Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 30, 17:59)
..
O žinai kai pora metų karts nuo karto kas persigandęs klausia "kiek vilnos sluoksnių kloti - help", ...

kas pora puslapių
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 30, 18:59)
nu matai kame esmė - kuo labiau susisisteminsit medžiagą, surasit pamokėlių ir pan, tuo mažiau reikės tų pačių klausimų uždavinėt.
Tai pačios turit būt suinteresuotos kad būtų matoma kaip vilną kloti ir kuo padus tepti ir t.t.
O žinai kai pora metų karts nuo karto kas persigandęs klausia "kiek vilnos sluoksnių kloti - help", tai jau į tokius paklausimus imi nebereguot smile.gif NAtūraliai atbunki.

QUOTE(raganele @ 2011 11 30, 19:11)
kas pora puslapių

pilnai su jumis sutinku drinks_cheers.gif . Na ką, bandysim susisteminti viską ir kviesim jus į pagalbą kai labai jau reiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2011 11 30, 18:31)
pilnai su jumis sutinku drinks_cheers.gif . Na ką, bandysim susisteminti viską ir kviesim jus į pagalbą kai labai jau reiks mirksiukas.gif

ten gi galima ne tik tapkiu pamokeles ir pan det. Ir šiaip ir šalio, ir telefono dėkliuko ir ko nori smile.gif
Bus naujokėm naudingas žinynas
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 30, 17:59)
nu matai kame esmė - kuo labiau susisisteminsit medžiagą, surasit pamokėlių ir pan, tuo mažiau reikės tų pačių klausimų uždavinėt.

nemanau, nes pirmus puslapius nieks neskaito tongue.gif , ypač, jei jau tolokai nueita. Įšoka į paskutinį ir vėl to paties klausia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 11 30, 18:42)
nemanau, nes pirmus puslapius nieks neskaito tongue.gif , ypač, jei jau tolokai nueita. Įšoka į paskutinį ir vėl to paties klausia tongue.gif

nu tai tų bėda, kas neskaito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 30, 19:25)
tai matyt tik tavo rankose jis į gėrį pavirsta, nes maniškės latviško nors buvo ir storos ir gerai nuveltos.. laikė nedaug. Nu mama tik rekordininkė. Metus atnešiojo.

Tai jau matyt, kad mano rankos kažkokios ypatingos bigsmile.gif .
Kas mokosi velt, tai kol išmoks, latviško karšinio tikrai per akis. O kai išmoks galės ir rimtesnės vilnos pasiieškot, mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 30, 19:45)
Tai jau matyt, kad mano rankos kažkokios ypatingos bigsmile.gif .
Kas mokosi velt, tai kol išmoks, latviško karšinio tikrai per akis. O kai išmoks galės ir rimtesnės vilnos pasiieškot, mano nuomone.

pritariu, tas tinkamas mokytis labai. Man ne visos spalvos taip jau greit sudyla,kuri labiausiai rankas kanda ir beveliant ir "byra" sudyla greit.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 30, 19:55)
pritariu, tas tinkamas mokytis labai. Man ne visos spalvos taip jau greit sudyla,kuri labiausiai rankas kanda ir beveliant ir "byra" sudyla greit.

kartą dariau geltona su ruda. Gavosi kakis su brudu... biggrin.gif
Atsakyti
Ale ir spalvas parinkai , tiek prisijuokiau lotuliukas.gif
Atsakyti
br... ateinu pasiguost... neveltadieniai verysad.gif verysad.gif kuuu daryc? g.gif darbai stovi, rankos nekyla.... verysad.gif verysad.gif jum taip buna? g.gif o gal as paprasciausiai ne veleja, kad negaliu kasdien i vilna ziuret? man reik, kad tas noras, upas , ideja ir vizija net vidurius uzkaitintu.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 11 30, 22:22)
br... ateinu pasiguost... neveltadieniai verysad.gif  verysad.gif  kuuu daryc? g.gif  darbai stovi, rankos nekyla.... verysad.gif  verysad.gif jum taip buna? g.gif o gal as paprasciausiai ne veleja, kad negaliu kasdien i vilna ziuret? man reik, kad tas noras, upas , ideja ir vizija net vidurius uzkaitintu.... lotuliukas.gif

muzini, matyt, ispirko tongue.gif

p.s. man ruda/geltona - grazu, rudens spalvos, vien i lapus krentancius klevo paziurejus jau miela.. nors brrr rudens ir viso kt.salto periodo nemyluuu...
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 11 30, 22:22)
br... ateinu pasiguost... neveltadieniai verysad.gif  verysad.gif  kuuu daryc? g.gif  darbai stovi, rankos nekyla.... verysad.gif  verysad.gif jum taip buna? g.gif o gal as paprasciausiai ne veleja, kad negaliu kasdien i vilna ziuret? man reik, kad tas noras, upas , ideja ir vizija net vidurius uzkaitintu.... lotuliukas.gif

Juperiuk, tu menininkė tongue.gif Ne konvejeris lotuliukas.gif
Atsakyti