Įkraunama...
Įkraunama...

***Kupiškietės***

Su Naujais visas.
Linkiu tikrų draugų, nesuvaidintų šypsenų, truputėlio daugiau laiko ir paprastos lietuviškos laimės.

Na, prisipažinkit, kurios čia drakono metais gimusios bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū, Katinėli, u- labai taiklius palinkėjimus 4u.gif
Kad musiau nėra tokių ... Mano sekantys metai bus smile.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais visas, kad sie metai butu geresni, darbadaviai dosnesni, vyrai meilesni, vaikai paklusnesni...
Atsakyti
Grupė “ČILINAM“

Trys Lietuvoje puikiai žinomi žmonės, talentingiausių teatro ir televizijos žvaigždžių komanda - Marius Jampolskis, STANO ir Ramūnas Rudokas subūrė naują muzikinį projektą - humoristinį trio „ ČILINAM “. Neįprastą reginį scenoje lydės nepaprastai linksma nuotaika,nes atlikėjai taip „užveda“ publiką, kad kai kurie žiūrovai net „miršta“ iš juoko. Pasirodymo metu išgirsite žymiausius lietuviškus kūrinius, pateiktus su atlikėjams būdinga ironija. Jau pirmi pasirodymai perpildytose salėse parodė, kad žiūrovai šiltai priima atlikėjus ir stovėdami, audringais plojimais, palydi atlikėjus po kiekvieno koncerto su prašymu: “Atvažiuokite dar kartą“. Tikimės,kad šis renginys paliks gražius prisiminimus apie nuostabiai praleistą laiką kartu. Gerą nuotaiką –Jums garantuojame !
Koncertas vyks Kupiškio Kultūros centre 2012m. sausio 21d. 17.00 val.
Bilietų kaina: 20-25-30 lt
Informacija 35679
Atsakyti
Domina, girdejau geru atsiliepimu apie si koncerta, taciau busiu spektaklyje "Vedybos" kaip tik tuo metu. ax.gif

Beje, tai kaip kur kada vakarelis?Na tas. Anas. Dvigubas... ax.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kuri mezgeja gali paaukoti man keleta valandu ir pamokyti megzti reglanu?
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2012 01 07, 13:14)
Sveikos. Gal kuri mezgeja gali paaukoti man keleta valandu ir pamokyti megzti reglanu?

sveika, aš tik besiūliu reglanu galiu pamokyti, atskirų dalių nemėgstu siuvinėt blush2.gif biggrin.gif Jei nori, ryt atlėk, vistiek namie būsiu smile.gif
Atsakyti
Tinka ir besiulis. Kokiu priemoniu atsinest? Virbalus su valu ar be, aisku siulu Ka dar?
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2012 01 07, 19:10)
Tinka ir besiulis. Kokiu priemoniu atsinest? Virbalus su valu ar be, aisku siulu Ka dar?

kojinių 5 virbaliukus ir su valu,o siūlų turiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas labas 4u.gif simtas metu vel....mes su Jo-vita7 kvieciame jus visas antradieni 2011.01.17 18h pas mane i svecius, zadetam vakareliui...gana tempti guma ir metas susirinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas Jo-vita būtinai ateisiu, o su tavim nedraugaunu aggressive.gif new_russian.gif beee.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti