apsimokėjimaspriklauso nuo norimos nuolaidos - 15 % duoda virš 300 eur berods, jei vien spalvota brangesnė sluoksna- tiek už 20 kg siuntinuką gausis,jei pigesnė vilna, už 20 kg mažiau bus, tada nuolaida 10% arba formuot antrą siuntinį 20 kg.
Šelma, jei siųsit vilnelės iš BG noreciau ir as kokio kg.
(As is Vilniaus )
(As is Vilniaus )
Reik gal ir man išbandyt BG, kad nebūčiau visai acilikus
Turbūt nelemta, po remontų mano kompas net tos nuorodos neatidaro
Na, įėjau, bet net nežinau ko norėt....buvot patenkintos ir ta, ir ana...
Turbūt nelemta, po remontų mano kompas net tos nuorodos neatidaro
Na, įėjau, bet net nežinau ko norėt....buvot patenkintos ir ta, ir ana...
į kai kurias temas paspaudus vėl rodo kad psl. kenkėjiškas
Aš irgi 1-2kg.užsisakyčiau
Selma kai vaikai sumigs nuleksiu paskaitineti tinklapelyje kokios ten salygos ir t.t.
va kad šlepetinė tema į temą būtų vienos boružėlės nuo rugsėjo 1 dėvimos kasdien darže, kitos naujos, trečios išvis dar šlapios (sorry už nefotogeniškas kelnes visas, sunku kojytes pagaut ir dar viską suderint )
Beje čia ir reklama bulgariškai vilnai - nu liuks dėvisi vaikai tai patikėkit spardo viską negailėdami
Beje čia ir reklama bulgariškai vilnai - nu liuks dėvisi vaikai tai patikėkit spardo viską negailėdami
raganėle, fainuolės boružėlės
che smagiai atrodo Tapkių šeima
grazi boruziu seimyna
boružės puikios, vaikams tikriausiai labai mielos. saviškiam neorisiverčiu, nors prašo, aulinukų nenoriu velti, o tokios bijau kad neatsitaikisu nebus patogu.
ir šio vakaro atradimas - visgi mano kurpaliai lankstosi. normaliai, rankomis, moteriškomis tik, labai skaudžiai ir šonus žnybia. atlenkinėjau ant klubo pasidėjus tai mamyte mamyte....nu bet bent jau lankstosi
oi vilna gundo, juolab kad baigiu 5 metų atsargas bet...snoras šaunuolis, ramu man iki pirmadienio o gal ir dar ilgiau
ir šio vakaro atradimas - visgi mano kurpaliai lankstosi. normaliai, rankomis, moteriškomis tik, labai skaudžiai ir šonus žnybia. atlenkinėjau ant klubo pasidėjus tai mamyte mamyte....nu bet bent jau lankstosi
oi vilna gundo, juolab kad baigiu 5 metų atsargas bet...snoras šaunuolis, ramu man iki pirmadienio o gal ir dar ilgiau