Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Tikra Ragana ne raganėlė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 24, 22:08)
Tadam!
Pagaminti praktiškai SM online lotuliukas.gif
Kadabra, patikėk, ekstrudinio putplasčio taip lengvai neįveiksi - gerulė medžiaga thumbup.gif tie kur e=parduotuvėse tai atrodo kaip iš paprasto,nes burbuliukai putplasčio matosi.
Nu šiaip papasakosiu, kai išbandysiu, žinoma. Ale galit laisvai drožtis - nesunkus reikalas biggrin.gif

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

reik įsimint putplasčio pavadinimą ir imtis darbo biggrin.gif Nusimato konkurencija rimta kurpadui....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 24 lapkričio 2011 - 22:25
Dėkui už ovacijas bis.gif man pačiai patiko kaip gavos, o pasidaryt nesunku, ypač daug kartų glosčiusioms batukų formas, tik čia glostyt teks plūkliuku ir švitriuku biggrin.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 24, 22:13)
siunčiasi iš eBay

aha ir per paypal atsiskaitinėju - taip patogiau biggrin.gif
Atsakyti
susiklojau tapkes iš lietuviško karšinio, toks minkštas, šviesiai pilkas. iš 38 dydžio, po 3 val kočiojimo jau net 45 koks gavosi, skylė kokia, tai išvis patyliu. ne traukiasi, o tysta. neįsivaizduoju kaip reiks sutraukt. o gal taip ir liks-45 su nėriniu ant šono irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 24, 22:59)
Karalyste apskritai, tai tiek kurie ieško kuo pigiau ir būna patys priekabiausi. Aš už tiek išvis nebūčiau apsiėmus daryt. Galima daryt labdarom, senelių namam, kūdikių  savanoriškai ir už tai nė cento neimt, jei galimybės leidžia. Bet kodėl turi gadintis nuotaiką ir trypti savo savivertę bei gilintis į svetimas problemas, aš nežinau...

Kaip pirštu į akį. Žinok, jei prašo nuolaidos, bus problemų. Grąžint dar negrąžino, bet išsiprašius žemesnės kainos, ohoho koks reikalavimų sąrašas pareidavo..

QUOTE(raganele @ 2011 11 24, 23:08)

numiriau swoon.gif

merginos, gal kuri norėtų keisti su visam arba laikinai Kurpado 38 kurpalių į 37? nu taip reik, taip reik, nespėsiu užsakyt
Papildyta:

ai Karalyste, aš ir atsiimčiau, kaip bebūtų apmaudu. Pamatysi ir piktis greičiau atslėgs, nei nuolat galvodama apie tą moterį ir 'netikusius' veltinius wink.gif
Atsakyti
Tikrai nesijaučiu kalta savo sūriu prakaitu aplaistytus darbus parduodama.Juk ne tam žmogui mano sveikata rūpintis, o ir sanariukai , bei nugaros ne jo. Vaikus irgi ne svetimi turi augint, juk dažnai dirbama tikrai daugiau laiko , nei valdiškam darbe.Kartais būna , kad vyrui barščius verdi , tuo pat metu vaikui užduoti matematikos aiškini ir dar siuvinėji virtuvėj . Nors man visai smagu ir Lietuvėlėje savo pramanus skleisti ir užsienin išplukdyti ax.gif . O šiaip , tai šiuo momentu man visai geri žmonės pasitaiko, net stebiuosi .Tokie ir laimingi ir patenkinti tuo ka padarau ir sugebantys gera žodi pasakyt thumbup.gif .
Einu miegot, nes ryt vėl skubus darbas laukia doh.gif .
Raganėle, bet tu tikra lietuvė, beveik kaip parduotuvė kokia "Pasidaryk pats" thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 24, 20:15)
pirktum?  g.gif ar iškart į užjūrius? biggrin.gif vargšas kaimyno pamatas...

ula la bigsmile.gif
pirkčiau
vaikiškus biggrin.gif
o gal kas turi vaikiškus ir galėtų paskolinti rolleyes.gif mažei reikia nuvelti, ir pabandžius taip norisi to kokybiško darbo ir galutinio rezultato.

aš irgi atsiimčiau savo darbelį. nenori nereikia.

tik man dar vienas klausimas - lateksuotas seniems? aš visada perpėju dovanodama - gali slįsti ant šlapių grindų. ir kokiai močiutei niekada neduočiau. nebent jūsų lateksai neslysta. aš neišbandžiau kaip su ta Regia spalvotu lateksu ant šlapių grindų. kol kas tik dovanojau, riekės pasiklausinėti. mano brolis mano tapkes aplamai vadino "tapkėm žudikėm" cool.gif nors nešiojo, mėgo, patiko. bet tas slidumas - neišspęsta problema.

o man pačiai veliančiais, žinančiai subtilumus, kainas, laiką ir kartais pakenčiančiai nuo sanarių skausmo unsure.gif visgi už tapkes mokėti prašomų kainų būtų brangu. tikrai. tiesiog yra kažkoks vidinis "tapkės ne brangiau nei". dėl to džiaugiuosi galinti pati velti ir kitiems dovanoti. iki pardavimų nepriaugau. ir man asmeniškai cvisuomet veikia faktorius "pati galėčiau pasidaryti". net jei nesidarysiu, vistiek gaminio vertė man viduje ženkliai "nukrenta". tieiog viską vertinu per prizmę ar tai yra įveikiama man pačiai ar ne. jei ne - verta didesnių pinigų smile.gif
bent gink dieve nesakau, kad veltų tapkių kainos yra aukštos, jei pati nepirkčiau. tikrai ne. ir jokiu būdu nereikia nusipiginti wink.gif bei kreipti dėmesį į visokias su "lietuvišku nacionaliniu charakteriu" kurio niekaip nepermuša aštuntadalis rusiškojo laugh.gif
Atsakyti
Man daugeliui dalyku kartais gaila laiko. Tiesiog pagalvoju, kad galiu ta daikta pasidaryt pati, bet kiek laiko atims pabandymas , galbūt net keli, sugadintos medžiagos,o tada pagalvoji , kad gali padaryt kelis daiktus, kuriuos tikrai moki per ta laika ir susumavus visus už ir prieš - pirkt pasidaro visai padoru lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 11 25, 08:49)
Man daugeliui dalyku kartais gaila laiko. Tiesiog pagalvoju, kad galiu ta daikta pasidaryt pati, bet kiek laiko atims pabandymas , galbūt net keli, sugadintos medžiagos,o tada pagalvoji , kad gali padaryt kelis daiktus, kuriuos tikrai moki per ta laika ir susumavus visus už ir prieš - pirkt pasidaro visai padoru  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif.

taip. įvertinu viską smile.gif ar iškarto išeitų, ar turi upriemonių, laiko, kantrybės
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2011 11 25, 09:24)
* nors nešiojo, mėgo, patiko. bet tas slidumas - neišspęsta problema.

* visgi už tapkes mokėti prašomų kainų būtų brangu. tikrai. tiesiog yra kažkoks vidinis "tapkės ne brangiau nei".

* Taip ir nesupratau- lateksuoji ar ne? g.gif Maniškės tikrai neslysta, nes ir pati, ir dukra nešioja, laksto kaip patrakūs smile.gif. O tepu pilnai visą padą. Šlapių grindų nebandžiau, mes po tokias nevaikštom biggrin.gif

**Čia ne tapkės, čia meno kūriniai bigsmile.gif Iš tiesų, lietuvės nagingos, ne viena užsispirs ir pasidarys. Bet kokia dalis net nebandytų apsiimti, dar kitai nesigautų, visgi čia labai kruopštus ir nelengvas darbas, RANKŲ darbas. Už tai ir moka. Kiekvienas vertina per savo prizmę 4u.gif Aš kai pradėjau velti kitiems, kažkaip nejučiom įsivedžiau naują matą 'tapkės' biggrin.gif Ir taip vertindavau kitų daiktų kainas- brangu ar ne. biggrin.gif
Jei sau gaila būtų pirkt tokias tapkutes, tai tokiai šiltai ir jaukiai dovanai manau tikrai ne. Ai man dar patinka stebėt pažįstamų ratą, jei kokia mamytė užsisako sau, va galvoju šaunuolė - myli save mirksiukas.gif jei pirmybę teikia vaikučiams irgi galvoju šaunuolė - pirmiau vaikų šiluma rūpinasi wub.gif biggrin.gif

Labas rytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 25 lapkričio 2011 - 08:55
QUOTE(linada @ 2011 11 25, 08:24)
vadino "tapkėm žudikėm"  cool.gif nors nešiojo, mėgo, patiko. bet tas slidumas - neišspęsta problema.

g.gif g.gif va cia tai klausimas !!!!!! tai kuom tu jas tepi???? kad jau ne lateksu-tai jau tikrai galiu sprest is tavo parasymo....
lateksas skirtas tam, kad neslystu tapkutes, kad butu ilgaamziskesnes. Su mano turimu lateksu net limpa prie grindu, o ka jau ten kalbet apie koki tai sliduma g.gif g.gif gal tu su tuo statybiniu silikonu jas tepi? tas tai girdejus, kad slysta
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 11 24, 21:32)
thumbup.gif  O kiek įrankių prireikėėėė bigsmile.gif
Bet tokio storo putplasčio nesu mačiusi bigsmile.gif  Bet juk jis bjauriai žiugžžžda pjaustant, brrrr.  Turbūt neklausei kaimyno? tongue.gif

To žiugždėjimo, tai ir aš bijočiau. Bet lietuvaitės, tai nerealios, kurpalius ir tuos pasidaro bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 24, 22:59)
Karalyste apskritai, tai tiek kurie ieško kuo pigiau ir būna patys priekabiausi. Aš už tiek išvis nebūčiau apsiėmus daryt. Galima daryt labdarom, senelių namam, kūdikių  savanoriškai ir už tai nė cento neimt, jei galimybės leidžia. Bet kodėl turi gadintis nuotaiką ir trypti savo savivertę bei gilintis į svetimas problemas, aš nežinau...

Pritariu thumbup.gif
Nenusipiginkit mergaitės bigsmile.gif
Kas nori pigiai, tai sakykit tegul pačios pasidaro blink.gif

Karalyste, manau, jei pasakytum, kad atsiimi tapukus ir pinigus sugrąžini, tai sakytų, ai ne, viskas gerai. Ir nebedaryk jai tapukų daugiau.

Papildyta:
Raganėle, belieka tik žavėtis thumbup.gif
Atsakyti