Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

aš maišymų tarp skirtingų vilnos rūšių nelabai mėgstu (tik iš bėdos, kai gramų pritrūkstu esu karšinio likučius sudėjus), o be to nelabai ir turiu ką maišyti. tad sluoksną su sluoksną maišau ir stengiuosi tos pačios rūšies, bet tik dėl spalviškumo. ir apseinu su 4 klojimais iš vienos, 4 iš kitos pusės. anksčiau daugiau prie to dirbdavau, bet didelio skirtumo nepastebėjau, tam reikia daug velti. o aš veliu epizodiškai. tai nelabai galiu pasigirti atradimais.
Atsakyti
o sąrašas pajudėjo thumbup.gif

QUOTE(saulyte2 @ 2011 11 30, 00:11)
Rittule jei tusakaisi tai ir aš su tavim 2kg

1. Juste-G
2. Rittule
3. s@mi
4. stewie
5. Juperi
6. Ronet
7. linada?
8. *barbora*
9. Šelma
10. saulyte2

Labas rytas
Atsakyti
Gal reikėtų sąrašiuką papildyti planuojamais kiekiais? tada realiau vaizdas matysis ir koks susidaro kiekis. O kas užsiims piniginiais reikalais ir svėrimais? g.gif

Spalvota sluoksna praėjusį kartą apie 70 Lt lygtais gavosi už kg su siuntimu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 30 lapkričio 2011 - 09:53
Labas rytas,
as planavau viska suskaiciuoti, o del piniginiu reikalu nezinau kokiu budu daromas pavedimas i BG blush2.gif
O siunta geriausia daryti gal ten, is kur daugiausia norinciu bus, tada gal kas ir pasisiulys vilna paskirstyt ax.gif
Atsakyti
O koks min vienos spalvos kiekis, kad būtų paprasčiau skirstyt? Juperi užsisako, tai gal susijungtume į vieną, po to jau mes ten išsiskirstysime(žinoma jeigu Juperi priims blush2.gif )
Atsakyti
Gal kaip ir praėjusiais kartais, vienos spalvos minimum 500 g ?

Papildau kiekiu smile.gif

1. Juste-G
2. Rittule
3. s@mi
4. stewie
5. Juperi
6. Ronet - 4,5 kg
7. linada?
8. *barbora*
9. Šelma
10. saulyte2

Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 29, 23:42)
Begemotam iš karšinio daryk biggrin.gif

tai kad net savo dydžio - 39 neišeina smile.gif)
Atsakyti
1. Juste-G
2. Rittule
3. s@mi
4. stewie
5. Juperi
6. Ronet - 4,5 kg
7. linada 2-3 kg
8. *barbora*
9. Šelma
10. saulyte2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 30 lapkričio 2011 - 10:16
zekit ka radau naturalumo myletojoms
Kiečių nuoviras – geri dažai vilnoniams siūlams ar medžiagai. Avių vilna parūgštintame nuovire nusidažo gražia apelsinine spalva, o paveikta sūraus nuoviro pasidaro tamsiai žalia. cia apie pelyna sneka.
Atsakyti
1. Juste-G
2. Rittule
3. s@mi
4. stewie
5. Juperi
6. Ronet - 4,5 kg
7. linada 2-3 kg
8. *barbora*
9. Šelma
10. saulyte2
11.dzūkė - 3kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 30 lapkričio 2011 - 10:43
Labas rytas,

1. Juste-G
2. Rittule
3. s@mi 2 kg
4. stewie
5. Juperi
6. Ronet - 4,5 kg
7. linada 2-3 kg
8. *barbora*
9. Šelma
10. saulyte2
11.dzūkė - 3kg

pasirodau su tapukų bandymu. Mano mažasis dar nevaikšto, tai tapukai keistai atrodo ant kojytės, bet kaip man kitaip išmokt, jei nevelti smile.gif . O daug vilnos gadinti gaila. Vat iš BG bandysiu save ir vyrą pamalonint tapciais ax.gif
Kas turit pastabų?
user posted image

P.S. užkulnį tikrai nužiūrėjau internete (seniai, tai nepasakysiu tiksliai kur), bet kai mažasis nevaikšto, kitaip sunku jį apauti. Todėl prašau nekritikuoti, kad kopijuoju blush2.gif

Atsakyti
S@mi nu neblogai, tik ant didelių mokytis daug lengviau biggrin.gif kad ir kaip neįtikėtinai skamba. Ten ir ranką įkišt galima ir sau ant kojos paformuot, apglostyt. Tokias uodegėles palieku visoms vaikiškoms, kad visi jie turėtų už ko užkulnį užsitraukt smile.gif Tik leliai nusispiria tokias, prikabink raištuką ar gumytę. Labai faini purūs neveržiantys raištukai gaunasi iš tos pačios vilnos, aišku lengviau iš sluoksnos. Arba kaip Ronet neseniai keletą savo rodė - auliukas primegztas, tie tai idealūs vaikiški thumbup.gif

Apie siuntimąsi iš bulgarų ir pačią vilną perverskit pilną temą: http://www.supermama...howtopic=729912 ir atsiliepimų daug visokių - paskaitykit, kas dar jos neturėjusios. Labai avalyninė vilnelė biggrin.gif nieko bendro su merino sluoksna, mūsų parduotuvėse matyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 30 lapkričio 2011 - 11:50