Kadabra - tame ir esme kad ta moteris ir sake kad nenori tuis fabriko kietu kaip kaulas ir t.t. o kas del nusipiginimo man skaudziausia taip ten ziebe, raudono kokia ligota seneliuke kaip neturi pinigeliu irt.t. nezinau kuo nebeitiko mano tepai bet labai apmaudu del tikslaus uzsakymelio tikslus buvo ismatavimai ir tiksli forma buvo pasakyta kaip tarybiniu veltiniu viskas igyvendinta buvo ir jai tiko patiko. man tai isvada viena kad moterele nezino ko nori .arba as bjauri boba na niekaip negali mano sirdis atlegti kazkodel is apmaudo
QUOTE(karalyste @ 2011 11 24, 22:33)
Kadabra - tame ir esme kad ta moteris ir sake kad nenori tuis fabriko kietu kaip kaulas ir t.t. o kas del nusipiginimo man skaudziausia taip ten ziebe, raudono kokia ligota seneliuke kaip neturi pinigeliu irt.t. nezinau kuo nebeitiko mano tepai bet labai apmaudu del tikslaus uzsakymelio tikslus buvo ismatavimai ir tiksli forma buvo pasakyta kaip tarybiniu veltiniu viskas igyvendinta buvo ir jai tiko patiko. man tai isvada viena kad moterele nezino ko nori .arba as bjauri boba na niekaip negali mano sirdis atlegti kazkodel is apmaudo
tai ir pasiimk batus, maza kas, gal atsitaikys dydis, parduosi kam kitam. Kam save grauzt?
zinai kadabra taip ir padarysiu , bet jinai dar uzsimane siandien tapkuciu tikrai manau neprasidesiu padekosiu uz nezinau ka ir viskas .
Karalyste apskritai, tai tiek kurie ieško kuo pigiau ir būna patys priekabiausi. Aš už tiek išvis nebūčiau apsiėmus daryt. Galima daryt labdarom, senelių namam, kūdikių savanoriškai ir už tai nė cento neimt, jei galimybės leidžia. Bet kodėl turi gadintis nuotaiką ir trypti savo savivertę bei gilintis į svetimas problemas, aš nežinau...
Raganėlė-visų galų meistrė, net kurpalius drožia. pradės nuo putplasčio, pasitreniruos, išgaus savitą formą, o tada imsis medžio...........o mes eilėn visos prie kurpalių
nusipirkau ir aš šiandien galvų. Žolia jau ruošia vienai vietą
priklijavau savo veltiniams padus, bent jau galvoju, kad priklijavau. bus matyt ryt. šalčiai artėja...
pasakius kainą už savo darbą, dar kartais priversta pasijaust tokia kvaile brangininke, nes "darbas ne iš parduotuvės, o toks brangus", nors kainos pas mus provincijoj daug pigesnės.....
nusipirkau ir aš šiandien galvų. Žolia jau ruošia vienai vietą
priklijavau savo veltiniams padus, bent jau galvoju, kad priklijavau. bus matyt ryt. šalčiai artėja...
pasakius kainą už savo darbą, dar kartais priversta pasijaust tokia kvaile brangininke, nes "darbas ne iš parduotuvės, o toks brangus", nors kainos pas mus provincijoj daug pigesnės.....
Tadam!
Pagaminti praktiškai SM online
Kadabra, patikėk, ekstrudinio putplasčio taip lengvai neįveiksi - gerulė medžiaga tie kur e=parduotuvėse tai atrodo kaip iš paprasto,nes burbuliukai putplasčio matosi.
Nu šiaip papasakosiu, kai išbandysiu, žinoma. Ale galit laisvai drožtis - nesunkus reikalas
Truputį aprašiau kurpalių gaminimo procesą
Pagaminti praktiškai SM online
Kadabra, patikėk, ekstrudinio putplasčio taip lengvai neįveiksi - gerulė medžiaga tie kur e=parduotuvėse tai atrodo kaip iš paprasto,nes burbuliukai putplasčio matosi.
Nu šiaip papasakosiu, kai išbandysiu, žinoma. Ale galit laisvai drožtis - nesunkus reikalas
Truputį aprašiau kurpalių gaminimo procesą
QUOTE(raganele @ 2011 11 24, 23:08)
tikrai, kad tadam
bet tu neatsakei i viena mano klausima: kur laiko perki
nesuprantu.
nerealiai!
QUOTE(raganele @ 2011 11 24, 23:08)
Tadam!
nieko sau, o dar ir forma kokia. nu jo, nesunku...
QUOTE(kadabra @ 2011 11 24, 22:11)
tikrai, kad tadam
nesuprantu.
nesuprantu.
siunčiasi iš eBay
nu duoda ana!!!
raganelė visų galų meistrė, šaunuolė