Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(kadabra @ 2011 11 30, 21:29)
muzini, matyt, ispirko  tongue.gif

siaip as ne alkoholike tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 11 30, 22:31)
siaip as ne alkoholike tongue.gif

gerai jau, gerai wink.gif
Atsakyti
OMG kokią vilną glosčiau bigsmile.gif atrodo turiu naują mėgstamiausią, kad dar prisiminčiau ką ten iš vokiečių užsakinėjau biggrin.gif pilka natūrali, o atrodo kaip sidabrinė sluoksna, veliasi kaip nežinau, nerealiai biggrin.gif nu va pasisakiau čia kažkaip, einu grimbergeno į šaldytuvą.
Atsakyti
Mano vokiškos vilnos ataskaita. Nenusifotkina man visas pilkai sidabrinis žavesys,tuo labiau kad pilkos šlaputėlės biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 11 30, 22:22)
br... ateinu pasiguost... neveltadieniai

Oi, kaip būna.... Labiausiai tada, kai reikia skubėt, tada ir geriu ir knygos griebiuosi, visaip bandau mūzą prisišaukt biggrin.gif Pasak Molės aš irgi menynykė cool.gif biggrin.gif

QUOTE(raganele @ 2011 12 01, 01:04)
Mano vokiškos vilnos ataskaita. Nenusifotkina man visas pilkai sidabrinis žavesys,tuo labiau kad pilkos šlaputėlės

Ooooo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 01, 01:04)
Mano vokiškos vilnos ataskaita. Nenusifotkina man visas pilkai sidabrinis žavesys,tuo labiau kad pilkos šlaputėlės biggrin.gif

na ir grožiai wub.gif
Atsakyti
tikrai graži. aš kažkokią pilką irgi turiu. savaigtalį mučysiu smile.gif
Atsakyti
Man panašu i Gotlandą. Raganėl, negali būt Gotlandas čia pas tave?
Vis norėjau klaust ar kas pirkto Gotlandą ir koks jis.
Ornamentuos vis nuperku du skirtingus gotlandus. Abu labai gražių spalvų, bet vienas minkštesnis, o kitas kietesnis ir truputi plaukuotesnis. Tai tas paskutinysis iš to, kiek esu vilnų išbandžius, pats pačiausias.
Atsakyti
Raganėle ir šlepetės ir vilna labai wub.gif

Įkelsiu ir aš savo trijulę. Viduje rusva sluoksna maišyta su karšiniu.
21 cm, 19 cm ir 16 cm viduje.

user posted image
Atsakyti
raganele, nagi grazu wub.gif
tiesa, ornam. atsirado 21mic nebalintos (spalva kaip Dangek siaip) baltos sluoksnos (po 120 mazm.berods g.gif).
Juperi, ne tau reikejo? As siandien ruosiuosi isbandyti ja.

Bet isivaizduoju kaip visos noretu paciupinti ir isbandyti tuos vokiskus lobius, pavadinimai idomus, gaminiai va Raganeles irgi grazus gavosi. Lauksim dabar kt.nuotrauku. Ale, kad su propeleriu tik Raganiuku seimyna pas mus tongue.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti