Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

apsimokėjimaspriklauso nuo norimos nuolaidos - 15 % duoda virš 300 eur berods, jei vien spalvota brangesnė sluoksna- tiek už 20 kg siuntinuką gausis,jei pigesnė vilna, už 20 kg mažiau bus, tada nuolaida 10% arba formuot antrą siuntinį 20 kg.
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 11 16, 17:05)

nemoki nei rusų nei anglų?
Atsakyti
Šelma, jei siųsit vilnelės iš BG noreciau ir as kokio kg.
(As is Vilniaus )
Atsakyti
Reik gal ir man išbandyt BG, kad nebūčiau visai acilikus unsure.gif

Turbūt nelemta, po remontų mano kompas net tos nuorodos neatidaro schmoll.gif

Na, įėjau, bet net nežinau ko norėt....buvot patenkintos ir ta, ir ana... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 16 lapkričio 2011 - 18:18
į kai kurias temas paspaudus vėl rodo kad psl. kenkėjiškas doh.gif
Atsakyti
Aš irgi 1-2kg.užsisakyčiau ax.gif
Atsakyti
Selma kai vaikai sumigs nuleksiu paskaitineti tinklapelyje kokios ten salygos ir t.t. smile.gif
Atsakyti
va kad šlepetinė tema į temą būtų biggrin.gif vienos boružėlės nuo rugsėjo 1 dėvimos kasdien darže, kitos naujos, trečios išvis dar šlapios (sorry už nefotogeniškas kelnes visas, sunku kojytes pagaut ir dar viską suderint blush2.gif )
user posted image

Beje čia ir reklama bulgariškai vilnai - nu liuks dėvisi thumbup.gif vaikai tai patikėkit spardo viską negailėdami biggrin.gif
Atsakyti
raganėle, fainuolės boružėlės smile.gif
Atsakyti
che smagiai atrodo smile.gif Tapkių šeima smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
grazi boruziu seimyna thumbup.gif
Atsakyti
boružės puikios, vaikams tikriausiai labai mielos. saviškiam neorisiverčiu, nors prašo, aulinukų nenoriu velti, o tokios bijau kad neatsitaikisu nebus patogu.

ir šio vakaro atradimas - visgi mano kurpaliai lankstosi. normaliai, rankomis, moteriškomis smile.gif tik, labai skaudžiai ir šonus žnybia. atlenkinėjau ant klubo pasidėjus tai mamyte mamyte....nu bet bent jau lankstosi biggrin.gif biggrin.gif

oi vilna gundo, juolab kad baigiu 5 metų atsargas biggrin.gif bet...snoras šaunuolis, ramu man iki pirmadienio hihihi.gif o gal ir dar ilgiau smile.gif
Atsakyti