[quote=srauni_upe,2011 11 29, 12:03]
dažniausiai tepami skystu latexu. Būna veltinio parduotuvėse, dailės prekės kai kuriose.
Labai dekui uz info
QUOTE(Juste-G @ 2011 11 29, 11:01)
Tai davai merginos organizuojames BG vilnos, visos po truputi organizavimo darbu prisiimkim, kad vienai kuriai nastos daug nesigautu viena pvz, susirasines, kita norinciuju sarasa su kiekiais darys, skaiciuos, kita vilna isdalins ir pan...
Aš irgi norėčiau prisidėti, jei priimtumėte. Aišku iškart daug vilnos neužsakysiu. Bet 1 ar 2 kg bandymams norėčiau prigriebti.
Ritule, man dirželis gražiai žiūrisi. Super bačiukai
QUOTE(Rittule @ 2011 11 29, 10:58)
Sveikos :mirksiukas
Norėčiau prisidėt, duokit pradžiai lengvesnių pareigų nei susirašinėjimas
Norėčiau prisidėt, duokit pradžiai lengvesnių pareigų nei susirašinėjimas
Su Katia susirašiau, tai šiuo metu neturi dymčatyj spalvos, o visa kita turi:).
Pasakykit jūs man - ar veltos piršinės gali būti plonos kaip pergamentas. Pažiūrėjus į šviesą ,,šviečia" kone kiauri lopai
kadabra, s@mi,
jezz, o kaip čia tas užsakymo procesas vyksta: kur pasižiūrėt spalvas, kokiais kiekiais imt, kad nebūtų juokinga? padėkit tundrelei
plonos gali būt, bet jei šviečia atskiri lopai, tai jau ne kas..
QUOTE(stewie @ 2011 11 29, 13:36)
Su Katia susirašiau, tai šiuo metu neturi dymčatyj spalvos, o visa kita turi:).
jezz, o kaip čia tas užsakymo procesas vyksta: kur pasižiūrėt spalvas, kokiais kiekiais imt, kad nebūtų juokinga? padėkit tundrelei
QUOTE(Perfect @ 2011 11 29, 13:55)
Pasakykit jūs man - ar veltos piršinės gali būti plonos kaip pergamentas. Pažiūrėjus į šviesą ,,šviečia" kone kiauri lopai
plonos gali būt, bet jei šviečia atskiri lopai, tai jau ne kas..
Rittule BG vilnelė čia http://www.ecohobby.info/products.html
Gražių šlepečių ir tapukų privėlėte, nebespėju girti, tai visas iš karto Raganėlė fantastiškai atrodo kalne vilnelės, net pavydu į tokį turtą bežiūrint :)Ir juodos šlepetės su rožėmis labai labai
Kurpaliai superiniai prieš pora savaičių ieškojau tokio statybinio apšildymo, bet neradau, parduotuvėje mačiau tik paprasto putoplasto balto... to geltono tik plonyčius lakštus mačiau ir tai tokio formato, kad vėjas nupūstų benešant
Gražių šlepečių ir tapukų privėlėte, nebespėju girti, tai visas iš karto Raganėlė fantastiškai atrodo kalne vilnelės, net pavydu į tokį turtą bežiūrint :)Ir juodos šlepetės su rožėmis labai labai
Kurpaliai superiniai prieš pora savaičių ieškojau tokio statybinio apšildymo, bet neradau, parduotuvėje mačiau tik paprasto putoplasto balto... to geltono tik plonyčius lakštus mačiau ir tai tokio formato, kad vėjas nupūstų benešant
prisijungciau su kokiu 1-2 kg ir as , jeigu priimtumet... man ciklameno prireike
Ritule, nu neapsakoma švelnybė, gražu ir fotografuoji gražiai
Ronet, ačiū už nuorodą
Ar kas labiau patyrusi galėtų apsiimt su užsakymu, aš galėčiau prisidėti su sąrašo sudarymu ir skaičiavimu
Papildyta:
Ar kas labiau patyrusi galėtų apsiimt su užsakymu, aš galėčiau prisidėti su sąrašo sudarymu ir skaičiavimu
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2011 11 29, 15:18)
Ritule, nu neapsakoma švelnybė, gražu ir fotografuoji gražiai
Rittule - puikiai : drugeliai siuvinėti? - labai švelnūs tapukai o juostelė tikrai puošia bačiukus -šiuo atveju klientės įgeidžiai pasitarnavo
aš pasiėmiau dvi Galvas vilnos wow.....ir staiga supratau kad išvėliau 6 metų atsargas. striokas ir toks...nesaugumo jausmas kad prireikus galiu nerasti reikiamos spalvos vilnos....noriu dar ir dar ir dar
aš pasiėmiau dvi Galvas vilnos wow.....ir staiga supratau kad išvėliau 6 metų atsargas. striokas ir toks...nesaugumo jausmas kad prireikus galiu nerasti reikiamos spalvos vilnos....noriu dar ir dar ir dar
Praėjusį kartą nemažai buvo užsisakiusių melanžinę sluoksną, ar bandėte iš jos velti? Įdomu koks gaunasi efektas
Vėlimas tokia baisi liga, atrodo yra tos vilnos, bet norisi dar ir dar, baisu Vos vos atsilaikiau kai Srauni upė užsakinėjo, bet po Raganėlės nuotraukos vėl progresuoti pradėjo Jei kažkas apsiims siuntimą globoti, net jei ne Vilniuje, prisidėsiu su kokiais 3-4 kg. Riba, kurią turiu nusibrėžti
Vėlimas tokia baisi liga, atrodo yra tos vilnos, bet norisi dar ir dar, baisu Vos vos atsilaikiau kai Srauni upė užsakinėjo, bet po Raganėlės nuotraukos vėl progresuoti pradėjo Jei kažkas apsiims siuntimą globoti, net jei ne Vilniuje, prisidėsiu su kokiais 3-4 kg. Riba, kurią turiu nusibrėžti