Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Juste-G @ 2011 11 29, 15:09)
Tai gal tu galetum uzsiimti susirasinejimu su Katia? wink.gif

Galiu, rusų dar nepamiršau;)
Atsakyti
Juste, buvo nemažai bg vilnelės aptarimų smile.gif Man tai visa sluoksna veliasi gerai, greitai sukimba, susitraukia, minusas gal tas, kad viršus gaunasi truputį raukšlėtas, ne toks glotnutis kaip tarkim vien iš karšinio veliant. Kai kurios dažytos spalvos kočiojant paleidžia šiek tiek spalvos, bet kartu veliamos baltos vilnos nenudažo. Jei darant šlepetes du viename, spalvos pasimaišo ir išlenda į viršų kitoje pusėje, man asmeniškai tas perimaišymas nekenkia smile.gif Kraštukus gražiai užtrinti nuvėlus šlepetes iš BG sluoksnos reikalas sudėtingesnis, sunku su jais, pasipučia ir nenori užsivelti smile.gif
Balta natūrali sluoksna, veliasi irgi labai gerai, susivelia iki plytos kietumo, bet kai išdžiūsta kažkaip pasipučia ir suminkštėja. Pieno baltumo sluoksna ji iš tiesų pieno baltumo, tokia gelsva ir nuotraukose nelabai gražiai atrodo, nebent maišans u kokia nors natūralia rusva ar ruda, tas baltumas visai pusėtinai atrodo.

BG vilna storoka, tai labiausiai tinka tvirtiems vėlinukams, šlepetės pats tas smile.gif
Dėvėjimuisi labai atspari vilna. Šlepetės tvirtos ir patvarios.

Dažytas karšinys iš pradžių stipriai pučiasi, bet paskui viskas su juo irgi gerai gaunasi.

Tiek mano pastebėjimų smile.gif

Juste Jūsų kažkoks atavars keistas, gal tik pas mane taip rodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 29 lapkričio 2011 - 15:40
QUOTE(Ronet @ 2011 11 29, 16:38)
Juste, buvo nemažai bg vilnelės aptarimų smile.gif

Ačiū, bandysiu susisteminti, manau bus naudinga renkantis vilną iš BG.
Papildyta:
QUOTE(Ronet @ 2011 11 29, 16:38)
Juste Jūsų kažkoks atavars keistas, gal tik pas mane taip rodo  g.gif

O ka rodo?
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 11 29, 15:18)
Stewie, kiek gėlių  bigsmile.gif ale katiniukaui tai šilta  biggrin.gif

Ačiū biggrin.gif , vasarą kapstausi su gyvom, o vat žiemą su vilnonėm. O jau ta mano senutė "padriužkė" tai dievina villną lotuliukas.gif tik ir laukia kada išsitrauksiu maišus, o ne tai pati lupa spintos duris.
Atsakyti
gal kam sulčių biggrin.gif
pažiūriu pažiūriu ir vis ne ten cituoti paspaudžiu, taip ir temoj atsirandu wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultys: 29 lapkričio 2011 - 15:54
jei užsakinėtumėt po savaitėlės tai prisidėčiau prie užsakymo kokiais 2 kg taipogi.
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 11 29, 15:18)

Žolia, bet juk reikia ciklameno, pagalvokite , juk reikia, a?  rolleyes.gif
Noriu oranžinės, ciklameno, žalio obuolio ir gal kavos ir zinoma natūralios

Reikia reikia man ciklameno, labai reikiaaa tongue.gif Dėl kavos BG siūlyčiau pagalvot, nebent velsit vienspalves. Per šviesesnes žiauriai persivelia plaukas. Kitos spalvos kažkaip normaliai, o ta kofe mane išgąsdino. O ir šlepetės nuveltos tebelaukia pirkėjo. Ir visa kofe vilna tebestovi.
Atsakyti
Ačiū žolia smile.gif vieną norą jau išbraukiau smile.gif
Ciklameno labai gražiai spalvytė atrodo, jau praėjusį kartą svyravau ciklameną ar alyvinę, alyvinė nugalėjo, o svorio, tai buvo jau užtektinai biggrin.gif Ačiū Ragnėlei, kad ji taip talpiai visas spalvytes subintavo, kad visai padoriai atrodė visas kiekis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 29 lapkričio 2011 - 16:32
Ronet

Kaip tai raukšlėtas paviršius? Lygut lygutėlis.... pas mane visos tapkes iki šioliš BG sluoksnos buvo smile.gif
Atsakyti
Net neisivaizduojat kokia sloga turiu, net bijau pasilenkti i prieki, jei nelaikau nosinės ties nosim. O tiek darbu darbeliu numatyta buvo nuveikti doh.gif . Bet viena poilsio diena nepakenks ax.gif
Atsakyti
Katinyti, sveik 4u.gif

Merginos, pačios šviežiausios naujienos iš Katios:

К сожалению мы пока не успели накрасить дымчатый и закончился красный топс.
Остальные цвета топса в наличии. Также появился натуральный белый топс 26 микрон. В наличии любимый Вами натуральный серый топс.
Atsakyti
gal butu galima suzinoti apytiksliai kiek gaunasi 1 kg vilnos BG, cia jau su visiais atsiuntimais rolleyes.gif ?
Atsakyti