Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

norisi pasidžiaugti rezultatu. mažutės, į ranką telpančios wub.gif

user posted image

dar žadu pasiuvinėti.
su įsimylėtom garbanėlėm ir šilku . vidun dėjau BG šilką. per visą pėdutės ilgį, kulnam, pirštuka užleisdama. per tankus, neprisivėlė, siuvau, neprisivėlė smile.gif tiksliau prisivėlė, bet ne taip kaip norėjosi. nestipriai.

dienos kaip tik fotografavimui blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 27 lapkričio 2011 - 14:01
nu smagio smagios. O ten tie skuduriai ir bus viduj?
Atsakyti
šilkas ten - šilkas laugh.gif
jei nešiojimo metu labai atsiknos - išplėšiu. kol kas nieko.
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2011 11 27, 14:31)
šilkas ten - šilkas laugh.gif
jei nešiojimo metu labai atsiknos - išplėšiu. kol kas nieko.

o nuo kojytės mažos nekrenta? Mano kuo mažesnis vaikas,tuo didesnio užkulnio reikia biggrin.gif
Gražiai garbanėlės atrodo smile.gif

Aš vien pasikartojimus bedarau prieš Kalėdas, nieko naujo, tai tokias ir parodysiu biggrin.gif ryt išskris:
user posted image
Atsakyti
užkulnis normalus. foto nesimato wink.gif
o kaip tavasis kaučiukinis padas?kaip nešiojasi? kuo pritvirtini?
tikriausiai didžiai nepadoru klausti kur jų įsigijai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 27 lapkričio 2011 - 14:53
Ale raganėle kokios išpuoselėtos smile.gif wub.gif ir tos rožės tokios subtilios, stilizuotos wub.gif
Atsakyti
Dėkui srauni upe, o jau roželės ne mano valioj - kaip vilna gijas sutraukia, tokios ir būna biggrin.gif

QUOTE(linada @ 2011 11 27, 14:52)
užkulnis normalus. foto nesimato wink.gif
o kaip tavasis kaučiukinis padas?kaip nešiojasi? kuo pritvirtini?
tikriausiai didžiai nepadoru klausti kur jų įsigijai wink.gif

Nešiojasi puikiai,pačias pirmas paklijuotas tampau kasdien nuo atsibudimo iki nakties ir po namus ir po kiemą smile.gif pritvirtinau klijais, įsigijau parduotuvėj, kurią radau google.lt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 27, 15:45)
Aš vien pasikartojimus bedarau prieš Kalėdas, nieko naujo, tai tokias ir parodysiu biggrin.gif ryt išskris:

nu labai labai 4u.gif idealios!
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 11 26, 11:34)
Labas rytas,

o jau kokios gražuolės wub.gif kelis kart grįžau pažiūrėti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2011 11 26, 16:03)

Aš irgi jau turiu GALVĄ thumbup.gif  Bulaukiux atvežė į mano pakraštį-važiavo pas tėvus. Gaila, mažius jos labai neramus, tai pabendraut  tik kelias minutes galėjom.

aga, gaila. nekompaneiskas jis visai schmoll.gif ir dar pavydukas, mamos visiems pavydi blush2.gif dar dantis augina, tai visai be nuotaikos smile.gif labai smagu buvo susitikti thumbup.gif lauksim kito karto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 27, 16:25)
....... įsigijau parduotuvėj, kurią radau google.lt tongue.gif

dry.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 27, 15:45)

aina sau, kokios elegantiškos wub.gif o čia jos juodos ar tamsiai rudos?
Atsakyti
Kaip graziai isformuojate slepetes, batuko kulna? Bandziau siandien velti sau aukstesniu auliuku, tai uzbaigiau ant savo kojos, bet planuoju nuvelt ir vyrui, tai neprasysiu gi,kad kojos paskolintu biggrin.gif Kur gaunate kurpaliu? Gal pacios kaip nors ka nors pasigaminate? Kazkada seniau esu bandziusi ir nuveliau pora maziuku batuku dar negimusiam savo mazyliui,tai irgi nekaip su kulnu sekesi.
Atsakyti