Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

As ir stoju i eile BG vilnai kokiem 2-3kg. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2011 11 29, 20:17)
As ir stoju i eile BG vilnai kokiem 2-3kg. 4u.gif

Tikiuos sarasas jau pradetas daryti mirksiukas.gif nes paskui sunku bus susigaudyti... ax.gif
Atsakyti
Mano duomenimis, sąrašas toks (jei ko trūksta ar per klaidą pakliuvot, rašykit):
1. Juste-G
2. Rittule
3. s@mi
4. stewie
5. Juperi
6. Ronet
7. linada?
8. *barbora*

P.S. jei teršiu temą, rašykit kur kraustytis dėl BG vilnos pirkimo reikalų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s@mi: 29 lapkričio 2011 - 22:17
Kaip užkeikta, koki dydy begaminu, vistiek 37. doh.gif Pernelyg gerai ta BG traukiasi

Atsakyti
1. Juste-G
2. Rittule
3. s@mi
4. stewie
5. Juperi
6. Ronet
7. linada?
8. *barbora*
9. Šelma

Katinyti, sveik 4u.gif Karštas vanduo ir delnų šiurkštus masažas "per negaliu" atima iš slogos dvi/tris dienas 4u.gif Patirtis karti kalba cool.gif

srauni_upe, buvau taip ant 40 sėdusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 29 lapkričio 2011 - 23:09
QUOTE(Rittule @ 2011 11 29, 15:40)
ania? biggrin.gif biggrin.gif nu nieko, gal kaip nors, visgi pagrindinė profesija..
Papildyta:
ai va Juste-G pasisiūlė, aš tada sąrašą sudaryčiau

Rittule jei tusakaisi tai ir aš su tavim 2kg
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 29, 22:19)
Kaip užkeikta, koki dydy begaminu, vistiek 37.  doh.gif Pernelyg gerai ta BG traukiasi

Begemotam iš karšinio daryk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 30, 00:42)
Begemotam iš karšinio daryk biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 11 29, 16:30)
Ačiū žolia smile.gif vieną norą jau išbraukiau smile.gif

Nu tai gal neišbrauk ax.gif Ji gera vilna, kaip ir kitos, tik su šviesiom nepatartina maišyti. 4u.gif Geriau vienspalves velti.

QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 29, 17:18)
Ronet
Kaip tai raukšlėtas paviršius? Lygut lygutėlis.... pas mane visos tapkes iki šioliš BG sluoksnos buvo smile.gif

Man irgi susiraukšlėja tada, kai storesniais sluoksniukais kloju smile.gif . O kai labai plonai sluoksniuojasi, tada viskas lygut lygutėliai.
Atsakyti
Žolia, reikia kažkaip savo norus apkarpyti smile.gif Rudų spalvų turiu kelto atspalvių natūralių, tai kavą išmesti pagalvojus visai galima, bet dar pažiūrėsiu kaip susidėliosiu galutiniame variante smile.gif

Kas dėl to raukšlėjimosi, na nesakau, kad gilios raukšlės išvagoja, paviršius toks kaip manais pabarstytas, bet gal dėl to, kad dažniausiai maišau skirtingų storių sluoksnas, į vidų dedu natūralią, išorėje dažytą, gal tas faktūrų maišymas kiek kitaip duoda vilnelei susitraukinėti. Dėlioju plonučiais sluoksniais pado pusėje sudėlioju 14, viršutinėje 12 sluoksniukų smile.gif
Atsakyti
oho kiek laiko atima vien išdeliojimas wacko.gif
Atsakyti
linada, užima smile.gif bet kai dėlioju du viename, pavartydama, dedu 4+4 balta+4 spalvota, apačioje dar +2, tada kažkaip gražiai ir labai lygiai susikloja, kraštukai lygučiai, užsilanksto irgi labai lengvai. Na aš taip darau, storinti sluoksniukų nesinori, nes vėl naujai atidirbti reiktų smile.gif prie tokio dėliojimo jau įpratau, tai ne tiek ir laiko užima.
ploni sluokniukai idealiai sutraukia nepaklusnų karšinį maišant su bg sluoksna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 30 lapkričio 2011 - 08:37