Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Nejuokinkik panos. Žiūriu aš į savo veltinius ir i jūsų, visų tokie dailūs, o man mano šleivi, kreivi. Raganėlė tai man iš vis pastaruoju metu aukštasis pilotažas su tom šiurkščiom vilnom ką čia išdarinėja 4u.gif .
Kraštukai labai nuo vilnos priklauso, man pvz. LT šiurkščiavilnių nerealiai gražiai kraštukai susivelia, Bg - baisiai, NZ karšinio - puikiai, merino sluoksna - jei plonesnės šletepės (turiu omeny apie 200 gr) - labai gražiai, jei storesnės (kokias būtent aš ir mėgstu) - vėlgi sunkiai.
Aš dažnai išdžiovinu ir kraštelį po to dar kartą pertrinu, deja, bet nevisada ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 18, 08:26)
Nejuokinkik panos. Žiūriu aš į savo veltinius ir i jūsų, visų tokie dailūs, o man mano šleivi, kreivi. Raganėlė tai man iš vis pastaruoju metu  aukštasis pilotažas su tom šiurkščiom vilnom ką čia išdarinėja 4u.gif .
Kraštukai labai nuo vilnos priklauso, man pvz. LT šiurkščiavilnių nerealiai gražiai kraštukai susivelia, Bg  - baisiai, NZ karšinio - puikiai, merino sluoksna - jei plonesnės šletepės (turiu omeny apie 200 gr) - labai gražiai, jei storesnės (kokias būtent aš ir mėgstu) - vėlgi sunkiai.
Aš dažnai išdžiovinu ir kraštelį po to dar kartą pertrinu, deja, bet nevisada ax.gif .

va va drinks_cheers.gif maniau, kad tik man ta BG tokia problematiska
drinks_cheers.gif NZ karsinukas liuks apsivelia
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 17, 23:17)
Kažin eit miegot ar ką nors suvelt, kad ir tuos kraščiukus g.gif

irrrrr? bigsmile.gif

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 18, 08:26)
Nejuokinkik panos. Žiūriu aš į savo veltinius ir i jūsų, visų tokie dailūs, o man mano šleivi, kreivi.

aaaa tai tu tiesiog moki super nufotografuoti tuos savo šleivus kreivus? bigsmile.gif va, kame paslaptis

karšinio nesu bandžiusi nuo tada kai sluoksna mūsuose atsirado. vėliau dar vienas, tai teko dėl gramų trūkumo įdėti likutį 5 metų biggrin.gif nors pusmaišį kokį dar namie turiu, reikėtų sunaudoti.

nu koks man atradimas tas kurpalių lankstymasis lotuliukas.gif negaliu atsidžiaugti.
Atsakyti
Nu įdomu, tie lankstomi kurpaliai.
Reiks ir man gal atsilenkt, turiu porą modeliukų lankstomų, tik man rodos ne mano jėgoms juos atlaušt.
Atsakyti
Merginos, ar planuojam iš BG?
Artėja savaitgalis, gal pažioplinėsim?
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 11 17, 22:47)
Tik i galva nešaukit už nuomone  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nes galva, tai pas mane ant auksto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 18, 09:57)
Nu įdomu, tie lankstomi kurpaliai.
Reiks ir man gal atsilenkt, turiu porą modeliukų lankstomų, tik man rodos ne mano jėgoms juos atlaušt.

atsargiai, nes kitaip gali skaudeti...

QUOTE(stewie @ 2011 11 18, 10:29)

gal geriau i BG, ten silciau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 18 lapkričio 2011 - 09:45
QUOTE(dzūkė @ 2011 11 17, 23:09)
Mano vaikas šiandien palygino aulinukų kraštus doh.gif  Buvo jau padžiauti, atėjo : -mama, tu kraštus nelygiai padariai.
Ateinu, žiūriu nukirpta(iškąsta). Ir niekaip neprisipažino, kad jis tai padarė  verysad.gif
Gerai, kad nesugalvojo, jog per šilti- reik skylių unsure.gif

doh.gif išprotėčiau
o kiek metų taviškiui?

QUOTE(stewie @ 2011 11 18, 10:29)

4u.gif aš jungčiausi, tik kur čia reikia žioplinėti? lens.gif

Labas rytas, su pirmu sniegeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2011 11 18, 08:51)
irrrrr?  bigsmile.gif
aaaa tai tu tiesiog moki super nufotografuoti tuos savo šleivus kreivus?  bigsmile.gif  va, kame paslaptis

...

irrr pusė nakties laiškų atsakinėjimui suėjo biggrin.gif

Besijuokianti teisingai suklasifikavo kraščiukų apvėlimus pagal vilnos rūšis. Tik aš iš plonosios sluoksnos tapkių nedarau. Iš zelandietiško irgi tik dėl spalvos kartais. Tų vakarykščių keltis tikrai "nedadaryta" ale tiek storą pynę įmušinėjau į tapkę, kad kraštelis jau dzin buvo biggrin.gif raiks dar muilint, gerai kad nenulateksavau.

Kurpalių laužymas net nežinau ar naudingas, nebent ištraukt lengviau, o užmaut, jei jau galutinai suvelta - toks pats lengvumas, kaip ir nelenkiant doh.gif Bet kai man patinka suglostyt galutinai ant formos, tada taip, nusiima su mažesniais kulno formos nuostoliais.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 18, 09:56)
Kurpalių laužymas net nežinau ar naudingas, nebent ištraukt lengviau, o užmaut, jei jau galutinai suvelta - toks pats lengvumas, kaip ir nelenkiant doh.gif Bet kai man patinka suglostyt galutinai ant formos, tada taip, nusiima su mažesniais kulno formos nuostoliais.

man ne toks pat, man lengviau užsitempia.
jei išdžiovintum ant kurpalių išvis nuostolių nebūtų, tik džiūtų savaitę tikriausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2011 11 18, 11:05)
man ne toks pat, man lengviau užsitempia.
jei išdžiovintum ant kurpalių išvis nuostolių nebūtų, tik džiūtų savaitę tikriausiai smile.gif

is ties tai nereikia tiek laiko dziovinti ant kurpaliaus, uztenka diena ant kurpaliaus, o po to jau isemus - vis tiek jau forma nuo kurpaliaus buna pagauta.

p.s. Raganele, ar isbandei maximine dziovykla? Mastau, kad man jos tikriausiai jau reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 18 lapkričio 2011 - 10:16
Va, kokiį džiovintumą užrodė
batų džiovintuvas
Atsakyti
Zollia, dekui uz nuoroda 4u.gif
Tik gaila, kad jokiu produkto duomenu nera - nei ilgio, nei plocio.
Gal kuri turit?
Atsakyti