Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

mnao dukra paprastai laksto asa, nes nusiima visas tapkes, kojines... nebent prie ausu prirščiau gal padėtų
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2011 11 30, 11:22)
Labas rytas,

1. Juste-G
2. Rittule
3. s@mi 2 kg
4. stewie
5. Juperi 3 kg
6. Ronet - 4,5 kg
7. linada 2-3 kg
8. *barbora*
9. Šelma
10. saulyte2
11.dzūkė -  3kg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 30 lapkričio 2011 - 11:49
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 30, 11:48)
mnao dukra paprastai laksto asa, nes nusiima visas tapkes, kojines... nebent prie ausu prirščiau gal padėtų

prie pėdkelnių prisiūk biggrin.gif Aš tai vaikam kepures megzt užsakiautokias, kad vietoj raištukų šalikėliai nusitęstų - tai bet tųpastoviai ieškot nereik thumbup.gif dar būt buvę gerai ant šalikėlių galų ir pirštinės ir kokie batai doh.gif nes viską pameta.
Ale tapkes nešioja net mažiausia, padaryk kokius kiškius biggrin.gif kad ir miegodama nusiaut nenorėtų
Atsakyti
Primezgimus ir trupučiuką paaugusiems vaikučiams (kojytės 21 cm, 19 ir 16 cm), dariau tik dar eigoje smile.gif. Truputį užsikasimas su vaikiškom ir dar primegztom ir papuoštom smile.gif Bet nešiot mažučiam jos turėtų būt idealios.

Įkėliau kiek norisi vilnelės ir prabudo sąžinė, o gal reik pamažinti.... ale natūralios sluoksnos Lietuvoj tokios nemačiau g.gif Nju dar yra laiko smile.gif

Atsakyti
as tarsi sugalvojau kaip dukrai tapukus padaryt jei dydį pataikysiu... bet kad sualvojo markeriu namus terliot, tai nežinau kada tai bus
Atsakyti

QUOTE(raganele @ 2011 11 30, 12:54)
pdar būt buvę gerai ant šalikėlių galų ir pirštinės ir kokie batai

biggrin.gif

1. Juste-G
2. Rittule
3. s@mi 2 kg
4. stewie
5. Juperi 3 kg
6. Ronet - 4,5 kg
7. linada 2-3 kg
8. *barbora*
9. Šelma-3 kg
10. saulyte2
11.dzūkė - 3kg
Atsakyti
Ragenele, ačiū už komentarą. Labai norėjau tapukų šabloną išbandyt. Pažiūrėt kaip tą vidų kirpti, kad gautųsi normalus, o ne grandiozinis iškirpimas wink.gif . Turiu ir batukus su auliuku nuvėlus, bet kai išdžiūvo, pasimatė brokas. Reiks dar kartą šlapint ir taisyti. Su aulinukais į lauką aš jį vežuosi.

srauni_upe, kai manasis paaugs, gal irgi basas norės lakstyt, bet kol savo norų nereiškia, naudojuosi proga biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, merginos,
norėjau paklausti, o kur gauti nusipirkti kurpaliuį. Nežinau ar taip jis vadinasi.Kad dydis jo keistusi. Ar pagal ji jis dydzius nusireguliuojat?
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 11 30, 11:42)
1. Juste-G
2. Rittule
3. s@mi
4. stewie
5. Juperi
6. Ronet - 4,5 kg
7. linada 2-3 kg
8. *barbora*
9. Šelma
10. saulyte2 (2kg)
11.dzūkė -  3kg

ar yra iš Klaipėdos kas, jei ne tai jungčiaus prie Kauno
Atsakyti
QUOTE(Sachis @ 2011 11 30, 12:23)
sveikos, merginos,
norėjau paklausti, o kur gauti nusipirkti kurpaliuį. Nežinau ar taip jis vadinasi.Kad dydis jo keistusi. Ar pagal ji jis dydzius nusireguliuojat?

Paskaityti šitą temą ir detaliai sužinoti kaip:
1. išsidrožti pačiai;
2. nusipirkti brangiai Vilniuj parduotuvėj;
3. nusipirkti pigiau Kaune gamykloj.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 30, 12:39)
Paskaityti šitą temą ir detaliai sužinoti kaip:
1. išsidrožti pačiai;
2. nusipirkti brangiai Vilniuj parduotuvėj;
3. nusipirkti pigiau Kaune gamykloj.

mhm...norisi aiškiai pigiau biggrin.gif išsidrožti tai niekaip nesugebėč lotuliukas.gif
O kokia kaina Vilniuje? ir kur galima gauti būtų unsure.gif ?
o į Kauną reiktų važiuoti, ar internetu galima būtų užzizakyti? ir kokia kainytė ten būtų?
ačiū labai už atsakymą 4u.gif bigsmile.gif
Papildyta:
bandžiau skaitydama jūsų temuke ir aš padaryti tapkutes, labai tie kirminai patiko, spėkit ar man gavosi doh.gif plonos plonos, košmaras o ne tapkės, o dėjau sluoksnos gal 12 sluoksnių doh.gif nesuprantu kodėl tokios plonytės
įmetu savo kašmarą:user posted image
po to net kantelį užlenkiau šonuose ir pribadžiau su adata, kad atrodytų storiau lotuliukas.gif
Užsisakiau karšinį pabandyti kitom šlepetėm,.O iš ko geriau velti, iš karšinio, ar sluoksnos? Kaip suprantu karšinio reiktų mažiau sluoksnių kloti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sachis: 30 lapkričio 2011 - 12:54
Sachis

Jau kad matau esi mano sekėja... biggrin.gif
Na aš veliu be kurpalių, nes šiai dienai neturiu iš ko į juos investuot. (Kaina 60 - 120 už vnt. nelygu kur pirksi) Taigi nuo to, kad nusipirksi kurpalį, puikai daryt nepradėsi. Tam reikia praktikos ir vilnos pajautimo. Be to šitos akivaizdžiai nedaveltos. Taigi pradžiai siūlau pradėt nuo paprastų ir nedaryt viražų. O su praktika ir laiku, tikiuosi susigalvosi savo unikalių idėjų wink.gif kurias puikiai įgivendinsi...

Ir vilna matuojama ne sluoksniais o gramais. Sluoksnis sluoksniui nelygu ir juo nereoktų vadovautis. O šiaip internete abstu pamokėlių, kaip velt tapkes. Tikrai galima rasti ir nusivelti jas teisingai. Aš savo pirmas tapkes vėliau pagal pamokėlę, gerai išsinagrinėjau ir tepkės gavosi padorios visai. Vetinant kad jos pirmos. Nes svarbu tiesiog nuosekliai daryt.

Šiaip gal būtų tikrai verta susikurti pradžiamokslio temą. Kam tai aktualu. Ir naujokėm ūtų paprasčiau ir mum nepabostų tą patį pasakot biggrin.gif
Atsakyti