Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(kadabra @ 2011 11 26, 11:52)
Juperi, turi ir tu tokios  4u.gif

nuuu netokia balta, dievaz.... va ir paskutinioji-ji man gal gelsva... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 11 26, 12:35)
nuuu netokia balta, dievaz.... va ir paskutinioji-ji man gal gelsva... g.gif

sakiau photoshopas biggrin.gif pas mane irgi gelsva, va su šitomis atsitiko analogiškas atvejis - turėjo nebūti atskirai spalvos. Foto koreguoju tik tiek, kad subalansuoju baltą, čia fono kartonas baltas, gal kiek šviesos mažai:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 26 lapkričio 2011 - 12:42
pas mane kita partija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 11 26, 12:43)
pas mane kita partija  biggrin.gif

kiba biggrin.gif
Šiandien matyt taip ir neprašvis, šliaužiu dar kavos, net nesivelia tokiu oru
Atsakyti
Kaune saule zeme ritinejasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 11 26, 12:48)
Kaune saule zeme ritinejasi  smile.gif

ir uz ka cia jums tokie bonusai?? g.gif
pas mus ryte dar ir nulijo...ir vejuota sad.gif
Atsakyti
Kadabra, kokios patrauklios gavosi. wub.gif Tas siuvinėjimas savo priduoda. Mačiau tavo dienorašty baltas-tikros gražuolės wub.gif
Raganėle, tavo klumpikės kaip visada- thumbup.gif
Linada, labai gražiiai tos spalvos persimaišė thumbup.gif Kodėl sakai, kad pardavimui nepriaugai? Žiūrėk, greit ir peraugti gali biggrin.gif O gal tu lauki, kol tiesiai į ETSY mirksiukas.gif

Aš irgi jau turiu GALVĄ thumbup.gif Bulaukiux atvežė į mano pakraštį-važiavo pas tėvus. Gaila, mažius jos labai neramus, tai pabendraut tik kelias minutes galėjom.
Atsakyti
Zollia, dekui 4u.gif
Tas baltas moteris uzsisake kaip vestuvines, zadejo/pazadejo nuotraukas atsiusti. Siunciau i JAV DHL pagalba, smagu buvo stebeti kaip per kelias dienas siuntinys keliavo - tiesiog nerealu pagal paprastu siuntiniu keliavimo laika.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 11 26, 15:03)
Linada, labai gražiiai tos spalvos persimaišė  thumbup.gif  Kodėl sakai, kad pardavimui nepriaugai? Žiūrėk, greit ir peraugti gali biggrin.gif  O gal tu lauki, kol tiesiai į ETSY mirksiukas.gif 

dėkui.
nepriaugau morališkai. labai jau atsakingai jaučiuosi ir baisingai dėl visko pergyvenčiau. kam man tai smile.gif
Atsakyti
Linada, gražūs tapukai 4u.gif
Atsakyti
Raganėle, gražūs tapai smile.gif

Ale aš eilinį kart supratau, kad paprasti žmonės nė velnio apie tą veltinį nesupranta... ir kokybiško nuo nekokybiško nelabai skiria...
Papildyta:
QUOTE(linada @ 2011 11 26, 18:43)
dėkui.
nepriaugau morališkai. labai jau atsakingai jaučiuosi ir baisingai dėl visko pergyvenčiau. kam man tai  smile.gif

Kai bus laikas pati pajausi. Svarbiausia eit teisinga linkme r progresuoti. Kas aišku bet kokiam darbui svarbu..
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 26, 21:37)
Kai bus laikas pati pajausi. Svarbiausia eit teisinga linkme r progresuoti. Kas aišku bet kokiam darbui svarbu..

manau nebus to laiko wink.gif aš didžiulį kaifą jaučiu gamindama saviems. dar duag jų be tapkių liko wink.gif aš kažkada savo darbelius, ne tapkes,parduodavau. mečiau kai tai ėmė slėgti. o slėgė labai. nes veltinis tapo darbu, o nebe malonumu.

šiandiena išbandžiau ausyčių šabloną mažiukei. wub.gif atsiprašau, kad sakaiu, kad vaikams nemėgstu velti ir nevelsiu...melavau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 26 lapkričio 2011 - 21:42