritariu, kad mokslai labai daug laiko suvalgo, pas mane šeimyna visai užmiršta, mokinasi savarankiškumo biggrin.gif O kodėl negali sudalyvaut? Vakare mokslai? Sorry, nebepamenu kada sakei tau jie vyksta....
Atsakyti
Sonata,parašei dabar ir atsiminiau,kad vakar kažko klausei - galva prašauta mano doh.gif Su deklaracijom neapsimėčiau dar visiškai, jei būtų viena įmonė jau nosį krapštyčiau manau biggrin.gif O dabar panašu pirmadienį teks vakarot darbe,kad apsimušt su gpmu ir statistikom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2012 01 13, 19:33)
Jo-vita, kas yra, amo netekai? ar kas?  blink.gif  biggrin.gif
Katinėli, tikrai pritariu, kad mokslai labai daug laiko suvalgo, pas mane šeimyna visai užmiršta, mokinasi savarankiškumo  biggrin.gif  O kodėl negali sudalyvaut? Vakare mokslai? Sorry, nebepamenu kada sakei tau jie vyksta....

Kur čia atsiminsi, jau pati nesusigaudau ar šeštadieninis mokymasis ar vakarinis. Man trečiadienį egzas vakare, tai antradienį visus taškus reiks susidėt. Nebent kuri galėtų paskaitą apie Power Pointą pravesti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Čili @ 2012 01 13, 19:24)
o ką ryt poryt veiksi, mokslai? Atvarytumėt iki mūsų gal ax.gif
Taviškę sakė irgi ten matė bigsmile.gif

Aha mokslai. Galim kada per pietus susitikti cool.gif
Gal sakau po egzų pas mane į pirtį kas nors iš čia pageidautų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2012 01 13, 21:33)
Jo-vita, kas yra, amo netekai? ar kas?  blink.gif  biggrin.gif
Katinėli, tikrai pritariu, kad mokslai labai daug laiko suvalgo, pas mane šeimyna visai užmiršta, mokinasi savarankiškumo  biggrin.gif  O kodėl negali sudalyvaut? Vakare mokslai? Sorry, nebepamenu kada sakei tau jie vyksta....

As su amu, tik labai mandriai i ta zinute atsakiau. atidziau pasiziurek smile.gif Pastebejus tingejau perrasinet
Atsakyti
a, daba pamačiau biggrin.gif
Nius ką vienas egzas išlaikytas, laukiu paskutinio rezultatų ir jei viskas ok tada man ATOSTOGOS !!!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Sonata, be abejoniu tu atostogu nusipelnei, saunuole clap.gif clap.gif clap.gif
Ir vaikus skraidinsit? g.gif
Atsakyti
Ačiuks bigsmile.gif
Taip
Atsakyti
QUOTE(Katinėlis @ 2012 01 13, 21:54)
Nebent kuri galėtų paskaitą apie Power Pointą pravesti biggrin.gif

Galiu pamokyt ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Ar ryt 18 val bus ateinanciu pas Lina?
Atsakyti
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2012 01 16, 15:45)
Sveikos. Ar ryt 18 val bus ateinanciu pas Lina?

gaila,bet šįkart nepavyks man sad.gif Goda labai susirgo.. Tai po darbo bėgte namo.
Atsakyti