Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(linada @ 2011 11 25, 08:24)
mano brolis mano tapkes aplamai vadino "tapkėm žudikėm"  cool.gif nors nešiojo, mėgo, patiko. bet tas slidumas - neišspęsta problema.

ir man asmeniškai cvisuomet veikia faktorius "pati galėčiau pasidaryti".

įtariu, kad ne lateksu tepi padus g.gif Lateksas tikrai neslysta smile.gif

Aš irgi daug ką pati pasidarau- tikra lietuvė lotuliukas.gif

QUOTE(Juperi @ 2011 11 25, 09:03)
gal tu su tuo statybiniu silikonu jas tepi? tas tai girdejus, kad slysta

aš irgi galvoju, kad su silikonu

Vakar Senukuose užmačiau kažkokius kaučiukinius klijus biggrin.gif Lateksas tai irgi kaučiukas biggrin.gif Galvoju-o gal tiktų g.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(žollia @ 2011 11 25, 10:25)
įtariu, kad  ne lateksu tepi padus g.gif  Lateksas tikrai neslysta smile.gif 

Aš irgi daug ką pati pasidarau- tikra lietuvė lotuliukas.gif
aš irgi galvoju, kad su silikonu

Vakar Senukuose užmačiau kažkokius kaučiukinius klijus biggrin.gif  Lateksas tai irgi kaučiukas biggrin.gif  Galvoju-o gal tiktų g.gif

mb jau metai laiko nesioja nusiveltas slepetes (juperi ir besijuokianti mate gyvai), grozio ten ypatingo nera, bet funkcija savo jos atlieka. Tai pirmas jo darbas buvo ir sakyciau, jeigu dar nesuplyso, tai ir vykes, is lietuvisku aviu vilnos. Bet ne ta norejau pasakyti. Lateksu jis netepe (tipo man taupe tongue.gif ), uzsivarvolino silikono sluoksni - laiko kuo puikiausiai, tikrai neslysta. Aisku niekam nepatariu to daryti, tik rasau tam, kad pasakyti, jog neslysta.

Katinyti, man net nepatogu, tavo galva gi pas mane dar. Tu rasyk, jeigu neplanuoji in mano kaima kavos, tai atvesiu i silainius - ten man artimas rajonas 4u.gif
Atsakyti
Vaikiški:
user posted image
user posted image

Tiesą sakant juodi bumbuliukai daug geriau atrodo, bet kažkaip kai vaikui, tai juodų nedrįsau pritaisyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 11 25, 11:15)

Katinyti, man net nepatogu, tavo galva gi pas mane dar. Tu rasyk, jeigu neplanuoji in mano kaima kavos, tai atvesiu i silainius - ten man artimas rajonas  4u.gif

gerai čia persiskaitė lotuliukas.gif

norėčiau pabandyt dukrai "laukinius" veltinius nuvelt, mama vakar atnešė mano vaikystės kaliošus bigsmile.gif uh kokie vintažiniai! biggrin.gif kaip galvojat, geriau gal kokią lietuvišką vilną bandyt, su merino šaltoka jaučiu būtų g.gif g.gif
Papildyta:

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 25, 11:25)
Vaikiški:

fainuoliški ir tvarkingi labai 4u.gif
Atsakyti
Besijuokianti , ir nereikia juodu, melyni cia liuks kaip tinka. Fotkes kokios geros 4u.gif
Kazkieno mazoms pedutems bus labai jauku ir silta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 11 25, 08:53)
* Taip ir nesupratau- lateksuoji ar ne?  g.gif Maniškės tikrai neslysta, nes ir pati, ir dukra nešioja, laksto kaip patrakūs smile.gif. O tepu pilnai visą padą. Šlapių grindų nebandžiau, mes po tokias nevaikštom biggrin.gif

**Čia ne tapkės, čia meno kūriniai  bigsmile.gif

* tai pabandyk ant drėgnų grindų wink.gif grindų neplaunat?
kai pabadysit, tikriausiai pasirodys, kad ne lateksu tepat visos - ir tu ir žollia ir Juperi biggrin.gif ant sausų grindų - tikrai, neslysta ir viskas puikiai
aš ir grindis dažnai plaunu, nes vaikai prilaisto, pritaško, primėto, papila ir panašiai. neslydinėju kiaurą dieną, žinoma, bet užsimiršusi - būna koks kartas mėnesį. todėl su vyresnio amžiaus nerizikuočiau, netgi dėl vieno slystelėjimo per metus. maža ką. grįžo iš lauko kas nors, liko sniego balutė ir prašau - nereikai nė grindų plaut.
man nekliudo slydimas nes pakankamai esu lanksti, stabili ir pan. aš kalbu apie tą savybę senam žmogui. o pavadinimas "tapkės žudikės" irgi ne kasdieninis slaidžiojimas, griuvinėjimas ir pan. kartą paslydo ir skambiai pavadino. bet faktas - paslydo.

***dėl meno kūrinių suprantu,. bet tapkes pažiūri tikriausiai ir minimumą uždirbantys kuriam kad ir koks meno kūrinys yra - tai yra tapkė. va nuo to viskas ir prasideda. vertinimo kriterijus ir tiek. aš gi nesiginčiju kad ne meno kurinys, kad neverta. pabandžiau paanalizuoti, kodėl daug kas stebisi neperka ir paburbuliuoja, todėl kad aplamai nedaug kas gali įpirkti ir nešioti tapkes kaip meno kūrinį. va vaza už tokią kaina - suprantama biggrin.gif . todėl kad ir man tai visų pirma tapkė. meniška, graži, maloni, patogi, bet - tapkė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2011 11 25, 11:33)
* tai pabandyk ant drėgnų grindų wink.gif grindų neplaunat?

jau rašė juperi- limpa ant šlapių 4u.gif kai plaunu grindis, nusiimu šlepetes biggrin.gif
matyt visgi tu ne lateksu tepi lotuliukas.gif o kur pirkai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 11 25, 10:15)
uzsivarvolino silikono sluoksni - laiko kuo puikiausiai, tikrai neslysta. Aisku niekam nepatariu to daryti, tik rasau tam, kad pasakyti, jog neslysta.

ar bandei ant dregnų grindų? ant sausų - tikrai neslysta.
esu išbandžiusi ir silikoną, ir N firmų lateksus. man ant drėgnų grindų slydo viskas. arba mano bute vanduo kažkoks...slidus smile.gif

dėl to en tik seniem žmonėm bet ir leliukam neduočiau lateksuotų. nebent kitas padas - odinukas, kaučiukas ir pan. tų nebandžiau.

besijuokianti - pukūs smile.gif o gumytės mazgelis - vidu? esu dariusi - nepatogu aki viduj, o kitaip nesugalvoju. siūti gal, ne mazgelį daryt.
Papildyta:
QUOTE(Rittule @ 2011 11 25, 10:37)
jau rašė juperi- limpa ant šlapių  4u.gif kai plaunu grindis, nusiimu šlepetes  biggrin.gif
matyt visgi tu ne lateksu tepi  lotuliukas.gif o kur pirkai?  g.gif

o tu bandei?
juperi nerašė, kad limpa ant šlapių. rašė kad limpa. mano irgi limpa...bet ne prie šlapių smile.gif
lateksą pirkau ir iš vokietijos siūstą, ir wool-o pardėj ir meno mūzos pardėj. jokio skirtumo nepamačiau. dabar dar regia reikia pabandyti, ens jos faktūra kita. pabandysiu sūnų pačiūžinti savaitgalį - kaip tik džiūsta jam skirti smile.gif
o kūr jūs perkat? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 25 lapkričio 2011 - 10:45
QUOTE(linada @ 2011 11 25, 11:39)
juperi nerašė, kad limpa ant šlapių. rašė kad limpa. mano irgi limpa...bet ne prie šlapių smile.gif
lateksą pirkau ir iš vokietijos siūstą, ir wool-o pardėj ir meno mūzos pardėj. jokio skirtumo nepamačiau. dabar dar regia reikia pabandyti, ens jos faktūra kita. pabandysiu sūnų pačiūžinti savaitgalį - kaip tik džiūsta jam skirti smile.gif

Aha, ne taip perskaičiau..
Bet iš mano patirties tai limpa prie šlapių. Aišku aš nevaikštau po balas, bet pvz. plaunu dukrai dupcę, pritaškau būna vonioj ant gridų, įlipu taip nemaloniai.. plaunant grindis iš viso nusiimu, nes būna sušlampa padas ir paskui teplioja toliau sėkmingai grindis doh.gif Gal skirtingo šlapumo grindys sakau biggrin.gif aš kadangi prieš tai su siurbliu prasilekiu, tai plaunu vos drėgnu šepečiu ax.gif
O perku Wool'e.
Atsakyti
tai be abejo, jei nusiimi tai kur ten slydinės smile.gif
ir lašiukas gal nieko blogo nepadaro, nei visas pado paviršius patekęs ant drėgnų grindų.
mane sportinis azartas pagavo smile.gif bet matyt kalta mano parketinė danga ir per slidus valduo smile.gif jei tik man vienai slysta smile.gif reikės visą savndeliuką dovaninių tapkių pračiūžinti, patikrinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2011 11 25, 11:50)
tai be abejo, jei nusiimi tai kur ten slydinės smile.gif
ir lašiukas gal nieko blogo nepadaro, nei visas pado paviršius patekęs ant drėgnų grindų.
mane sportinis azartas pagavo smile.gif bet matyt kalta mano parketinė danga ir per slidus valduo smile.gif jei tik man vienai slysta smile.gif reikės visą savndeliuką dovaninių tapkių pračiūžinti, patikrinti smile.gif

gerai biggrin.gif darysiu šiandien eksperimentą, plausiu grindis su tapkėm biggrin.gif
bet šiaip nemėgstu aš vaikščiot per tik išplautą parketą schmoll.gif
Atsakyti
kokie faini mažuliukiniai smile.gif bigsmile.gif

va vaikišųku kurpaliu tai norėčiau...
Atsakyti