Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Tai gal taip intensyviai bandydama be apsaugu ir iki 80 nebetrauksi ax.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 11 25, 23:55)
Tai gal taip intensyviai bandydama be apsaugu ir iki 80 nebetrauksi  ax.gif  lotuliukas.gif .

liuosiai datrauksiu ir tada man jokie slidūs lateksai bus ne motais - busiu super bobutė biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

user posted image
Atsakyti
Oi, kokios gražutės thumbup.gif
Atsakyti
Aha, nerealybės wub.gif Baltą tai arba atskirai vėlei ir įdėjai arba photoshopas lotuliukas.gif man niekaip neišlieka nepersimušę vilnos viena per kitą.
Atsakyti
gražuolės smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
dekui, merginos 4u.gif
Raganele, tu turi tokios pacios vilnos (dangek), as jau jai juokais daviau pavadinima 2in1, todel, kad gali be jokiu pastangu, be jokiu sablonu suvelti toki modeli, na ji tiesiog nekimba man su kitom vilnom. Cia turejo buti vienasluoksniai laiveliai be jokiu siuvinejimu, ale gavosi 2in1, nes tiesiog krastai nesukibo biggrin.gif . Ir pasakyk tu kam nors - nepatikes.
Atsakyti
aaaa, tiksliai biggrin.gif man irgi yra gavęsi su šita tokie bajeriai, o dar su klumpėm ji pasielgė atvirkščiai - traukėsi stipriau nei viršus ir gavosi baltas kraštas žemiau nei išorinis rudas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 26 lapkričio 2011 - 11:07
QUOTE(raganele @ 2011 11 26, 12:06)
aaaa, tiksliai biggrin.gif man irgi yra gavęsi su šita tokie bajeriai, o dar su klumpėm ji pasielgė atvirkščiai - traukėsi stipriau nei viršus ir gavosi baltas kraštas žemiau nei išorinis rudas.

taip taip ir tai esu apturejus, bet si vilna labai ideali veliant koki plonyti daikciuka ar drabuzeli.
Atsakyti
Hm, bet pažiūrėjau - vistiek rudi plaukai persimušę, va šitų vidus iš tos vilnos:
user posted image
Gal persimušė pas mane tik tie šiurkštybės akuotai, čia lietuviška viršutinė
Atsakyti
siaip tai nei vienai fotkei nenaudojus as photoshopo, matyt bijau i lankas nubrist tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 11 26, 11:09)
taip taip ir tai esu apturejus, bet si vilna labai ideali veliant koki plonyti daikciuka ar drabuzeli.

tiesa, Majos sarafaniukas minkštutis iš jos,o ir kombeziukus kai veliu vidinę pusę ant marlės baltą iš šitos dedu - minkšti labai veltinukai gaunasi,pats tas tokiem reikalam.
Atsakyti