Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 25, 18:59)
Pas mus fantazija plati, mes is karto tapkes ant ranku isivaizduojam 4u.gif .

žinai, mūsų vilna jau kažkur prie lietuvos, o pinigai pas mane... įdomūs man jie smile.gif
Atsakyti
Aha, įdomiai.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultys: 25 lapkričio 2011 - 21:33
kuri cia sulciu uzsisaket? g.gif
Atsakyti
gal neuzsake, bet pacios reklamuojasi...vietoj vyno biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(karalyste @ 2011 11 25, 18:04)
Zinai Mole vadinas as naivuole ir dydziosios raides pasimokiau visam laikui , kad nereiki pasiduoti emocijom tokiose dalykuose nes pilna manikuliatoriu  doh.gif  kurie nori pasinaudoti doh.gif

ermitaze maciau veltiniu tarybiniu tu - nu ir ka - 130 lt. o tavieji ranku darbo, individualus ismatavimai, vilna ne kazkokia drozianti kojas......
gal paterorizuok ta bobute - skambink kas diena ir prasyk kad atiduotu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ai sakyk - as persigalvojau, atiduokit lotuliukas.gif negrazu aisku taip, bet...nu ne viskas siam gyvenime grazu rolleyes.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 25, 20:07)
žinai, mūsų vilna jau kažkur prie lietuvos, o pinigai pas mane... įdomūs man jie smile.gif

na as esu girdejusi, kad buna taip kartais uzsakant.
kaip smalsu ta vilnele naujoji, mh...

o tapkes, slysta su regia vistiek, slysta ant parketo tiek ant lakuoto, tiek ant aliejuoto, tiek su regia, tiek be regios, uzsiciklinus as motera hihihi.gif
Atsakyti
šipus turėsi isukinėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 11 25, 22:48)
šipus turėsi isukinėt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kitos išeities nebėra...
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 25, 22:53)
kitos išeities nebėra...

nebėr.... karsta.gif
Atsakyti
Linada, nusivarius po bandymu , turbūt šonus paskaudo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oi neklausk.......o kai pagalvoju kiek dar išbandyt reikės wacko.gif
Atsakyti
trasą padangom, oi ne - pagalvėm apsidėliok
Atsakyti
kai bus 80 tai tikrai- o dabar neeeee, nereikia wink.gif puikiai manevruoju didis.gif
Atsakyti