Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Na, jei kokio dydžio pritrūksiu biggrin.gif
Che, che... parodei, dabar kopijuosim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 11 24, 20:33)
Na, jei kokio dydžio pritrūksiu biggrin.gif
Che, che... parodei, dabar kopijuosim lotuliukas.gif

mirksiukas.gif tik treidmarką mano išpjaustyk biggrin.gif
Atsakyti
ateinu merginos su savo sios dienos nuotaikos sugadinimu...
Istorija tae , kad pries savaite paskambino man kazkokia pagyvenusi moteris(jautesi pagal balsa) ir pradejo prasyti ilgaauliu veltiniu senai jos labai serganciai mamai ir t.t. pasakiau savo kainyte ta pradejo verkt beveik kad taip brangu o zmogus senas. na neatlaike mano sirdis (juolab kad senelis siuo metu guli ligonineje po operacijos tai praskydau) nusiderejau ir net nelabai jau derejaus 70lt uz ilgaaulius juodus veltinius doh.gif prizadejau na ka vakar vazevau pas seneli i ligonine atveziau jai veltinius susitikom prie ligonines sumokejo man 70lt apciupinejo isdekojo isbucevo dar pusvalandi prakalbejom galvoju kokia moterys maloni vakar pora kart skambino padekoti ir panasiai doh.gif nu ir gerai galvoju patiko tiko ir tegu tik i sveikatele . o ka jus manot vaziuoju siandien skamba telefonas ta moteris skambina ir sako zinai nepatiiko man forma , netokie kaip senoviniai veltiniai , nepatiko priekis storas. as jai ir sakau juk jus pirkot apziurejot viskas tiko patiko ir kojos ismeryte pagal jusu duomenys ir aukstis ir blauzdyte is mano puses viskas gerai beto ir forma su kurpaliuku daryta sakau sakyciau nei formos jokios ar dar kas ir zinokit jinai man sako man 70lt tai pinigai ir butu kaip i bala ismesti .man taip pasidare skaudu ir jai sakau zinokit ir man 70 lt pinigai ir vilnyte kainuoja ir paduka nulateksuoti ir viskas kainuoja ir daryta pagal jusu kojyte . kaip manot merginos kaip turejau elgtis ? jei butu mano kokia kalte as juos paimciau bet dabar man jau principas uzejo kad taip prase ir va po dienos sumaste visai ka kita. o jei paimsiu pagal jos kojyte sunku bus atitaikyti kitam zmogui ne kojyte 27cm ir labai blauzdyte kudute nei praplatinti nei ka na tokia dilema man . kaip jus elgtumetes?
Atsakyti
Karalyste, tiesiog reikėjo grąžinti litus ir atsiimti veltinukus.

Žolia, kaimynas žino, atraižos paprašiau, o tokio storo ekstrudinio irgi nebuvau mačius, negalėjau ramiai praeit nuo tada kai pamačiau kuo pamatą klijuoja biggrin.gif Įrankių tai daugiau išbandžiau, kol radau,kas "ima" biggrin.gif dar švitriuko reikės, kai abu pabaigsiu.
Atsakyti
Raganele kaip uz tokia kaina tai as mielai buciau taip ir padariau bet man kazkodel piktumas sueme ir galvoju paklausiu as jusu nuomones
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2011 11 24, 20:46)
Raganele kaip uz tokia kaina tai as mielai buciau taip ir padariau bet man kazkodel piktumas sueme ir galvoju paklausiu as jusu nuomones

tikrai atsiimčiau ir parduočiau brangiau lotuliukas.gif ir dar moterytei pasakyčiau. Lietuviškumai visokių pusių turi biggrin.gif Siaurą blauzdą prakirpk,"patiuninguok" ir bus nerealybė cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 24 lapkričio 2011 - 20:50
QUOTE(raganele @ 2011 11 24, 22:48)
tikrai atsiimčiau ir parduočiau brangiau  lotuliukas.gif ir dar moterytei pasakyčiau. Lietuviškumai visokių pusių turi biggrin.gif

o as turbut labai negera dusioj pasidariau kad as tycia nebenoriu is jos imti doh.gif net nepiniguose esme man kad parduot brangiau bet kiek jinai man skambijo kad tik padaryciau kad tik greiciau kad tik atvesciau kokia patenkinta buvo kas jai ten fazes gal persijunge:) ir vat sukilo man tas durnas principas blush2.gif fui kokia as bjauri .zinot dar kai perka nepaziureje zmones issiunti tai mielai atgal jei dydoki ar kas tai be kalbu bet cia situacija kitokia kuri mane pikdo doh.gif
Atsakyti
Raganele, po kam pas tavi kurpaliai??? lotuliukas.gif gal pigiau nei kurpade? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2011 11 24, 14:52)
fui kokia as bjauri .

tu nebjauri , nusiramink, tu zmogus, paprasciausiai nedaug bendravai su savo klientais tiesiogiai. o bus dar tokiu.... doh.gif , kad sita visai nepiktybine pasirodys biggrin.gif rasi tu pirkeja tiems aulinukams ir uz geresne kaina, kaip sakoma, "kiekvienai prekei, savo pirkejas" biggrin.gif negadink sau nervu, nervu lasteles neatsistato lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho, kiek priplepejot. Siandien bandem tetos biudzeta gelbeti (po sn-ro banko zlugimo), tai nerealiai teko prisivazineti visa miela dienele po vald. ir ne tik istaigas.
Dabar sedziu su Fervexo puodu, nes nuo maziaus baigiam visi seimoj iskristi - vienas didysis laiko fronta- darzan eina.

Karalyste, o nemanai, kad tuos aulinius batus mociute ir galejo ispeikti? Visgi tai seno atgimimas naujame. Jai reikejo pirkti kokius is rusu fabriko veltinius batus, na tokius kuo labiau panasesnius i turetus ir t.t.
Be to, manau, kaip cia svelniau issireiskus, - nusipiginai tai jau nerealiai.

Raganele, prisipazink- kur laika perki ir po kiek? Nerealu. Sugalvok kokia kita patvaresne, stipresne medziaga nei dabartine - uzsipirksiu visus moteriskus ir vyriskus dydzus, jei pigiau nei kurp.pasiulysi biggrin.gif

Ir dar, merginos:
- didziausias kopijavimas tai pradejimas velti ne sau.

Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 11 24, 21:24)
Oho, kiek priplepejot. Siandien bandem tetos biudzeta gelbeti (po sn-ro banko zlugimo), tai nerealiai teko prisivazineti visa miela dienele po vald. ir ne tik istaigas.

Snoras sako: "Ne piniguose laime" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 11 24, 22:30)
Snoras sako: "Ne piniguose laime" wink.gif

galime prideti:
- tik ju kiekyje biggrin.gif
Atsakyti