Dėkui už boružių pagyrimą, man pačiai jos patinka,kaip ir kiekvienas iš įgyvendintų "bzikų" tai kai paprašo tokius pakartot būna miela.
Linada, o kaip sužinosi ar atitaikysi, jei nepabandysi? Nugi būtinai reikia bandyt, viską bus tų vilnų. Dabar mes visi Snoro akcininkais tapom, su kuo ir sveikinu
O ką jūsų tie daug snoro sąskaitas turėjot
aš tai ką, veliu sa, nei i galvą kad čia perestroikos bankuos vyksta.
Beje bg ruda sluoksna natūrali nuostabi klijjuojas ore. Tik rankas galėtų mažiau kast ))
aš tai ką, veliu sa, nei i galvą kad čia perestroikos bankuos vyksta.
Beje bg ruda sluoksna natūrali nuostabi klijjuojas ore. Tik rankas galėtų mažiau kast ))
QUOTE(raganele @ 2011 11 16, 23:21)
Linada, o kaip sužinosi ar atitaikysi, jei nepabandysi? Nugi būtinai reikia bandyt, viską bus tų vilnų. Dabar mes visi Snoro akcininkais tapom, su kuo ir sveikinu
pabandyčiau, bet laiko badas. kai išėjau dirbti pusę metų komoj vaikščiojau, dabar apsipratau, bet jei daryt - tai su gavimusi. užmesčiau vėlimą iš įsiučio jei deimantinės kelios valandėles nueitų per niek. geriau tada su vaikais pasaką kokią ir tapkės iš parduotuvės.
bet aišku, pribręsiu ir pabandysiu
Merginos, prie BG užsakymo galiu prisidėti rusų kalbos žiniom.
O dukra puikiai susitvarko su anglų.
Raganėle, nuostabiai atrodo boružinė komanda
Boružinė kompanija liuks
Man nelabai vaikams patinka aulinės tapkės, ir iš viks aulinės nelabai
O Snoras man neleido ramiai miegot, nors iki pirmadienio Bet gal viskas gerai bus
Man nelabai vaikams patinka aulinės tapkės, ir iš viks aulinės nelabai
O Snoras man neleido ramiai miegot, nors iki pirmadienio Bet gal viskas gerai bus
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 16, 23:24)
Tai jau kaip nors sudėliot, kad ir su pirštinaitėm... o paskui tik į orą ir psio
Rodausi
rarika, gražus pasirodymas
QUOTE(stewie @ 2011 11 17, 09:30)
Merginos, prie BG užsakymo galiu prisidėti rusų kalbos žiniom.
kad jau pasigyriai tai primesk aky i nuolaidas kazkaip keistai vienur raso penki proc kitur trys proc. pagelbek issiaiskinti
merginos kazkuri minejo kad nenaturalus lateksas bet tirstesnis nei woole kazkur litras ir atrodo kad pigesnis nei woole kur niekaip nepamenu
Kas tam Snorui nutiko
Rusų moku, bet tik kalbėti, sunkiai skaityti, o rašiau paskutinį kartą mokykloj Anglų apvalus nulis, vokiečių tik pagrindai
Raganėle, tavo boružiukai fantastiški Reikia jaučiu ir man apaut chebrą suderintom šlepetėm, nes visokias atliekas nešioja
rarika, viduriniai aulinikai į lauką? Gražu
Vakar buvo pirmo karto diena- dvi poros pirštinių, du šalikiukai prie jų ir dar visokios šlepetės ir kiti reikalai- lygiai 13 valandų darbo, o širdyje šventė Ale, šian, vos iš lovos išlipau, gal mane kas mūūūūūūšė
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 16, 18:37)
nemoki nei rusų nei anglų?
Rusų moku, bet tik kalbėti, sunkiai skaityti, o rašiau paskutinį kartą mokykloj Anglų apvalus nulis, vokiečių tik pagrindai
Raganėle, tavo boružiukai fantastiški Reikia jaučiu ir man apaut chebrą suderintom šlepetėm, nes visokias atliekas nešioja
QUOTE(dzūkė @ 2011 11 17, 10:46)
Tai jau kaip nors sudėliot, kad ir su pirštinaitėm... o paskui tik į orą ir psio
rarika, viduriniai aulinikai į lauką? Gražu
Vakar buvo pirmo karto diena- dvi poros pirštinių, du šalikiukai prie jų ir dar visokios šlepetės ir kiti reikalai- lygiai 13 valandų darbo, o širdyje šventė Ale, šian, vos iš lovos išlipau, gal mane kas mūūūūūūšė
O dieve, nu ir koncervatoriai jūs
Aš Jekaterinai rašau kartais rusiškai, daug maž taip.
"Sdrastvoite Katia, my chocim delat zakaz iz Litvy. A kak valiaitsa eta i eta serst." ir t.t. Nu ir mane puikiai suprato.
Negi jūs visad kirilica rašot? Aš pvz kirilica moku tik skaityt. Nu tai kas? Rašau kaip moku ir nekompleksuoju Tai siūlau ir jum nekompleksuot
Rarika, man tie juodi labai
Aš Jekaterinai rašau kartais rusiškai, daug maž taip.
"Sdrastvoite Katia, my chocim delat zakaz iz Litvy. A kak valiaitsa eta i eta serst." ir t.t. Nu ir mane puikiai suprato.
Negi jūs visad kirilica rašot? Aš pvz kirilica moku tik skaityt. Nu tai kas? Rašau kaip moku ir nekompleksuoju Tai siūlau ir jum nekompleksuot
Rarika, man tie juodi labai
Upe, sakai Tak to pisat umeju