Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Agnužė @ 2011 11 17, 15:24)
O kainos kažin kokios, gal jau kuri apžiūrėjot? Manęs paprašė vaikiškų aulinukų į lauką, tai ten nusiųsčiau, tingiu velt biggrin.gif

ai man čia mama atraportavo, Sakė 400 Lt

AI nu ten kaip suprantu pramoninis velinis susi8ta sir tiek
Atsakyti
Tas fabrikinis veltinis, dar ir labai kietas. Aš jį čiupinau kažkada, tai labai šiurkštus ir kietas pasirodė.
Atsakyti
Aš esu čiupiunėjus tik eko pardėj šalia savęs. Ten buvo ta skieta skietas veltinis pramoninis.Nu toks ištisas vailokas. O padai tpkie kaip atlieti. Skaė kad inkare. Bet tokie nesuprasi kokios formos...

Atsakyti
Toliau įvėlinėju dalykus:
user posted image
Sukarpiau pyniuotą megztinį, gal ir storokos pynės, bet man visai patiko. Ant kojos gražiai atrodo.
Atsakyti
Aš suprantu , kad jų tokia idėja, bet man kraštukai nugludinti būtu vistik labiau gražu .Na arba jau jei nenuglūdinti , tai gal , kad neišsipašytu , o matytusi jog tas veltinis tvirtas kaip pas besijuokiančia arba onstail tarkim ax.gif blush2.gif Nenoriu aš nei kritikuot , nei ka tiesiog man trūksta dailaus kraštuko ax.gif blush2.gif .
Tik i galva nešaukit už nuomone lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 17 lapkričio 2011 - 21:50
PYKŠT biggrin.gif nemoku nugludint taip kaip Besijuokianti nors tu ką doh.gif gludinu gludinu ir vistiek va, matyt nelemta
Atsakyti
Mano vaikas šiandien palygino aulinukų kraštus doh.gif Buvo jau padžiauti, atėjo : -mama, tu kraštus nelygiai padariai.
Ateinu, žiūriu nukirpta(iškąsta). Ir niekaip neprisipažino, kad jis tai padarė verysad.gif
Gerai, kad nesugalvojo, jog per šilti- reik skylių unsure.gif
Atsakyti
nemoku nugludint taip kaip Besijuokianti nors tu ką

Su metais ateis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gerai, kad nesugalvojo, jog per šilti- reik skylių

būtu modernūs

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 17 lapkričio 2011 - 22:12
QUOTE(Katinytis @ 2011 11 17, 22:11)
Su metais ateis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
būtu modernūs

arba ne biggrin.gif

Dzūke,mano mažiausioji visad išsimatuoja sudžiautus leliukinius doh.gif tik nasužiūriu - jau topina kokius naujagimiškus įsispyrus, tiksliau pirštukus įkišus biggrin.gif
Atsakyti
raganele, super borūžėlės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 17, 21:55)

bigsmile.gif taip taikliai-vienu suviu ! lotuliukas.gif
Atsakyti
triniti.gif

Kažin eit miegot ar ką nors suvelt, kad ir tuos kraščiukus g.gif
Atsakyti