Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

aš turiu dar ir alpakos - tai jos visai - vėjo perkošiamos smile.gif maniškės plonutės, kaip medžiagėlė, mikronų nežinau.
Atsakyti
merginos siandien tesinys mano istorijos doh.gif doh.gif nu kad galeciau tai jau keikciausi isiutus buvau iki piet iki pazaliavimo ...
Pasukau ryte moteriskiai nekele ragelio...antra kart pasukau pakele na as jau tra ta ta ta kad vaziuoju pirmadieni i Vilniu ir mielai pasiimsiu veltinukus atiduosiu pinigelius ir t.t. bet dar pasakiau kad jau turiu zmoguti su tokia pat kojyte ir is manes pirks tai nereiks man nauju daryti ir t.t. bet tycia zinokit neturiu as dar to zmogaus nes ir net nuotraukeles nedariau veltiniu kazkodel nes jie buvo tiesiog juodi be nieko .ir ka jus manot o jinai man oi aciu siandien dar pagalvojom kad jie mum tinka doh.gif na tai as atsisveikinau ir issisaugojau jos numeri kad nenoriu is jos jokiu uzsakymu isvada ta mano galvoje kad jinai norejo kad as dar pigiau jai pasiulyciau kad tikriausiai mane jog neturiu darbeliu ir tik noriu prakysti veltinius kitokio varianto as nebesugalvojau .Ir visdelto su tokias zmonem geriau nesusidurti ir niekam nelinkeciau
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2011 11 25, 16:50)
Ir visdelto su tokias zmonem geriau nesusidurti ir niekam nelinkeciau

Tai jau tikrai... doh.gif
Atsakyti
Rittule, aš nežinau ar tai tiesa, aš tik taip garsiai galvoju:). O pirštines ir man perkošia, bet jų ir suvėlimas, ir storis visai kitoks.
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 11 25, 10:23)
To  žiugždėjimo, tai ir aš bijočiau. Bet lietuvaitės, tai nerealios, kurpalius ir tuos pasidaro bigsmile.gif

Papildyta:
Pritariu thumbup.gif
Nenusipiginkit mergaitės bigsmile.gif
Kas nori pigiai, tai sakykit tegul pačios pasidaro blink.gif

Karalyste, manau, jei pasakytum, kad atsiimi tapukus ir pinigus sugrąžini, tai sakytų, ai ne, viskas gerai. Ir nebedaryk jai tapukų daugiau.
Papildyta:
Raganėle, belieka tik žavėtis thumbup.gif

Karalyste, žiūrėk, aš juk taip buvau rašius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiaip man pirštinės geriausios tokios megztos dvigubu raštu , kažkaip kur būna tokiais alia tautiniais raštais išmegztos, nors turiu ir veltas, bet tos megztos per didžiausius šalčius net mėtytis sniegu thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 25, 17:07)
Rittule, aš nežinau ar tai tiesa, aš tik taip garsiai galvoju:). O pirštines ir man perkošia, bet jų ir suvėlimas, ir storis visai kitoks.

ir aš noriu garsiai galvoti biggrin.gif storis tai jo, būtų kitas, o suvėlimas kame skirtųsi? nes pirštines tai ohoho kokios mano stipriai suveltos buvo (per didelio šablono pasekmė), mašinos langus gramdydavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 11 25, 18:09)
Karalyste, žiūrėk, aš juk taip buvau rašius lotuliukas.gif

Zinai Mole vadinas as naivuole ir dydziosios raides pasimokiau visam laikui , kad nereiki pasiduoti emocijom tokiose dalykuose nes pilna manikuliatoriu doh.gif kurie nori pasinaudoti doh.gif

Atsakyti
Na, aš pirštinių tokio kietumo kaip tapkių neįsivaizduoju arba bent jau tokių nenorėčiau.
O dėl veltinių į lauką yra dar ir kitas klausimas, karšininiuos veltiniuos pėda gali gigantiškai atrodyt smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2011 11 25, 15:50)
merginos siandien tesinys mano istorijos doh.gif  doh.gif nu kad galeciau tai jau keikciausi isiutus buvau iki piet iki pazaliavimo ...
Pasukau ryte moteriskiai nekele ragelio...antra kart pasukau pakele na as jau tra ta ta ta  kad vaziuoju pirmadieni i Vilniu ir mielai pasiimsiu veltinukus atiduosiu pinigelius ir t.t. bet dar pasakiau kad jau turiu zmoguti su tokia pat kojyte  ir is manes pirks tai nereiks man nauju daryti ir t.t.  bet tycia zinokit neturiu as dar to zmogaus nes ir net nuotraukeles nedariau veltiniu kazkodel nes jie buvo tiesiog juodi be nieko .ir ka jus manot o jinai man oi aciu siandien dar pagalvojom kad jie mum tinka doh.gif  na tai as atsisveikinau ir issisaugojau jos numeri kad nenoriu is jos jokiu uzsakymu isvada ta mano galvoje kad jinai norejo kad as dar pigiau jai pasiulyciau kad tikriausiai mane jog neturiu darbeliu ir tik noriu prakysti veltinius kitokio varianto as nebesugalvojau .Ir visdelto su tokias zmonem geriau nesusidurti ir niekam nelinkeciau

būk geras - ant galvos užlips...
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 25, 17:18)
Na, aš pirštinių tokio kietumo kaip tapkių neįsivaizduoju arba bent jau tokių nenorėčiau.
O dėl veltinių į lauką yra dar ir kitas klausimas, karšininiuos veltiniuos pėda gali gigantiškai atrodyt smile.gif .

faina - ikiši ranką ir negali nieko paimt, sulenkt smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 25, 18:18)

QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 25, 18:58)
faina - ikiši ranką ir negali nieko paimt, sulenkt smile.gif))

ne nu baikit čia išvedinėt biggrin.gif gi rašiau, kad storumas būtų kitas - daugiau mikronų, daugiau sluoksnių, tai tikslinuos, ką turi omeny 'kitas suvėlimas' ax.gif nes pirštines galima labai plonutes nuvelt, o aš savo pirmąsias per stipriai buvau sukočiojus, kietokos, bet ne tapkių kietumo biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 25 lapkričio 2011 - 18:58
Pas mus fantazija plati, mes is karto tapkes ant ranku isivaizduojam 4u.gif .
Atsakyti