Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Dėkui už boružių pagyrimą, man pačiai jos patinka,kaip ir kiekvienas iš įgyvendintų "bzikų" biggrin.gif tai kai paprašo tokius pakartot būna miela.
Linada, o kaip sužinosi ar atitaikysi, jei nepabandysi? Nugi būtinai reikia bandyt, viską biggrin.gif bus tų vilnų. Dabar mes visi Snoro akcininkais tapom, su kuo ir sveikinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
O ką jūsų tie daug snoro sąskaitas turėjot g.gif
aš tai ką, veliu sa, nei i galvą kad čia perestroikos bankuos vyksta.

Beje bg ruda sluoksna natūrali nuostabi wub.gif klijjuojas ore. Tik rankas galėtų mažiau kast smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 16, 23:21)
Linada, o kaip sužinosi ar atitaikysi, jei nepabandysi? Nugi būtinai reikia bandyt, viską biggrin.gif bus tų vilnų. Dabar mes visi Snoro akcininkais tapom, su kuo ir sveikinu drinks_cheers.gif

pabandyčiau, bet laiko badas. kai išėjau dirbti pusę metų komoj vaikščiojau, dabar apsipratau, bet jei daryt - tai su gavimusi. užmesčiau vėlimą iš įsiučio jei deimantinės kelios valandėles nueitų per niek. geriau tada su vaikais pasaką kokią ir tapkės iš parduotuvės.
bet aišku, pribręsiu ir pabandysiu
Atsakyti
Merginos, prie BG užsakymo galiu prisidėti rusų kalbos žiniom.
O dukra puikiai susitvarko su anglų.
Raganėle, nuostabiai atrodo boružinė komanda thumbup.gif
Atsakyti
Boružinė kompanija liuks thumbup.gif

Man nelabai vaikams patinka aulinės tapkės, ir iš viks aulinės nelabai blink.gif
O Snoras man neleido ramiai miegot, nors iki pirmadienio doh.gif Bet gal viskas gerai bus g.gif gun_bandana.gif box.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 16, 23:24)
Beje bg ruda sluoksna natūrali nuostabi  wub.gif klijjuojas ore. Tik rankas galėtų mažiau kast smile.gif))

Tai jau kaip nors sudėliot, kad ir su pirštinaitėm... o paskui tik į orą ir psio lotuliukas.gif
Atsakyti
Rodausi ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
rarika, gražus pasirodymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 11 17, 09:30)
Merginos, prie BG užsakymo galiu prisidėti rusų kalbos žiniom.
O dukra puikiai susitvarko su anglų.
Raganėle, nuostabiai atrodo boružinė komanda thumbup.gif

kad jau pasigyriai tai mirksiukas.gif primesk aky i nuolaidas kazkaip keistai vienur raso penki proc kitur trys proc. g.gif pagelbek issiaiskinti mirksiukas.gif blush2.gif

merginos kazkuri minejo kad nenaturalus lateksas bet tirstesnis nei woole kazkur litras ir atrodo kad pigesnis nei woole kur niekaip nepamenu blush2.gif
Atsakyti
Kas tam Snorui nutiko g.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 16, 18:37)
nemoki nei rusų nei anglų?

Rusų moku, bet tik kalbėti, sunkiai skaityti, o rašiau paskutinį kartą mokykloj blush2.gif Anglų apvalus nulis, vokiečių tik pagrindai smile.gif

Raganėle, tavo boružiukai fantastiški wub.gif Reikia jaučiu ir man apaut chebrą suderintom šlepetėm, nes visokias atliekas nešioja doh.gif

QUOTE(dzūkė @ 2011 11 17, 10:46)
Tai jau kaip nors sudėliot, kad ir su pirštinaitėm... o paskui tik į orą ir psio lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

rarika, viduriniai aulinikai į lauką? Gražu rolleyes.gif

Vakar buvo pirmo karto diena- dvi poros pirštinių, du šalikiukai prie jų ir dar visokios šlepetės ir kiti reikalai- lygiai 13 valandų darbo, o širdyje šventė biggrin.gif Ale, šian, vos iš lovos išlipau, gal mane kas mūūūūūūšė laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 17 lapkričio 2011 - 10:48
O dieve, nu ir koncervatoriai jūs doh.gif
Aš Jekaterinai rašau kartais rusiškai, daug maž taip.
"Sdrastvoite Katia, my chocim delat zakaz iz Litvy. A kak valiaitsa eta i eta serst." ir t.t. Nu ir mane puikiai suprato.
Negi jūs visad kirilica rašot? Aš pvz kirilica moku tik skaityt. Nu tai kas? Rašau kaip moku ir nekompleksuoju mirksiukas.gif Tai siūlau ir jum nekompleksuot smile.gif

Rarika, man tie juodi labai smile.gif
Atsakyti
Upe, sakai g.gif Tak to pisat umeju biggrin.gif
Atsakyti