Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Kadabra - tame ir esme kad ta moteris ir sake kad nenori tuis fabriko kietu kaip kaulas ir t.t. o kas del nusipiginimo man skaudziausia taip ten ziebe, raudono kokia ligota seneliuke kaip neturi pinigeliu irt.t. nezinau kuo nebeitiko mano tepai bet labai apmaudu del tikslaus uzsakymelio tikslus buvo ismatavimai ir tiksli forma buvo pasakyta kaip tarybiniu veltiniu viskas igyvendinta buvo ir jai tiko patiko. man tai isvada viena kad moterele nezino ko nori .arba as bjauri boba na niekaip negali mano sirdis atlegti kazkodel is apmaudo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2011 11 24, 22:33)
Kadabra - tame ir esme kad ta moteris ir sake kad nenori tuis fabriko kietu kaip kaulas ir t.t. o kas del nusipiginimo man skaudziausia taip ten ziebe, raudono kokia ligota seneliuke kaip neturi pinigeliu irt.t. nezinau kuo nebeitiko mano tepai bet labai apmaudu del tikslaus uzsakymelio tikslus buvo ismatavimai ir tiksli forma buvo pasakyta kaip tarybiniu veltiniu viskas igyvendinta buvo ir jai tiko patiko. man tai isvada viena  kad moterele nezino ko nori .arba as bjauri boba  na niekaip negali mano sirdis atlegti kazkodel is apmaudo  doh.gif

tai ir pasiimk batus, maza kas, gal atsitaikys dydis, parduosi kam kitam. Kam save grauzt?
Atsakyti
zinai kadabra taip ir padarysiu , bet jinai dar uzsimane siandien tapkuciu doh.gif tikrai manau neprasidesiu padekosiu uz nezinau ka ir viskas .
Atsakyti
Karalyste apskritai, tai tiek kurie ieško kuo pigiau ir būna patys priekabiausi. Aš už tiek išvis nebūčiau apsiėmus daryt. Galima daryt labdarom, senelių namam, kūdikių savanoriškai ir už tai nė cento neimt, jei galimybės leidžia. Bet kodėl turi gadintis nuotaiką ir trypti savo savivertę bei gilintis į svetimas problemas, aš nežinau...
Atsakyti
Raganėlė-visų galų meistrė, net kurpalius drožia. pradės nuo putplasčio, pasitreniruos, išgaus savitą formą, o tada imsis medžio...........o mes eilėn visos prie kurpalių hihihi.gif
nusipirkau ir aš šiandien galvų. Žolia jau ruošia vienai vietą lotuliukas.gif
priklijavau savo veltiniams padus, bent jau galvoju, kad priklijavau. bus matyt ryt. šalčiai artėja... irnesakyk.gif
pasakius kainą už savo darbą, dar kartais priversta pasijaust tokia kvaile brangininke, nes "darbas ne iš parduotuvės, o toks brangus", nors kainos pas mus provincijoj daug pigesnės.....
Atsakyti
Tadam!
user posted image

Pagaminti praktiškai SM online lotuliukas.gif
Kadabra, patikėk, ekstrudinio putplasčio taip lengvai neįveiksi - gerulė medžiaga thumbup.gif tie kur e=parduotuvėse tai atrodo kaip iš paprasto,nes burbuliukai putplasčio matosi.
Nu šiaip papasakosiu, kai išbandysiu, žinoma. Ale galit laisvai drožtis - nesunkus reikalas biggrin.gif

Truputį aprašiau kurpalių gaminimo procesą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 24 lapkričio 2011 - 22:21
QUOTE(raganele @ 2011 11 24, 23:08)
Kadabra, patikėk, ekstrudinio putplasčio taip lengvai neįveiksi - gerulė medžiaga thumbup.gif tie kur e=parduotuvėse tai atrodo kaip iš paprasto,nes burbuliukai putplasčio matosi.

tikrai, kad tadam 4u.gif
bet tu neatsakei i viena mano klausima: kur laiko perki biggrin.gif
nesuprantu.
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif
nerealiai!
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 24, 23:08)
Tadam!

nieko sau, o dar ir forma kokia. nu jo, nesunku... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 11 24, 22:11)