Su Naujais visas.
Linkiu tikrų draugų, nesuvaidintų šypsenų, truputėlio daugiau laiko ir paprastos lietuviškos laimės.
Na, prisipažinkit, kurios čia drakono metais gimusios
Ačiū, Katinėli, u- labai taiklius palinkėjimus
Kad musiau nėra tokių ... Mano sekantys metai bus
Kad musiau nėra tokių ... Mano sekantys metai bus
Su Naujaisiais visas, kad sie metai butu geresni, darbadaviai dosnesni, vyrai meilesni, vaikai paklusnesni...
Grupė ČILINAM
Trys Lietuvoje puikiai žinomi žmonės, talentingiausių teatro ir televizijos žvaigždžių komanda - Marius Jampolskis, STANO ir Ramūnas Rudokas subūrė naują muzikinį projektą - humoristinį trio ČILINAM . Neįprastą reginį scenoje lydės nepaprastai linksma nuotaika,nes atlikėjai taip užveda publiką, kad kai kurie žiūrovai net miršta iš juoko. Pasirodymo metu išgirsite žymiausius lietuviškus kūrinius, pateiktus su atlikėjams būdinga ironija. Jau pirmi pasirodymai perpildytose salėse parodė, kad žiūrovai šiltai priima atlikėjus ir stovėdami, audringais plojimais, palydi atlikėjus po kiekvieno koncerto su prašymu: Atvažiuokite dar kartą. Tikimės,kad šis renginys paliks gražius prisiminimus apie nuostabiai praleistą laiką kartu. Gerą nuotaiką Jums garantuojame !
Koncertas vyks Kupiškio Kultūros centre 2012m. sausio 21d. 17.00 val.
Bilietų kaina: 20-25-30 lt
Informacija 35679
Trys Lietuvoje puikiai žinomi žmonės, talentingiausių teatro ir televizijos žvaigždžių komanda - Marius Jampolskis, STANO ir Ramūnas Rudokas subūrė naują muzikinį projektą - humoristinį trio ČILINAM . Neįprastą reginį scenoje lydės nepaprastai linksma nuotaika,nes atlikėjai taip užveda publiką, kad kai kurie žiūrovai net miršta iš juoko. Pasirodymo metu išgirsite žymiausius lietuviškus kūrinius, pateiktus su atlikėjams būdinga ironija. Jau pirmi pasirodymai perpildytose salėse parodė, kad žiūrovai šiltai priima atlikėjus ir stovėdami, audringais plojimais, palydi atlikėjus po kiekvieno koncerto su prašymu: Atvažiuokite dar kartą. Tikimės,kad šis renginys paliks gražius prisiminimus apie nuostabiai praleistą laiką kartu. Gerą nuotaiką Jums garantuojame !
Koncertas vyks Kupiškio Kultūros centre 2012m. sausio 21d. 17.00 val.
Bilietų kaina: 20-25-30 lt
Informacija 35679
Domina, girdejau geru atsiliepimu apie si koncerta, taciau busiu spektaklyje "Vedybos" kaip tik tuo metu.
Beje, tai kaip kur kada vakarelis?Na tas. Anas. Dvigubas...
Beje, tai kaip kur kada vakarelis?Na tas. Anas. Dvigubas...
Sveikos. Gal kuri mezgeja gali paaukoti man keleta valandu ir pamokyti megzti reglanu?
QUOTE(jo-vita7 @ 2012 01 07, 13:14)
Sveikos. Gal kuri mezgeja gali paaukoti man keleta valandu ir pamokyti megzti reglanu?
sveika, aš tik besiūliu reglanu galiu pamokyti, atskirų dalių nemėgstu siuvinėt Jei nori, ryt atlėk, vistiek namie būsiu
Tinka ir besiulis. Kokiu priemoniu atsinest? Virbalus su valu ar be, aisku siulu Ka dar?
QUOTE(jo-vita7 @ 2012 01 07, 19:10)
Tinka ir besiulis. Kokiu priemoniu atsinest? Virbalus su valu ar be, aisku siulu Ka dar?
kojinių 5 virbaliukus ir su valu,o siūlų turiu
Pas Jo-vita būtinai ateisiu, o su tavim nedraugaunu