Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 15, 20:16)
Man naujas spalvinis derinys smile.gif

Besijuokianti, dailutės. 4u.gif bet tavo kurpaliai tikrai ne iš KURPADO tongue.gif g.gif Ryškiai forma ne ta lotuliukas.gif
Atsakyti
Kurpade yra daugybė visokiausių modelių ir formų. Čia pasiuntinėja mailą su keliais modeliukais, o vietoj - šimtai biggrin.gif jei nori,manau padarys bile kurį.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 15, 22:36)
Kurpade yra daugybė visokiausių modelių ir formų. Čia pasiuntinėja mailą su keliais modeliukais, o vietoj - šimtai  biggrin.gif  jei nori,manau padarys bile kurį.

kai pirksiu tai tik vietoj išsirinkus,kad forma būtų daug maž sava smile.gif

Ir dar pagalvojau kad visgi geriau daryt kurpado nei medinius. Nes medis gali greit suskilt (teoriškai), praktiškai tai reiks trakšt pasiklaust smile.gif
Atsakyti
Merginos, noriu Jūsų patarimo 4u.gif ax.gif
visa savaite giliuose svarstymuose esu, neapsisprendziu kokia vilna tapkėms užsisakyt iš lietuviškų puslapių, sluoksnos kaina kandžiojas, zelandietiškas karšinys nepatvarus, bet jo atspalviu pasirinkimas gan platus palyginus su natūraliu lietuvišku karšiniu, o dažytas lietuviškas karšinys dažniausiai rekomenduojamas tik sausam vėlimui...
Taigi, kolkas apsistojau ties tokiu deriniu: išorėj tapkės zelandietiškas karšinys, o viduj natūralus lietuviškas... ką apie toki derinį galvotumėte jūs?
Atsakyti
Juste, pradžiai geriau nemaišyk, pradėk arba nuo sluoksnos arba nuo zelandietiško karšinio. Gal zelandietiškas yra pats langviausias pradėjimui, visi kiti variantai su kaprizais (plonosios sluoksnos kaprizas tik kaina biggrin.gif ). Na vistiek kurį laiką panešiosi ir zelandietiškas, šiam sezonui šaltajam pakaks, jei neperplonos bus smile.gif o maišyt vėliau - ir traukiasi skirtingos rūšys kitaip ir nekimba kartais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 15 lapkričio 2011 - 23:58
Besijuokianti, labai gražios šlepetės, ir spalvų derinys toks įdomus smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif
Pasakysiu paslaptį, didesnysis dydis darytas ant Kurpado kurpaliaus, nes tokio dydžio neturiu ir Kadabra paskolino savąjį. O mažesnysis darytas ant medinio kurpaliaus.
Man kažkaip atrodo, kad ant kurpaliaus patikrini dydį, keltis ar tinka, o paskui gi sufuormuoji kaip tik nori.
Medinukų (kokius aš ir naudoju) tik vieną privalumą matau, man pas juos iš kart po pirštais yra labai gražus įdubimas, Kurpado kurpaliai lyg ir neturi tokio. Bet Kurpado gal patogesni naudot ir ilgaamžiškesni.
Atsakyti
tai jau ir as ikisiu savo trigrasi, ir, beje, kaip tik po Besijuokiancios posto biggrin.gif
Veliau vyriskas slepetes ant Besijuokiancios mediniu kurpaliu (tep sakant, kai arti gyvenam, tai ir dalinames kuo galim). Man patiko labiau nei maniskiai plastikiniai, forma pati patiko. Pedos islinkimai akivaizdesni, pirstukai i virsu uzsiriete labiau, supinatorius ryskesnis. Zodziu, likau patenkinta.
Nuo kurpaliaus labai daug kas priklauso.
Atsakyti
Labukas, o aš ką pasidariau doh.gif
Susiklojau tapkes vidų iš 21 mkr sluoksnos, o išorę iš karšinio, tai man sluoksna atsisluoksniavo, nors tikrai nebuvau nei suglosčius, nei sušlapinus labai smarkiai tą sluoksną. Negana to, darr po kirpimo , ji labiau traukėsi ir gavosi pirmas sluoksnis žemiau už išorinį g.gif Buvau sluoksną bandžius dėt į vidurį tarp karšinio, tai tada gerai gavos thumbup.gif
Kaip painiai parašiau, kad nė pati nesuprasčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juste-G @ 2011 11 15, 23:19)
Merginos, noriu Jūsų patarimo  4u.gif  ax.gif
visa savaite giliuose svarstymuose esu, neapsisprendziu kokia vilna tapkėms užsisakyt iš lietuviškų puslapių, sluoksnos kaina kandžiojas, zelandietiškas karšinys nepatvarus, bet jo atspalviu pasirinkimas gan platus palyginus su natūraliu lietuvišku karšiniu, o dažytas lietuviškas karšinys dažniausiai rekomenduojamas tik sausam vėlimui...
Taigi, kolkas apsistojau ties tokiu deriniu: išorėj tapkės zelandietiškas karšinys, o viduj natūralus lietuviškas... ką apie toki derinį galvotumėte jūs?

yra tokia parduotuvė kaune kuri prekiauja rusiška vilna. GAl ten ką gero turi.
Skyrelyje apie vilnos pirkimą Dangek yra davus kontaktus.
Jie gali atsiųsti.
Papildyta:
Na tai reiškia, reik paandyt visokių kurpalių, kad suprast kas yra geriau smile.gif

Mole, man ir yra atsisluoksnevę, ir nieko negalėjau padaryt, teko pasiūlyt šiūkškių dėžę...
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 16, 00:57)
Juste, pradžiai geriau nemaišyk, pradėk arba nuo sluoksnos arba nuo zelandietiško karšinio. Gal zelandietiškas yra pats langviausias pradėjimui, visi kiti variantai su kaprizais (plonosios sluoksnos kaprizas tik kaina biggrin.gif ). Na vistiek kurį laiką panešiosi ir zelandietiškas, šiam sezonui šaltajam pakaks, jei neperplonos bus smile.gif o maišyt vėliau - ir traukiasi skirtingos rūšys kitaip ir nekimba kartais.

Pradžia pas mane jau padaryta, esu nuvelus apie 20 poru tapkiu, ir zelandietiska karsini isbandziau ir sluoksna. Lietuviskas karsinys dar neisbandytas, todel ir parupo man ji pamaisyt su zelandietisku, vien tam kad ryskesniu spalvu ir patvaresniu tapkiu galeciau padaryt, bet jeigu sakot, kad nekimba tarpusavy, tai gal nerizikuot... g.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 16, 11:41)
yra tokia parduotuvė kaune kuri prekiauja rusiška vilna. GAl ten ką gero turi.
Skyrelyje apie vilnos pirkimą Dangek yra davus kontaktus.
Jie gali atsiųsti.

Ačiū, reiks pasižiūrėti 4u.gif
Atsakyti
http://www.troitskwool.com/catalog/29/
va tos vilnos tokios. Jie neūtinai viska turi, bet gali orientaciniai naudotis.
Aš pirkau tonkaia (apie 23 gal mic). TAi tapkem velt man ji pasirodė per minkšta. TAi gal gali bandyt polutonkakia (iki 29 mic). Nežinau.
Bet man nėra ji labai jau kokia, tapkem man kolkas idealiausia bg, o kitas dik dekrui naudoju.

Tai šiaip galėtumėt bg kartu su Selma pirkt. Ji iš Zarasų, tai čia šalia eveik gi.
Atsakyti