Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

koks grozis wub.gif
Atsakyti
Kadabra, dailios labai 4u.gif .

Raganėle, nors ne pagyroms įkėlei savo tapkutes (o gal kaip tik joms smile.gif mirksiukas.gif ), bet vis tiek pagirsiu, labai gražu. O gal gerai, kad persimuša ta vilna per baltą, praktiškiau, iš kart truputį purvinoka tongue.gif

Man gražu ir kai nepersimuša, ir kai persimuša (ypač viduj, išorėj gal ir nelabai tas persimušimas būtų gražu) smile.gif
Atsakyti
dekui 4u.gif
Man persimusimas- grazu, tiek viduje, tiek isoreje.
Atsakyti
Man nelabai kai persimuša per baltą, atrodo purvina. Turiu vienas persimušusias auksiniu pūkeliu, ten tai gražu, vis dar nepadovanojau savininkui, reiks nufotkint biggrin.gif

Besijuokianti,pagyros dar niekam nepakenkė, dėkui biggrin.gif norėjau parodyt,kad net su šita vilna nepasiekiu tokio baltumo efekto... Man gražu viduj balta, bet ji būtinai persimaišo.
Atsakyti
Kadabra, to paties norejau klaust-kas per balta vilna??? jau toookia balta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 11 26, 12:43)
Kadabra, to paties norejau klaust-kas per balta vilna??? jau toookia balta thumbup.gif

Juperi, turi ir tu tokios 4u.gif
Atsakyti
kadabra - tikros abra kadabra thumbup.gif: be magijos nepseita smile.gif

mano blizgiosios. is kokios 3 rūšių vilnos likučių. viena jų - woolo juoda su žėručiu maišyta. bet žėručio dėjau ant viršaus papildomai. nepatiko, nes kažkaip sunkiai iš pradžių kibo. gal per dideliais pluoštais dėjau. nes daug ir nuktrito, bet prikibęs tai gerai įsivėlė ir subtiliai blizga
user posted image

user posted image

vaikiškosios
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2011 11 26, 12:58)
kadabra - tikros abra kadabra thumbup.gif: be magijos nepseita smile.gif

tikrai, kad ne, kur jau tongue.gif 4u.gif
padukai linijuoti kokie iskilus, linada, idomu tikriausiai ir ilgiau nesiojasi, ar nenubyra?
Atsakyti
nezinau neisbandyta, bet manau ilgiau nesiosi. tikiuosi
Atsakyti
Dar galiu pasakyti apie ta stebuklinga vilna, kad vėliau iš jos mažai damai skrybeliuka dovanu ir jeigu yra kažkoks išplonėjimas, na ne skylė, bet tik truputi persišvietimas tai drasiai ja galima kloti ir jau ant pavelto veltinio. Tada galvojau jau amen skrybeliukui , nes nuslydo kraštas ir gavosi išplonėjimas, o pasirodo prikibo ta vilna kaip koks stebuklas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Jau su kita būtu taip nesigave ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 11 26, 12:15)
Dar galiu pasakyti apie ta stebuklinga vilna, kad vėliau  iš jos mažai damai skrybeliuka dovanu ir jeigu yra kažkoks išplonėjimas, na ne skylė, bet tik truputi persišvietimas tai drasiai ja galima kloti ir jau ant  pavelto veltinio. Tada galvojau jau amen skrybeliukui , nes nuslydo kraštas ir gavosi išplonėjimas, o pasirodo prikibo ta vilna kaip koks stebuklas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .Jau su kita būtu taip nesigave  ax.gif .

smagiai smile.gif o gal dažei nuveltą ar vilną, jei skrybėliukui tąją naudojai? Man vis rūpi subandyti dažymą g.gif bet pas mane tiek rūpėjimų, kad tuoj visai neliks laiko pamiegot per parą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 26, 13:26)
bet pas mane tiek rūpėjimų, kad tuoj visai neliks laiko pamiegot per parą doh.gif

o as galvojau, kad tokiam dalykui kaip miegui, laiko tu seniai neturi tongue.gif
Atsakyti