norisi pasidžiaugti rezultatu. mažutės, į ranką telpančios
dar žadu pasiuvinėti.
su įsimylėtom garbanėlėm ir šilku . vidun dėjau BG šilką. per visą pėdutės ilgį, kulnam, pirštuka užleisdama. per tankus, neprisivėlė, siuvau, neprisivėlė tiksliau prisivėlė, bet ne taip kaip norėjosi. nestipriai.
dienos kaip tik fotografavimui
nu smagio smagios. O ten tie skuduriai ir bus viduj?
šilkas ten - šilkas
jei nešiojimo metu labai atsiknos - išplėšiu. kol kas nieko.
jei nešiojimo metu labai atsiknos - išplėšiu. kol kas nieko.
QUOTE(linada @ 2011 11 27, 14:31)
o nuo kojytės mažos nekrenta? Mano kuo mažesnis vaikas,tuo didesnio užkulnio reikia
Gražiai garbanėlės atrodo
Aš vien pasikartojimus bedarau prieš Kalėdas, nieko naujo, tai tokias ir parodysiu ryt išskris:
užkulnis normalus. foto nesimato
o kaip tavasis kaučiukinis padas?kaip nešiojasi? kuo pritvirtini?
tikriausiai didžiai nepadoru klausti kur jų įsigijai
Ale raganėle kokios išpuoselėtos ir tos rožės tokios subtilios, stilizuotos
Dėkui srauni upe, o jau roželės ne mano valioj - kaip vilna gijas sutraukia, tokios ir būna
Nešiojasi puikiai,pačias pirmas paklijuotas tampau kasdien nuo atsibudimo iki nakties ir po namus ir po kiemą pritvirtinau klijais, įsigijau parduotuvėj, kurią radau google.lt
QUOTE(linada @ 2011 11 27, 14:52)
užkulnis normalus. foto nesimato
Nešiojasi puikiai,pačias pirmas paklijuotas tampau kasdien nuo atsibudimo iki nakties ir po namus ir po kiemą pritvirtinau klijais, įsigijau parduotuvėj, kurią radau google.lt
QUOTE(raganele @ 2011 11 27, 15:45)
Aš vien pasikartojimus bedarau prieš Kalėdas, nieko naujo, tai tokias ir parodysiu ryt išskris:
nu labai labai idealios!
QUOTE(kadabra @ 2011 11 26, 11:34)
Labas rytas,
o jau kokios gražuolės kelis kart grįžau pažiūrėti
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2011 11 26, 16:03)
Aš irgi jau turiu GALVĄ Bulaukiux atvežė į mano pakraštį-važiavo pas tėvus. Gaila, mažius jos labai neramus, tai pabendraut tik kelias minutes galėjom.
aga, gaila. nekompaneiskas jis visai ir dar pavydukas, mamos visiems pavydi dar dantis augina, tai visai be nuotaikos labai smagu buvo susitikti lauksim kito karto
QUOTE(raganele @ 2011 11 27, 16:25)
....... įsigijau parduotuvėj, kurią radau google.lt
QUOTE(raganele @ 2011 11 27, 15:45)
aina sau, kokios elegantiškos o čia jos juodos ar tamsiai rudos?
Kaip graziai isformuojate slepetes, batuko kulna? Bandziau siandien velti sau aukstesniu auliuku, tai uzbaigiau ant savo kojos, bet planuoju nuvelt ir vyrui, tai neprasysiu gi,kad kojos paskolintu Kur gaunate kurpaliu? Gal pacios kaip nors ka nors pasigaminate? Kazkada seniau esu bandziusi ir nuveliau pora maziuku batuku dar negimusiam savo mazyliui,tai irgi nekaip su kulnu sekesi.