QUOTE(Rittule @ 2011 11 25, 08:53)
* Taip ir nesupratau- lateksuoji ar ne?
Maniškės tikrai neslysta, nes ir pati, ir dukra nešioja, laksto kaip patrakūs
. O tepu pilnai visą padą. Šlapių grindų nebandžiau, mes po tokias nevaikštom
**Čia ne tapkės, čia meno kūriniai
* tai pabandyk ant drėgnų grindų
grindų neplaunat?
kai pabadysit, tikriausiai pasirodys, kad ne lateksu tepat visos - ir tu ir žollia ir Juperi
ant sausų grindų - tikrai, neslysta ir viskas puikiai
aš ir grindis dažnai plaunu, nes vaikai prilaisto, pritaško, primėto, papila ir panašiai. neslydinėju kiaurą dieną, žinoma, bet užsimiršusi - būna koks kartas mėnesį. todėl su vyresnio amžiaus nerizikuočiau, netgi dėl vieno slystelėjimo per metus. maža ką. grįžo iš lauko kas nors, liko sniego balutė ir prašau - nereikai nė grindų plaut.
man nekliudo slydimas nes pakankamai esu lanksti, stabili ir pan. aš kalbu apie tą savybę senam žmogui. o pavadinimas "tapkės žudikės" irgi ne kasdieninis slaidžiojimas, griuvinėjimas ir pan. kartą paslydo ir skambiai pavadino. bet faktas - paslydo.
***dėl meno kūrinių suprantu,. bet tapkes pažiūri tikriausiai ir minimumą uždirbantys kuriam kad ir koks meno kūrinys yra - tai yra tapkė. va nuo to viskas ir prasideda. vertinimo kriterijus ir tiek. aš gi nesiginčiju kad ne meno kurinys, kad neverta. pabandžiau paanalizuoti, kodėl daug kas stebisi neperka ir paburbuliuoja, todėl kad aplamai nedaug kas gali įpirkti ir nešioti tapkes kaip meno kūrinį. va vaza už tokią kaina - suprantama
. todėl kad ir man tai visų pirma tapkė. meniška, graži, maloni, patogi, bet - tapkė