Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(linada @ 2011 11 29, 15:27)
Rittule - puikiai thumbup.gif: drugeliai siuvinėti? - labai švelnūs tapukai wub.gif o juostelė tikrai puošia bačiukus -šiuo atveju klientės įgeidžiai pasitarnavo wink.gif

Drugeliai privelti, o juostelė gal ir neblogai, bet be jos man gražiau žiūrėjosi. Tiesiog moteriškė nusizosino nuo kitų mano tapukų, kur jie tikrai derėjo labiau mano subjektyvia nuomone smile.gif

Na viskas, mažė liuliukų, mama nuo kompo prie tapkiukų pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 29 lapkričio 2011 - 14:37
QUOTE(Ronet @ 2011 11 29, 14:28)
Praėjusį kartą nemažai buvo užsisakiusių melanžinę sluoksną, ar bandėte iš jos velti? Įdomu koks gaunasi efektas  smile.gif

Man ji labai patiko, va čia viršus iš jos, tik vidinė lietuviškoji galkiek pašviesino ir išorę:
user posted image

Užsakyti ir pasusirašinėti su bulgarija tai nieko baisaus,nu bet tie skaičiavimai tai užmuša doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 29, 15:35)

Užsakyti ir pasusirašinėti su bulgarija tai nieko baisaus,nu bet tie skaičiavimai tai užmuša doh.gif  biggrin.gif

Tai galiu aš imtis skaičiavimo, kai bus sudarytas sąrašas su kiekiais, kažkaip pasiilgau protinio darbo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 29, 15:35)
Užsakyti ir pasusirašinėti su bulgarija tai nieko baisaus,nu bet tie skaičiavimai tai užmuša doh.gif  biggrin.gif

ania? biggrin.gif biggrin.gif nu nieko, gal kaip nors, visgi pagrindinė profesija..
Papildyta:

QUOTE(Juste-G @ 2011 11 29, 15:38)
Tai galiu aš imtis skaičiavimo, kai bus sudarytas sąrašas su kiekiais, kažkaip pasiilgau protinio darbo  blush2.gif

ai va Juste-G pasisiūlė, aš tada sąrašą sudaryčiau
Atsakyti
Raganėle, graži melenžinė smile.gif širdutės wub.gif
BG sluoksna man kaip sutraukiamasis lietuviško karšinio priedas, superiniai sutraukia, kai dedu sluoksniukais sluoksną ir karšinį, labai lengvai veliasi. Net šiek tiek baisu vieną karšinį velti smile.gif
Lietuviškas natūralus karšinys, tai taip šeriasi akuotai doh.gif , bet ir jis man patinka, baigtas nupešu su pirštais ir thumbup.gif
Kai bg dedu vidun net suuuuuunnnnkiai besiveliantį dažytą karšinį pritraukia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 29 lapkričio 2011 - 14:47
QUOTE(Rittule @ 2011 11 29, 11:58)
Sveikos  mirksiukas.gif

Pasirodau su paskutiniais darbeliais mažiesiems:

labai labai grazus, mazutems kojytems wub.gif
Atsakyti
Merginos, stoju į eilę BG sluoksnai. Mano būtų 2kg.
Nežinau kaip galėčiau prisidėti, bet jei duosit darbo, tai stengsiuos;).
Turiu Pay Palą, bet Katia parašė, kad atsiskaitant ja ima 3,9proc.sad.gif
Buvau užsisakiusi melanžo, tai veliasi puikiai, įdedu pavyzdukąwink.gif

http://public.fotki....s/dsc07976.html
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 11 29, 16:03)
Merginos, stoju į eilę BG sluoksnai. Mano būtų 2kg.
Nežinau kaip galėčiau prisidėti, bet jei duosit darbo, tai stengsiuos;).
Turiu Pay Palą, bet Katia parašė, kad atsiskaitant ja ima 3,9proc.sad.gif

Tai gal tu galetum uzsiimti susirasinejimu su Katia? wink.gif
Atsakyti
Rittule, labai gražučiai wub.gif , tverkingi 4u.gif

QUOTE(linada @ 2011 11 29, 14:27)
išvėliau 6 metų atsargas. striokas ir toks...nesaugumo jausmas biggrin.gif kad prireikus galiu nerasti reikiamos spalvos vilnos....noriu dar ir dar ir dar

Va va ir man tas pats jausmas, nors turiu tos vilnos. Tik BG ciklamenas baigiasi verysad.gif

QUOTE(Ronet @ 2011 11 29, 14:28)

Vėlimas tokia baisi liga, atrodo yra tos vilnos, bet norisi dar ir dar, baisu  doh.gif  Vos vos atsilaikiau

drinks_cheers.gif , aš dabar vos atsilaikau, kai organizuotis pradedat tongue.gif
Atsakyti
Pagalvojau, kad gal mums reiktu keliauti i BG tema ax.gif
Atsakyti
Stewie, kiek gėlių bigsmile.gif ale katiniukaui tai šilta biggrin.gif

Žolia, bet juk reikia ciklameno, pagalvokite , juk reikia, a? rolleyes.gif
Noriu oranžinės, ciklameno, žalio obuolio ir gal kavos ir zinoma natūralios, baltos bet ne pieno spalvos, o baltos ir gal rusvos, ai nu ir gana, o gal dar pergalvosiu iki sarašo sudarymo ko noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 29 lapkričio 2011 - 15:21
Nezinau ar buvo kurnors vienoj vietoj aptarta BG vilna, bet noretusi kažkaip susisteminti BG vilnos ypatumus, kuriuos ikelciau i BG tema, taigi jeigu galit, kas velet is jos parasykit savo atsiliepimus, apie sluoksna, karsini, dazyta, nedazyta, kaip veliasi, kam labiausiai tinka ax.gif
Atsakyti