Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

labas verysad.gif
numirojo mano kompas, pasigaves kazkoki kirmina-virusa...suede visas mano foto ... taip, kad ner foto- ner ir manes... pirma kart pamokyta.,..visam laikui
Atsakyti
Juperi, mastau.gif man kompiuteristas yra sakęs, kad po kompo lūžimo dar kurį laiką galima išsaugot duomenis g.gif Dėl nuotraukų, tai užuojauta verysad.gif

Čia gal mes kokį virusą iš SM gavom, mano kompas buvo numiręs šeštadienį, draugės - sekmadienį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 11 16, 13:06)
Juperi, mastau.gif man kompiuteristas yra sakęs, kad po kompo lūžimo dar kurį laiką galima išsaugot duomenis g.gif  Dėl nuotraukų, tai užuojauta verysad.gif

Čia gal mes kokį virusą iš SM gavom, mano kompas buvo numiręs šeštadienį, draugės - sekmadienį g.gif

jo jooo.. cia is situ "svariu" svetainiu... kompiuteristas sake, kad Delfy, *infected* , aruode, ir panasiuose puslapiuose paspaudus x virusas isisukdavo...
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 11 16, 12:24)
labas verysad.gif
numirojo mano kompas, pasigaves kazkoki kirmina-virusa...suede visas mano foto ... taip, kad ner foto- ner ir manes... pirma kart pamokyta.,..visam laikui

o viešpačiau, nežinau ką daryčiau, jei taip man nutiktų...
Aš aišku kaiką į išorinį HD keliuos, bet taip ūna nėr laiko niekam. Reiks gal prisėst tą padaryt...
Papildyta:
ta roga ijunvgiau praskenavimą

Papildyta:
QUOTE(Juperi @ 2011 11 16, 13:20)
jo jooo.. cia is situ "svariu" svetainiu... kompiuteristas sake, kad Delfy, *infected* , aruode,  ir panasiuose puslapiuose paspaudus x virusas isisukdavo...

kokį x? unsure.gif
Papildyta:
nors šiaip pas mane antivirusinė būna pagauna trojanus, nors nemokama avg... bet kaip kada
Atsakyti
oi, Juperi, ne kas. gaila uzfiksuotu akimirku console.gif vienam mano kompe Nortonas sugaude, o kitam buvo usluzes, bet sudejau nauja antivirusine -isvale.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 16, 11:59)

Tai šiaip galėtumėt bg kartu su Selma pirkt. Ji iš Zarasų, tai čia šalia eveik gi.

Šelma su malonumu jungtusi bigsmile.gif Juste, moki pa ruski rašyt?

QUOTE(Juperi @ 2011 11 16, 13:24)

Ojej unsure.gif Gerai, kad savaitgalį buvau išvažiavus, daug kas SM virusiuku buvo apdovanotas bash.gif:

Atsakyti
Šelma, tame ir beda, kad nemoku blush2.gif o kažin dviem kooperuojantis jau apsimoka siuntimas?
Atsakyti
QUOTE(Juste-G @ 2011 11 16, 16:53)
Šelma, tame ir beda, kad nemoku  blush2.gif o kažin dviem kooperuojantis jau apsimoka siuntimas?

Merginos pa ruskam as moku:) g.gif
Atsakyti
Ach vat kame reikalas, štai kodėl savaitgalį mano antivirusinė Avast pareiškė man, kad pagavo kažkokį virusą. Dideliausią pranešimą išmetė ant ekrano.

Šelma, jei siųsit vilnelės iš BG prisidėsiu su keliais kg, besotė geros vilnos atžvilgiu esu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 16 lapkričio 2011 - 15:43
Tai, Karalyste, pabusi musu organizatoriumi? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juste-G @ 2011 11 16, 14:53)
Šelma, tame ir beda, kad nemoku  blush2.gif o kažin dviem kooperuojantis jau apsimoka siuntimas?

Jekaterina angliškai puikiai moka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juste-G @ 2011 11 16, 15:53)
o kažin dviem kooperuojantis jau apsimoka siuntimas?

Merginos, kiek kilų reikia imti mažiausiai, kad apsimokėtu?

QUOTE(karalyste @ 2011 11 16, 16:09)
Merginos pa ruskam as moku:)  g.gif

Jungsies bigsmile.gif

QUOTE(Ronet @ 2011 11 16, 16:27)

Šelma, jei siųsit vilnelės iš BG prisidėsiu su keliais kg, besotė geros vilnos atžvilgiu esu 

biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 16, 17:13)
Jekaterina angliškai puikiai moka smile.gif

Aš ne blush2.gif
Atsakyti