mnao dukra paprastai laksto asa, nes nusiima visas tapkes, kojines... nebent prie ausu prirščiau gal padėtų
QUOTE(s@mi @ 2011 11 30, 11:22)
Labas rytas,
1. Juste-G
2. Rittule
3. s@mi 2 kg
4. stewie
5. Juperi 3 kg
6. Ronet - 4,5 kg
7. linada 2-3 kg
8. *barbora*
9. Šelma
10. saulyte2
11.dzūkė - 3kg
1. Juste-G
2. Rittule
3. s@mi 2 kg
4. stewie
5. Juperi 3 kg
6. Ronet - 4,5 kg
7. linada 2-3 kg
8. *barbora*
9. Šelma
10. saulyte2
11.dzūkė - 3kg
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 30, 11:48)
mnao dukra paprastai laksto asa, nes nusiima visas tapkes, kojines... nebent prie ausu prirščiau gal padėtų
prie pėdkelnių prisiūk Aš tai vaikam kepures megzt užsakiautokias, kad vietoj raištukų šalikėliai nusitęstų - tai bet tųpastoviai ieškot nereik dar būt buvę gerai ant šalikėlių galų ir pirštinės ir kokie batai nes viską pameta.
Ale tapkes nešioja net mažiausia, padaryk kokius kiškius kad ir miegodama nusiaut nenorėtų
Primezgimus ir trupučiuką paaugusiems vaikučiams (kojytės 21 cm, 19 ir 16 cm), dariau tik dar eigoje . Truputį užsikasimas su vaikiškom ir dar primegztom ir papuoštom Bet nešiot mažučiam jos turėtų būt idealios.
Įkėliau kiek norisi vilnelės ir prabudo sąžinė, o gal reik pamažinti.... ale natūralios sluoksnos Lietuvoj tokios nemačiau Nju dar yra laiko
Įkėliau kiek norisi vilnelės ir prabudo sąžinė, o gal reik pamažinti.... ale natūralios sluoksnos Lietuvoj tokios nemačiau Nju dar yra laiko
as tarsi sugalvojau kaip dukrai tapukus padaryt jei dydį pataikysiu... bet kad sualvojo markeriu namus terliot, tai nežinau kada tai bus
QUOTE(raganele @ 2011 11 30, 12:54)
pdar būt buvę gerai ant šalikėlių galų ir pirštinės ir kokie batai
1. Juste-G
2. Rittule
3. s@mi 2 kg
4. stewie
5. Juperi 3 kg
6. Ronet - 4,5 kg
7. linada 2-3 kg
8. *barbora*
9. Šelma-3 kg
10. saulyte2
11.dzūkė - 3kg
Ragenele, ačiū už komentarą. Labai norėjau tapukų šabloną išbandyt. Pažiūrėt kaip tą vidų kirpti, kad gautųsi normalus, o ne grandiozinis iškirpimas . Turiu ir batukus su auliuku nuvėlus, bet kai išdžiūvo, pasimatė brokas. Reiks dar kartą šlapint ir taisyti. Su aulinukais į lauką aš jį vežuosi.
srauni_upe, kai manasis paaugs, gal irgi basas norės lakstyt, bet kol savo norų nereiškia, naudojuosi proga
srauni_upe, kai manasis paaugs, gal irgi basas norės lakstyt, bet kol savo norų nereiškia, naudojuosi proga
sveikos, merginos,
norėjau paklausti, o kur gauti nusipirkti kurpaliuį. Nežinau ar taip jis vadinasi.Kad dydis jo keistusi. Ar pagal ji jis dydzius nusireguliuojat?
norėjau paklausti, o kur gauti nusipirkti kurpaliuį. Nežinau ar taip jis vadinasi.Kad dydis jo keistusi. Ar pagal ji jis dydzius nusireguliuojat?
QUOTE(dzūkė @ 2011 11 30, 11:42)
1. Juste-G
2. Rittule
3. s@mi
4. stewie
5. Juperi
6. Ronet - 4,5 kg
7. linada 2-3 kg
8. *barbora*
9. Šelma
10. saulyte2 (2kg)
11.dzūkė - 3kg
2. Rittule
3. s@mi
4. stewie
5. Juperi
6. Ronet - 4,5 kg
7. linada 2-3 kg
8. *barbora*
9. Šelma
10. saulyte2 (2kg)
11.dzūkė - 3kg
ar yra iš Klaipėdos kas, jei ne tai jungčiaus prie Kauno
QUOTE(Sachis @ 2011 11 30, 12:23)
sveikos, merginos,
Paskaityti šitą temą ir detaliai sužinoti kaip:
1. išsidrožti pačiai;
2. nusipirkti brangiai Vilniuj parduotuvėj;
3. nusipirkti pigiau Kaune gamykloj.
QUOTE(raganele @ 2011 11 30, 12:39)
Paskaityti šitą temą ir detaliai sužinoti kaip:
1. išsidrožti pačiai;
1. išsidrožti pačiai;
mhm...norisi aiškiai pigiau išsidrožti tai niekaip nesugebėč
O kokia kaina Vilniuje? ir kur galima gauti būtų ?
o į Kauną reiktų važiuoti, ar internetu galima būtų užzizakyti? ir kokia kainytė ten būtų?
ačiū labai už atsakymą
Papildyta:
bandžiau skaitydama jūsų temuke ir aš padaryti tapkutes, labai tie kirminai patiko, spėkit ar man gavosi plonos plonos, košmaras o ne tapkės, o dėjau sluoksnos gal 12 sluoksnių nesuprantu kodėl tokios plonytės
įmetu savo kašmarą:
po to net kantelį užlenkiau šonuose ir pribadžiau su adata, kad atrodytų storiau
Užsisakiau karšinį pabandyti kitom šlepetėm,.O iš ko geriau velti, iš karšinio, ar sluoksnos? Kaip suprantu karšinio reiktų mažiau sluoksnių kloti?
Sachis
Jau kad matau esi mano sekėja...
Na aš veliu be kurpalių, nes šiai dienai neturiu iš ko į juos investuot. (Kaina 60 - 120 už vnt. nelygu kur pirksi) Taigi nuo to, kad nusipirksi kurpalį, puikai daryt nepradėsi. Tam reikia praktikos ir vilnos pajautimo. Be to šitos akivaizdžiai nedaveltos. Taigi pradžiai siūlau pradėt nuo paprastų ir nedaryt viražų. O su praktika ir laiku, tikiuosi susigalvosi savo unikalių idėjų kurias puikiai įgivendinsi...
Ir vilna matuojama ne sluoksniais o gramais. Sluoksnis sluoksniui nelygu ir juo nereoktų vadovautis. O šiaip internete abstu pamokėlių, kaip velt tapkes. Tikrai galima rasti ir nusivelti jas teisingai. Aš savo pirmas tapkes vėliau pagal pamokėlę, gerai išsinagrinėjau ir tepkės gavosi padorios visai. Vetinant kad jos pirmos. Nes svarbu tiesiog nuosekliai daryt.
Šiaip gal būtų tikrai verta susikurti pradžiamokslio temą. Kam tai aktualu. Ir naujokėm ūtų paprasčiau ir mum nepabostų tą patį pasakot
Jau kad matau esi mano sekėja...
Na aš veliu be kurpalių, nes šiai dienai neturiu iš ko į juos investuot. (Kaina 60 - 120 už vnt. nelygu kur pirksi) Taigi nuo to, kad nusipirksi kurpalį, puikai daryt nepradėsi. Tam reikia praktikos ir vilnos pajautimo. Be to šitos akivaizdžiai nedaveltos. Taigi pradžiai siūlau pradėt nuo paprastų ir nedaryt viražų. O su praktika ir laiku, tikiuosi susigalvosi savo unikalių idėjų kurias puikiai įgivendinsi...
Ir vilna matuojama ne sluoksniais o gramais. Sluoksnis sluoksniui nelygu ir juo nereoktų vadovautis. O šiaip internete abstu pamokėlių, kaip velt tapkes. Tikrai galima rasti ir nusivelti jas teisingai. Aš savo pirmas tapkes vėliau pagal pamokėlę, gerai išsinagrinėjau ir tepkės gavosi padorios visai. Vetinant kad jos pirmos. Nes svarbu tiesiog nuosekliai daryt.
Šiaip gal būtų tikrai verta susikurti pradžiamokslio temą. Kam tai aktualu. Ir naujokėm ūtų paprasčiau ir mum nepabostų tą patį pasakot